O herkesin merakla beklediği Türkçe yama tam olarak ne zaman çıkacak.Bilgisi olan var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
kullanıcı adı felan istiyor bu indirebilmek icinİlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi yaptığım ara transfer güncellemesi umarım beğenirsiniz. Yasak değildir umarım.
http://soccercenter.net/forum/k/scn-...llemesi_159437TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Direk linkini verim o zaman, iyi oyunlar.İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekullanıcı adı felan istiyor bu indirebilmek icin
Rar Şifresi: soccercenter.net-
her zaman önce Trabzonspor
Yorum
-
Valla çıkacağına bile inanmamaya başladım...İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO herkesin merakla beklediği Türkçe yama tam olarak ne zaman çıkacak.Bilgisi olan var mı ?
Yapanların sınavları felan bitmiş Şubat sonu biter ümidiyle bekliyorum ben...'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Türkçe yamayı bekleyeceğinize, 5 ayda İngilizceyi öğrenirdinizİlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla çıkacağına bile inanmamaya başladım...
Yapanların sınavları felan bitmiş Şubat sonu biter ümidiyle bekliyorum ben...
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
FM 2011 indiriyorum en son menejer oyununu Fifa Manager 2009'da bırakmıştım.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-

RAEC Mons!..
Belçika Süper Lig'ine yeni çıkan bir takımdı.. Uzun süredir kulüp arıyordum ve bu takımın teklifine sıcak baktım. Kadromuz çok ama çok zayıftı -ki bu benim istediğim birşey- transferler yaptık.
Erman Kılıç, Özden Öngün, Hakan Albayrak, Bilal Kısa, Mehmet Kıskaç ve Hasan Kabze'yi aldık TÜRK oyunculardan.. Sokolowski, Golanski, Jordo ,Robert Zwinkels ve Mahatma Otoo transferleriyle sezon öncesi transfer dönemini tamamladık...
Stadımız; Stade Charles Tondreu
...Ligde iyi futbol oynamaya çalışıyorduk.. Zaman zaman ağır mağlubiyetler alsak da oynadığımız iyi futbolun meyvesini almaya başladık.. Ligin ilk devresini 9. bitirdik.. İkinci devre herşey daha güzel başladı.. İlk 4 maçımızı kazandık ki bu maçların arasında Anderlecht galibiyeti de vardı.
Tino Costa, Anas Sharbini, Gaby Mudingayi, Tiago Bezerra, Anthony Vandenborre transferleriyle daha da güçlendik.
Ligi ilk 6 içinde bitirerek Şampiyonlar Ligi Play Off'larına katılmayı başardık.. Play Off grubunda Şampiyonlar Ligi değil de Avrupa Ligi'ne gitmeyi hedefledik.. Şuan ligi ilk 5 içinde bitirmeyi amaçlıyoruz.. Eğer avrupaya gidemezsem istifamı vereceğim..
Yorum
-
Kırşehirspor emin ellerde!..
RAEC Mons'la ligi 6. sırada bitirdim ve avrupa kupalarına gidemedim.
Yönetim kuruluna istifamı verdim..
*

Geçen sezon STSL'den düşen fakat Bank Asya 1.Lig'de sergilediği mükemmel performansla yeniden Süper Lig'e yükselme hakkı kazanan KIRŞEHİRSPOR'dayım.
Kadroda tanıdık isimler var fakat süper lig için yeterli değiller.. Eski takımım RAEC Mons'tan kaleci Zwinkels, Hasan Kabze ve Tino Costa'yı Kırşehir'e getirmeyi düşünüyorum ve çalışmalara şimdiden başladım.
Bunun dışında henüz transfer edeceğim oyunculara karar vermedim ama taş gibi bir takım kuracağım önümüzdeki sene ligde Fırtına gibi eseceğim..

*
Şunu da belirteyim sezonu Galatasaray 29 puanla düşme potasının 1 puan üstünde bitirdi.. Önümüzdeki sene kendi başarımızın yanı sıra eziklerden birini de ligden düşürmek için çalışacağız..
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM başlığında FM mi CM mi desem
? fm 2008 i denemiştim beğenmedim cm 01/02 den beri cm oynarım
fm 11 nasıl
Fm 2011 berbat ötesi...
Bende upuzun bir aradan sonra fm2010'a başladım...Seçtim Trabzonspor'u Süper Kupa'yı kaybettik...İlk hafta gassaraya yenildik...
İnşallah toparlarız...
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSene Sonu Sözleşmesi Bitecek Oyunculardan Anlaştıklarım;
- Mehmet Çakır
- Musa Nizam
- Mehmet Güven
- Michael Eneramo
- Aykut Erçetin
- Landry N'Guemo
N'Guemo

Eneramo

...
...
Onur Recep Kıvrak Samsunspor'dan,
Selçuk İnan Gaziantepspor'dan,
Onur Bayramoğlu Ankaragücü'nden,
Rodney Sneijder Zaragoza'dan,
Giray Kaçar Auxerre'den
transfer edilmiştir.. Kırşehirsporumuza hayırlı olsun..
En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 02.02.2011, 17:27.
Yorum
-
cm 01-02İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM başlığında FM mi CM mi desem
? fm 2008 i denemiştim beğenmedim cm 01/02 den beri cm oynarım
fm 11 nasıl
Bu konuda tek değilsin halen daha bıkmadan sıkılmadan oynuyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum