Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fm 2010 un v3 yamasını indirdim ne yapmam lazım şimdi biri yardım edebilir mi ?

fazla anlamıyorum bu işlerden, yardım pleasee
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim kusura bakmada senin başka işin yokmu fmden başka
      Sabah 8den akşam 7ye kadar iş yerimizdeyim. Eve geldim yemek falan 8den 12ye kadar devam usta.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        CSKA yenilgisine rağmen Lige fırtına gibi başladık adeta. İlk 6 maçımızıda kazandık 7. maçta yine CSKA'ya yenildik.

Şuanda CSKA'nın 3 puan ardında 2.sırada yer alıyoruz. Takımdan gayet memnunum. Welliton Ligin ilk yarısı sonunda 16 gol attı. Tam arkasında oynayan Jaja ise bu sezon çok üst düzey performans sergiliyor. 7 gol 5 asist ile oynuyor. Bu arada 1.Kaptan Welliton 2.Kaptan ise Jaja oldu.

Welliton sakatlık sebebi ile 2 maç oynayamadı ve o 2 maçta gol sıkıntısı çektik.
        Sene başında Welliton ile yan yana oynatmayı düşünüp aldığım Toivonen Welliton'un tek forvetli sistemde harika performans sergilemesi nedeniyle ilk 11 yüzü zor görüyor. Anca sakatlık veya cezalı durumda oynuyor. Ama zaman zaman sağ kanat olsun, sol kanat olsun alıyorum oyuna. Mutsuz olmasın diye.

Ağustos ayındayım. Mcgeady 15 Milyon'a Juventus'a sattım. Sağ kanata Sene başında aldığım Ryazantsev harika performans sergiliyor. Mcgeady'nin arkasında yedek olması rağmen oyuna dahil oldu mu çok iyi bir performans gösteriyordu. Mcgeady'nin gitmesi ile kendisine güvenip As takımda oynatacağım. Formu düşerse Bernardo'yu değerlendiririz o mevkiide alternatif yedek takımımızda da Mevcut.

Yine sene başında aldığım Marquinhos'da forma şansı bulamayınca yedek takımın maçlarında forma giyiyor. Geçen sezon 0 maliyet ile aldığımız Rus stoper Yevsikov'un biletini kestim. Özellikleri iyi ama düşük ortalama ile oynuyor kaç maçtır. Yerine 24 yaşında yerli bir oyuncu aldık 8,5 Milyon Euro maliyet ile.

Bu arada Sol kanatın Bankolarından Dimitry Kombarov geçen seneyi 10 veya 11 tam hatırlayamadım bu civarda asist sayısı ile kapatmıştı. Şuan Ligde 8 asisti bulunuyor harika bir kanat oyuncusu. Ön liberolarım Moussa Sissoko ve Anthony Annan için büyük klüpler yoklamalar yapıyor sürekli. Ama 2 oyuncuyuda satmayı düşünmüyorum.
        Geçen sezon ki tablo bozulmadı ve CSKA ligi yine şampiyon bitirdi 5 puan fark ile bende 2. oldum.

Kaybettiğimiz kendi sahamızda ve deplasmanda CSKA maçları ve 1 beraberlik, 1 mağlubiyet şampiyon olma yolunda önemli puanlar kaybetmemize yol açtı. Geçen seneye oranla daha iyi bir performans sergiledi takımım. Zaten yönetim falan bu 2. olmama şampiyon olmuşuz gibi seviniyorlar başarıya aç bir takım galiba uzun zamandır Moskova.

Welliton 25 gol ile yine gol kralı oldu. Ayrıca yine yılın en iyi yabancı oyuncusu ödülünü aldı. Geçen senenin Asist kralı Dimitry Kombarov yine Asist kralı oldu. Herşeyiyle tam bir kanat oyuncusu uzun süre hizmet edecek bu takıma. Jaja ligi 10 gol 10 asist ile tamamladı. Çok iyi bir performans sergiledi, gelecek sezon yine önemli kozlarımızdan biri Welliton ile birlikte.

Devre arasında param fazla diye kiralık oyunculara saldırdım biraz yarım sezonluk katkı, katkıdır hesabıyla. Ajax'ın Belçikalı Stoperi Alderweild ve Ön liberosu Enoh'u kiraladım. 21 Yaşında ki kanat oyuncum Yakovlev'i 5 milyon Euro'ya Dinamo Kiev'e sattım. Yerine Faizulin'i kadromuza kattık oyuncu yarım sezon olmasına rağmen gerek sağ kanatta gerek sol kanatta önemli işler yaptı. Önümüzde ki sezon faydalı olacağının sinyallerini verdi yani. Welliton'un yedeği Toivonen Ligi 5 gol ile tamamladı. Önümüzde ki sezon takımda kalacağı belli olmayan oyunculardan birisi. İyi bir oyuncu bulabilirsek yollarımızı ayıracağız kendisi ile.

Sene sonu içinde Rubin'den 21 yaşında 1.89'luk genç bir Stoper oyuncusu ile anlaştım ayriyeten sol bekte de oynayabiliyor. Devre arası Yevsikov'u satacağımı söylemiştim stoper oyuncusunu satıp yerine Epunearu'yu aldım oyuncu 24 yaşında 1.88 boyunda Stoper ve Ön Liberoda oynayabiliyor yarım sezon onunda iyi katkısı oldu. Fizik gücü yüksek bir takım kuruyorum, kurdum hatta kurmayada devam edeceğim.

Orta ikilide ki dinamolarımız Anthony Annan-Moussa Sissoko ikilisinin talibi çok ama önümüzde ki sezonda bzimle olacaklar büyük ihtimal. Sissoko'yu 28 Milyon'a aldım zaten 30'un altına satmam. Yeni sezon için 1 stoper transferi yaptık henüz. Ocak 2012'de serbest kalacak olan Zenit'in tecrübeli sol beki Radek Sril'i kadromuza katacağız oyuncu 31 yaşında ama oldukça dinç.

Bu arada ufak bir not : Kombarov kardeşler ; Kiril Kombarov (Sağ Bek) , Dimitry Kombarov ( Sol Açık) yılın takımına seçildiler.

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fm 2010 un v3 yamasını indirdim ne yapmam lazım şimdi biri yardım edebilir mi ?

fazla anlamıyorum bu işlerden, yardım pleasee

yardımsever bir vatandaş yok mu şu forumda ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yardımsever bir vatandaş yok mu şu forumda ?
            Açıp oynayacaksınız, beklentınız nedır ki başka ?
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek beklenti ; 2011.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biraz daha açayım o zaman konuyu .... !

yaw yamayı indirdim program fileste yatıyor şuan, kurdum ama oraya mı kurmam gerekiyordu + silinmesi gereken bir dosya felan var mı bu yamanın çalışması için ?

bilmiyorum ben bu ince ayarları daa işte yardım edin 2 cümle yazsanız iş hallolacakta ......... ))))

Yorum

• Daha önce de söylemiştim Fm 11'de ilk takımım Karabük olacak diye. Fm 11 çıkmadı ama transfer güncellemesiyle yeni oyuna başladım ve Karabükspor'u yönetiyorum.

Transfer bütçemiz olmadığından serbest durumdaki oyunculara yöneldik. Irak milli takımı yıldızı Nashat Akram, Avusturya'dan gurbetçi Yüksel Sarıyar ve hepimizin yakından tanıdığı Hans Sommers'i KarabükSporlu yaptık.

Sezon öncesi bir Hazırlık Lig'i düzenledim Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda 'Kardemir League' adında.
                  Skorlar;

1)Karabükspor 5-2 LASK Linz
                  Slovan Liberec 5-1 Bunyodkor Toshkent

2)Karabükspor 3-1 Bunyodkor Toshkent
                  LASK Linz 1-1 Slovan Liberec

... derken Crush Dumps mıdır nedir o hatayı verdi. Gitti güzelim oyun, hevesim kaçtı ne güzel ligde fırtınalar estirecektik.

Yorum

• Alihan sende Rusya'ya açıl.

Para orda benden demesi.

Yorum

Alihan sende Rusya'ya açıl.

Para orda benden demesi.
                      Birtan Shaktar hakkında biraz bilgi ver hayrına kardeş..

UEFA'da rakibim oldu..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Alihan sende Rusya'ya açıl.

Para orda benden demesi.
                        Ya bu hatayı verince oyun kapandı, yeniden açınca kaldığım yerden devam edebilecekmiyim?

Eğer edemezsem Spartak Moskov ile başlarım seni mi kırayım şimdi.

* *

Sorduğun soruya gelince normal hazırlık maçı düzenlerken seçenekler oluyor Kupa-Tek Maç vs.. diye. Oradan Lig'i seçiyorsun ve rakiplerini belirliyorsun adını da kendin koyuyorsun ve oynuyorsun.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birtan Shaktar hakkında biraz bilgi ver hayrına kardeş..

UEFA'da rakibim oldu..
                          Abi o Ukrayna'dan.

Ama seni kırmayayım bi değerlendirme yapayım ;

Hiç şansın yok.
                          İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bu hatayı verince oyun kapandı, yeniden açınca kaldığım yerden devam edebilecekmiyim?

Eğer edemezsem Spartak Moskov ile başlarım seni mi kırayım şimdi.

* *

Sorduğun soruya gelince normal hazırlık maçı düzenlerken seçenekler oluyor Kupa-Tek Maç vs.. diye. Oradan Lig'i seçiyorsun ve rakiplerini belirliyorsun adını da kendin koyuyorsun ve oynuyorsun.
                          Anladım kardeşim tamam.

Rusya oldukça zevkli yani sezonlar çok çabuk geçiyor.

Yorum

• hadi fm11 hadiiii hayatımda ilk kez bu kadar uzun süredir fm yok hayatımda..
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Abi o Ukrayna'dan.

Hiç şansın yok.

Anladım kardeşim tamam.

Sağol Birtan çok yardımcı oldun. Ziya Doğan taktiği deneyeceğiz..
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Abi o Ukrayna'dan.

Hiç şansın yok.

Anladım kardeşim tamam.

Aynen sezon çok çabuk geçiyor Rusya'da çalışmışlığım vardı Lokomotif'te. Önceki oyunum yalan olmuş, Spartak'la yeni oyun açıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X