fm 11 demo yarına kadar kesin çıkacakta bu gece çıkma ihtimali de bir hayli yüksek.. geçen seneki demo açıklanan tarihte gece yarısında 03.00de çıkmıştı..Bununda gece 03.00'de çıkması muhtemel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da Pes gibi resmi açıklamadan önce çıkamaz mı?saat olarak söylüyorsan adamlar 21 ekim deyip gecesinde çıkarıyor zaten..
Ama tam sürümde 1-2 günlük oynama olabilir..
- Alıntı
Yorum
-
2 günüm takım aramak ile geçti.
Hemen hemen tüm takımlarla oynadım. İspanya'dan oynamayı düşünüyorum ama orada kadro sıkıntısı var. Belirli bi oyuncu kadrosu oluşturabiliyorsun ve yabancı sorunu daha değişik.
Alihan Fransa'dan Toulouse ile oynamayı çok istiyordum ama bi ara oynamıştım yarım sezona zor geldik. Yani sıkıcı bir Lig.
Alanzinho-Jaja ikilisinin gitmek istediği İspanya Liginden bir takım olacağım ve bu 2lide benimle beraber olacak.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla demonun resmi açıklaması 21 ekimdi..yani pek ihtimal değil..saat olarak söylüyorsan adamlar 21 ekim deyip gecesinde çıkarıyor zaten..
Ama tam sürümde 1-2 günlük oynama olabilir..
Pesde baya oynama olmuştu galiba..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 günüm takım aramak ile geçti.
Hemen hemen tüm takımlarla oynadım. İspanya'dan oynamayı düşünüyorum ama orada kadro sıkıntısı var. Belirli bi oyuncu kadrosu oluşturabiliyorsun ve yabancı sorunu daha değişik.
Alihan Fransa'dan Toulouse ile oynamayı çok istiyordum ama bi ara oynamıştım yarım sezona zor geldik. Yani sıkıcı bir Lig.
Alanzinho-Jaja ikilisinin gitmek istediği İspanya Liginden bir takım olacağım ve bu 2lide benimle beraber olacak.
Fransa'da denemeyi düşünüyorum ama Lyon yada Marsilya arasında kaldım. Ligin favorileriyle oynamak istiyorum bu sefer.
Bana göre en iyi ligler;
1-) Türkiye
2-) Almanya
3-) Fransa
4-) İspanya
5-) Rusya
Bunlar arasında Türkiye Ligi hariç hiçbirinde uzun soluklu bir kariyer yapamadım. Hedefim bunları gerçekleştirmek.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
FM 2011'in demosu dün gece çıktı arkadaşlar. Steam'dan indiriliyor şuanlık sadece 1.9 GB boyutunda. Steam programını indirip ücretsiz kayıt olup indirebilirsiniz. Demoda Türkiye ligi yok.
-------
Ekran görüntüleri isterseniz buradan bakın. (Yöneticiler reklam oluyorsa bu düzenleyin burayı.)
Bizden Jaja, Alanzinho ve Colman'ın profilleri.
En son Hqmi tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 18:40.-
her zaman önce Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 maçta 93 gol daha ilginç Gökhan.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
Yorum