Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Torrent'den indirdim oyunu, çıkmış sanıp. Ama para kazanmak isteyen üçkağıtçıların oyununa gelmişim. Çıksa artık yeni oyun, çok bekledik
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Torrent'den indirdim oyunu, çıkmış sanıp. Ama para kazanmak isteyen üçkağıtçıların oyununa gelmişim. Çıksa artık yeni oyun, çok bekledik
      Dostum dikkatli ol o konuda. Anlamista degilim niye sahtesi konurki? 30 ekim gibi skidrow ya da buyuk olasilikla reloaded surer torrente
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Orjinal FM 13 sahipleri, eğer elinizdeki beta key ile daha önce steam üzerinden aktivasyon yaptıysanız, steam 00:00 itibariyle oyununuzu tam sürüme güncellemiş bulunmakta. Hayırlı olsun

Fm 13 akaaaaar
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orjinal FM 13 sahipleri, eğer elinizdeki beta key ile daha önce steam üzerinden aktivasyon yaptıysanız, steam 00:00 itibariyle oyununuzu tam sürüme güncellemiş bulunmakta. Hayırlı olsun

Fm 13 akaaaaar
          Kıskandım torrent bekliyorum ben. Var mı bi gelişme ? Bilen var mı ? Fm 13'e bi gireceğim bir daha Aralık'ta uyanacağım.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kıskandım torrent bekliyorum ben. Var mı bi gelişme ? Bilen var mı ? Fm 13'e bi gireceğim bir daha Aralık'ta uyanacağım.
            Hayatımda ilk defa oyuna para verdim, çaktırma
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Türkiyede Olsam Bu oyunu bende Orjinal Alacakdim
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Hayatımda ilk defa oyuna para verdim, çaktırma
                aynen bende öle yapacağım bugün çıkıyorum piyasaya almak için acaba sadece ön siparişliler için mi 2 kasım?

Yorum

• Torrente düştü mü arkadaşlar.

Türkçe desteği beni heyecanladırıyor.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aynen bende öle yapacağım bugün çıkıyorum piyasaya almak için acaba sadece ön siparişliler için mi 2 kasım?
                    Hayır. Oyunun tam sürümü dün gece itibariyle piyasaya çıktı. Ön sipariş devri kapandı. Herkes için çıkış tarihi bu
                    Ayağa KALK!

Yorum

Hayır. Oyunun tam sürümü dün gece itibariyle piyasaya çıktı. Ön sipariş devri kapandı. Herkes için çıkış tarihi bu
                      bugün avm leri dolaşayım ozaman.
                      hayırlı kariyerler diliyorum, inş. yönetimlerin hep arkanda durur

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugün avm leri dolaşayım ozaman.
                        hayırlı kariyerler diliyorum, inş. yönetimlerin hep arkanda durur
                        Allah razı olsun
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Pusuya yattık Skidrow'dan gelecek haberleri bekliyoruz.

Yorum

• Profil adım; Foxx61

Steam hesabı olanlar eklesin Online kapuşuruk
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Şurada milletin ağzını sulandırıp hava atmayın kardeşim.Sizin steamınız varsa bizim de skidrow'umuz reloaded'imiz var..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• torrent e düşünce haber verelim arkadaşlar
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X