İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle yaptım fakat oyuncu dbsini geniş tuttum 30bin civarı oyuncu var fakat ne bileiym maça başlarken falan biraz kasıyor. Başlayınca problem yok. Ayrıca da bu dbyi biraz daraltsam bana ne gibi eksikliği olur.
öyle aman aman eksikliği olmaz, bazılarının olmazsa olmaz oyuncuları vardır ziya doğan stayla, erdinç gibi, onun için db yi geniş tutarlar, ben orta seçtiğimde de çok güzel sonuclar aldım1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle aman aman eksikliği olmaz, bazılarının olmazsa olmaz oyuncuları vardır ziya doğan stayla, erdinç gibi, onun için db yi geniş tutarlar, ben orta seçtiğimde de çok güzel sonuclar aldımİlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha az oyuncu oluyor oyunda. Mesela burada önerilen bazı oyuncuları bulamıyorsun küçük database ile.Neyse Fransa ligini kaldırırız artık
Ayrıca birşey de sormak istiyorum bu yamada sakatlıklar falan Türkçe mi. Frmtr'de baktım da sakatlıklar Türkçeleştirildi gibi yamalar var.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf bu yüzden oyunu geniş tutuyorumNeyse Fransa ligini kaldırırız artık
Ayrıca birşey de sormak istiyorum bu yamada sakatlıklar falan Türkçe mi. Frmtr'de baktım da sakatlıklar Türkçeleştirildi gibi yamalar var.
antrenman programın iyiyse çok sakatlık sorunun olmaz, ayak kırılmaları falan hariço kadar mikroskop ayrıntısına gerek yok, biraz ingilizce iyidir
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantrenman programın iyiyse çok sakatlık sorunun olmaz, ayak kırılmaları falan hariço kadar mikroskop ayrıntısına gerek yok, biraz ingilizce iyidir
Mühim olan bu
Antreman programı isteyeceğim zaten senden
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
2011 MLS SuperDraft'a yaklaşıyoruz. Çok yetenekli bir oyuncu var (scout tarafından potansiyeli 4,5 yıldız olarak belirlendi) ama 13. sıradan seçeceğimiz için bizim almamız imkansız.
Gelecek sezon için Erick Torres'le anlaştık bu arada. Ona da scoutlar 5 yıldız verdi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 MLS SuperDraft'a yaklaşıyoruz. Çok yetenekli bir oyuncu var (scout tarafından potansiyeli 4,5 yıldız olarak belirlendi) ama 13. sıradan seçeceğimiz için bizim almamız imkansız.
Gelecek sezon için Erick Torres'le anlaştık bu arada. Ona da scoutlar 5 yıldız verdi.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi aynıdır umarım
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler indiriyrm fakat orada ayrı ayrı üç antreman demiş ve linkleri ayrı ayrı sitelerde vermişhepsi aynıdır umarım
hepsinde aynı antrenman programı var sadece alternatifler sunmuşlar, 3 antrenman programı as takım yedek takım ve gençler olarak sıkıştırılmış dosyanın içinde, ben sadece full time olanını yapıyorum sorun olmuyor..hepsini idnirmeseç birini
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsinde aynı antrenman programı var sadece alternatifler sunmuşlar, 3 antrenman programı as takım yedek takım ve gençler olarak sıkıştırılmış dosyanın içinde, ben sadece full time olanını yapıyorum sorun olmuyor..hepsini idnirmeseç birini
Ben şimdi patchi masaüstünde setubunu açtım. Program filestan fm 2011 seçtim upgate yaptım. Fakat birşey ilerlemiyorSanki bir eksiklik yaptım
Araştırdım buldum exeyi seçecekmişimSağolun
En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 18:22.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNba tarzı sanırım abi transferler.
Lig sonunda SuperDraft var. Buraya kolejden futbolcular katılıyor. Generation Adidas denilen süper yetenekli futbolcular da var. Bu oyuncuları scout edebiliyorsun. Oyuncuları kaçıncı sıradan seçeceğin sezonu kaçıncı bitirdiğine bağlı. Son bitiren takım ilk seçim hakkını elde ediyor. Birinci bitiren takım sonuncu seçim hakkını. Bence MLS'i güzel yapan olay da bu zaten. Mesela bu sezon New England diye bir takım vardı doğu konferansında, yenilmediği takım yoktu. Bu sezon iki üç tane yetenkli oyuncu alabilirse SuperDraft'tan gelecek sezon herkesi şaşırtabilirler aldıkları sonuçlarla.
Bu arada 85.000 euro alan Beckham'ın sözleşmesini beş senelik, sene başına 25.000 euro'ya uzattık.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal sezonda istediğim gibi transfer yapabiliyorsun, eğer paran varsa tabi. Sezonun başında Waiver Draft var. MLS'te 16 takım var, bu 16 takımda kadro dışı kalan oyuncular bu drafta katılıyorlar. İsteyen takım istediği oyuncuyu draft edebiliyor. Fakat oyuncuları scout etme şansımız yok. Bu yüzden genelde büyük takımlar tarafından tercih edilmiyor bu draft.
Lig sonunda SuperDraft var. Buraya kolejden futbolcular katılıyor. Generation Adidas denilen süper yetenekli futbolcular da var. Bu oyuncuları scout edebiliyorsun. Oyuncuları kaçıncı sıradan seçeceğin sezonu kaçıncı bitirdiğine bağlı. Son bitiren takım ilk seçim hakkını elde ediyor. Birinci bitiren takım sonuncu seçim hakkını. Bence MLS'i güzel yapan olay da bu zaten. Mesela bu sezon New England diye bir takım vardı doğu konferansında, yenilmediği takım yoktu. Bu sezon iki üç tane yetenkli oyuncu alabilirse SuperDraft'tan gelecek sezon herkesi şaşırtabilirler aldıkları sonuçlarla.
Bu arada 85.000 euro alan Beckham'ın sözleşmesini beş senelik, sene başına 25.000 euro'ya uzattık.
Bu arada benim belgelerimde Sport İntreactive klasörü yokNe yapmam gerek sanırım silmişim.
- Alıntı
Yorum
Yorum