Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdilik evet..

Yorum

• yeni kariyer açtım tottenhamla ilk sezonumda ligde bitime 10 hafta kala 15 puan farkla liderim avrupa liginde ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bunu da ben analmıyorum..ilk sene, 2 takımdan kovulunca beşiktaş nasıl takımın başıan getiriyo sizi??

nasıl bi profil oluşturuyosunuz oyuna başlarken bunu yapabilmek için?
        Hatta Ardindan Deportivo ve Newcastle nin takimlarini yönetebilirdim ama arjantin den colon takimini sectim Heycan olsun
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Crack yok diye birşey yok Skidrow diğer işlere odaklandıkları için Fm ye zaman ayıramayacaklarını açıkladı. Fm crack fixed geçikmeli çıkar. Aralık sonuna doğru diye tahmin ediyorum.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Colman Türk vatandaşı oldu nasıl sevindim
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman Türk vatandaşı oldu nasıl sevindim
              İlaç ilaç
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlaç ilaç
                Deplasmanda 1-0'dan 1-6 yaptın mı?

45 dakikada 6 gol
                En son Fatih tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 16:01.
                Bordomavi.net

Yorum

Deplasmanda 1-0'dan 1-6 yaptın mı?

45 dakikada 6 gol
                  Daha farklı bir istatistiğim var;

bjk ile ligin ilk maçı + 2 kupa maçı + ligin ikinci yarısının ilk maçı = 4 maç. Alayında perişan ettim. İçerde dışarda tokat manyağı yaptım
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Daha farklı bir istatistiğim var;

bjk ile ligin ilk maçı + 2 kupa maçı + ligin ikinci yarısının ilk maçı = 4 maç. Alayında perişan ettim. İçerde dışarda tokat manyağı yaptım
                    4-1-2-2-1'le başlıyorum kısır zevksiz bir maç klasik 4-4-2'ye dönüyorum enteresan şeyler oluyor.
                    Bordomavi.net

Yorum

4-1-2-2-1'le başlıyorum kısır zevksiz bir maç klasik 4-4-2'ye dönüyorum enteresan şeyler oluyor.
                      4-3-2-1 Daş gibi taktik

Top tekniği, yaratıcılığı ve pas kabiliyeti yüksek orta sahaların varsa bu taktik bir harika dostum
                      Ayağa KALK!

Yorum

4-3-2-1 Daş gibi taktik

Top tekniği, yaratıcılığı ve pas kabiliyeti yüksek orta sahaların varsa bu taktik bir harika dostum
                        Aynı taktik işte Real'i iki maçta da yendim.
                        Bordomavi.net

Yorum

• 2 seri stoper bulmam takdirinde 3'lü defansa dönmeyi planlıyorum
                          Ayağa KALK!

Yorum

2 seri stoper bulmam takdirinde 3'lü defansa dönmeyi planlıyorum
                            Conte taktiği
                            Bordomavi.net

Yorum

• 4-4-1-1 aga

ön libero yok, sert maçlarda zokora da orta dörtlüde oynuyor.

Futbol Direktörü Şenol Güneş, Asistan Menajer Ünal Karaman
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Conte taktiği
                                Aynen aga

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4-4-1-1 aga

ön libero yok, sert maçlarda zokora da orta dörtlüde oynuyor.

Futbol Direktörü Şenol Güneş, Asistan Menajer Ünal Karaman
                                Ne yaparsam yapayım Şenol Hoca kabul etmiyor
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X