Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligleri seçerken, sadece 1 ligleri seçersen, mejaner olarak gitmeyi düşünmediğin ülkeleri görülebilir yaparsan rahatça oynarsın
    Öyle yaptım fakat oyuncu dbsini geniş tuttum 30bin civarı oyuncu var fakat ne bileiym maça başlarken falan biraz kasıyor. Başlayınca problem yok. Ayrıca da bu dbyi biraz daraltsam bana ne gibi eksikliği olur.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öyle yaptım fakat oyuncu dbsini geniş tuttum 30bin civarı oyuncu var fakat ne bileiym maça başlarken falan biraz kasıyor. Başlayınca problem yok. Ayrıca da bu dbyi biraz daraltsam bana ne gibi eksikliği olur.

öyle aman aman eksikliği olmaz, bazılarının olmazsa olmaz oyuncuları vardır ziya doğan stayla, erdinç gibi, onun için db yi geniş tutarlar, ben orta seçtiğimde de çok güzel sonuclar aldım
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Daha az oyuncu oluyor oyunda. Mesela burada önerilen bazı oyuncuları bulamıyorsun küçük database ile.

Yorum

öyle aman aman eksikliği olmaz, bazılarının olmazsa olmaz oyuncuları vardır ziya doğan stayla, erdinç gibi, onun için db yi geniş tutarlar, ben orta seçtiğimde de çok güzel sonuclar aldım
          İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha az oyuncu oluyor oyunda. Mesela burada önerilen bazı oyuncuları bulamıyorsun küçük database ile.
          Sırf bu yüzden oyunu geniş tutuyorum Neyse Fransa ligini kaldırırız artık

Ayrıca birşey de sormak istiyorum bu yamada sakatlıklar falan Türkçe mi. Frmtr'de baktım da sakatlıklar Türkçeleştirildi gibi yamalar var.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Sırf bu yüzden oyunu geniş tutuyorum Neyse Fransa ligini kaldırırız artık

Ayrıca birşey de sormak istiyorum bu yamada sakatlıklar falan Türkçe mi. Frmtr'de baktım da sakatlıklar Türkçeleştirildi gibi yamalar var.

antrenman programın iyiyse çok sakatlık sorunun olmaz, ayak kırılmaları falan hariç o kadar mikroskop ayrıntısına gerek yok, biraz ingilizce iyidir
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

antrenman programın iyiyse çok sakatlık sorunun olmaz, ayak kırılmaları falan hariç o kadar mikroskop ayrıntısına gerek yok, biraz ingilizce iyidir
              Sorun orada değil de oyun anlaşılsın yani Mühim olan bu Antreman programı isteyeceğim zaten senden

Yorum

• peşin peşin

Yorum

• 2011 MLS SuperDraft'a yaklaşıyoruz. Çok yetenekli bir oyuncu var (scout tarafından potansiyeli 4,5 yıldız olarak belirlendi) ama 13. sıradan seçeceğimiz için bizim almamız imkansız.

Gelecek sezon için Erick Torres'le anlaştık bu arada. Ona da scoutlar 5 yıldız verdi.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2011 MLS SuperDraft'a yaklaşıyoruz. Çok yetenekli bir oyuncu var (scout tarafından potansiyeli 4,5 yıldız olarak belirlendi) ama 13. sıradan seçeceğimiz için bizim almamız imkansız.

Gelecek sezon için Erick Torres'le anlaştık bu arada. Ona da scoutlar 5 yıldız verdi.
                    Nba tarzı sanırım abi transferler.

Yorum

Teşekkürler indiriyrm fakat orada ayrı ayrı üç antreman demiş ve linkleri ayrı ayrı sitelerde vermiş hepsi aynıdır umarım

Yorum

Teşekkürler indiriyrm fakat orada ayrı ayrı üç antreman demiş ve linkleri ayrı ayrı sitelerde vermiş hepsi aynıdır umarım

hepsinde aynı antrenman programı var sadece alternatifler sunmuşlar, 3 antrenman programı as takım yedek takım ve gençler olarak sıkıştırılmış dosyanın içinde, ben sadece full time olanını yapıyorum sorun olmuyor..hepsini idnirme seç birini

Yorum

hepsinde aynı antrenman programı var sadece alternatifler sunmuşlar, 3 antrenman programı as takım yedek takım ve gençler olarak sıkıştırılmış dosyanın içinde, ben sadece full time olanını yapıyorum sorun olmuyor..hepsini idnirme seç birini
                          Ben de öyle tahmin ettim de belirtmemiş

Ben şimdi patchi masaüstünde setubunu açtım. Program filestan fm 2011 seçtim upgate yaptım. Fakat birşey ilerlemiyor Sanki bir eksiklik yaptım

Araştırdım buldum exeyi seçecekmişim Sağolun
                          En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 18:22.

Yorum

Nba tarzı sanırım abi transferler.
                            Normal sezonda istediğim gibi transfer yapabiliyorsun, eğer paran varsa tabi. Sezonun başında Waiver Draft var. MLS'te 16 takım var, bu 16 takımda kadro dışı kalan oyuncular bu drafta katılıyorlar. İsteyen takım istediği oyuncuyu draft edebiliyor. Fakat oyuncuları scout etme şansımız yok. Bu yüzden genelde büyük takımlar tarafından tercih edilmiyor bu draft.

Lig sonunda SuperDraft var. Buraya kolejden futbolcular katılıyor. Generation Adidas denilen süper yetenekli futbolcular da var. Bu oyuncuları scout edebiliyorsun. Oyuncuları kaçıncı sıradan seçeceğin sezonu kaçıncı bitirdiğine bağlı. Son bitiren takım ilk seçim hakkını elde ediyor. Birinci bitiren takım sonuncu seçim hakkını. Bence MLS'i güzel yapan olay da bu zaten. Mesela bu sezon New England diye bir takım vardı doğu konferansında, yenilmediği takım yoktu. Bu sezon iki üç tane yetenkli oyuncu alabilirse SuperDraft'tan gelecek sezon herkesi şaşırtabilirler aldıkları sonuçlarla.

Bu arada 85.000 euro alan Beckham'ın sözleşmesini beş senelik, sene başına 25.000 euro'ya uzattık.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Normal sezonda istediğim gibi transfer yapabiliyorsun, eğer paran varsa tabi. Sezonun başında Waiver Draft var. MLS'te 16 takım var, bu 16 takımda kadro dışı kalan oyuncular bu drafta katılıyorlar. İsteyen takım istediği oyuncuyu draft edebiliyor. Fakat oyuncuları scout etme şansımız yok. Bu yüzden genelde büyük takımlar tarafından tercih edilmiyor bu draft.

Lig sonunda SuperDraft var. Buraya kolejden futbolcular katılıyor. Generation Adidas denilen süper yetenekli futbolcular da var. Bu oyuncuları scout edebiliyorsun. Oyuncuları kaçıncı sıradan seçeceğin sezonu kaçıncı bitirdiğine bağlı. Son bitiren takım ilk seçim hakkını elde ediyor. Birinci bitiren takım sonuncu seçim hakkını. Bence MLS'i güzel yapan olay da bu zaten. Mesela bu sezon New England diye bir takım vardı doğu konferansında, yenilmediği takım yoktu. Bu sezon iki üç tane yetenkli oyuncu alabilirse SuperDraft'tan gelecek sezon herkesi şaşırtabilirler aldıkları sonuçlarla.

Bu arada 85.000 euro alan Beckham'ın sözleşmesini beş senelik, sene başına 25.000 euro'ya uzattık.
                              Güzelmiş gerçekten zevklidir oyun

Bu arada benim belgelerimde Sport İntreactive klasörü yok Ne yapmam gerek sanırım silmişim.

Yorum

• Bu performanstan sonra pc resetledim fakat doğruymuş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X