Torrent'den indirdim oyunu, çıkmış sanıp. Ama para kazanmak isteyen üçkağıtçıların oyununa gelmişim. Çıksa artık yeni oyun, çok bekledik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorrent'den indirdim oyunu, çıkmış sanıp. Ama para kazanmak isteyen üçkağıtçıların oyununa gelmişim. Çıksa artık yeni oyun, çok bekledikBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
Orjinal FM 13 sahipleri, eğer elinizdeki beta key ile daha önce steam üzerinden aktivasyon yaptıysanız, steam 00:00 itibariyle oyununuzu tam sürüme güncellemiş bulunmakta. Hayırlı olsun
Fm 13 akaaaaarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrjinal FM 13 sahipleri, eğer elinizdeki beta key ile daha önce steam üzerinden aktivasyon yaptıysanız, steam 00:00 itibariyle oyununuzu tam sürüme güncellemiş bulunmakta. Hayırlı olsun
Fm 13 akaaaaar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıskandım torrent bekliyorum ben. Var mı bi gelişme ? Bilen var mı ? Fm 13'e bi gireceğim bir daha Aralık'ta uyanacağım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatımda ilk defa oyuna para verdim, çaktırmabugün çıkıyorum piyasaya almak için acaba sadece ön siparişliler için mi 2 kasım?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen bende öle yapacağımbugün çıkıyorum piyasaya almak için acaba sadece ön siparişliler için mi 2 kasım?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır. Oyunun tam sürümü dün gece itibariyle piyasaya çıktı. Ön sipariş devri kapandı. Herkes için çıkış tarihi bu
hayırlı kariyerler diliyorum, inş. yönetimlerin hep arkanda durur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün avm leri dolaşayım ozaman.
hayırlı kariyerler diliyorum, inş. yönetimlerin hep arkanda dururForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Profil adım; Foxx61
Steam hesabı olanlar eklesinOnline kapuşuruk
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum