İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi takımMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoma'nın başındayımTrabzonspor
Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederico Fazio Real'de de oynar
Bu arada Güney Koreden teklif aldım kabul ettim ama yine geçemedim takımın başına bu olay çok canımı sıkıyor oyundan soğudum resmenTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka yok mu
Bu arada Güney Koreden teklif aldım kabul ettim ama yine geçemedim takımın başına bu olay çok canımı sıkıyor oyundan soğudum resmenTrabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi defans oyuncusu önerecek olan var mı??Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakho , huth , zapataTrabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
2010-2011 sezonuna başlarken nelson rivas ve burdisso'yu kontratları bittiği için ücretsiz almıştım.2011-2012 sezonuna başlarken rivası 8 milyon€'ya AZ alkmaara,burdisso'yu 11 milyon €'ya udineseye sattım.mevcut kadrodan da gökhan ünalı gs'ye 7.5 miyon,gabrici psg'ye 4 milyon euroya ,sergio busquets'i valencia'ya 6 milyon € ,serkan balcıyı da bielefelde 1.5 milyona sattım.
arsenalden Carlos Vela'yı ücretsiz olmak üzere yaptığım transferler:
Nikola Zigic - Valencia ST 2 milyon €
Vincent Kompany - Manchester City D-DMC-MC 4.1 milyon €
Esteban Granero - Real Madrid AM-RLC 5.75 milyon €
Abou Diaby-Arsenal-AMC 3.3milyon €
Fernando Gago-Real Madrid -DMC-MC 5.25 milyon €
bu aldığım oyuncuların hepsi takımları tarafından satılık listelerindeydi.ara ara satılık listesindeki oyunculara bakmak lazım.çok kaliteli oyuncular oluyor.
özellikle Zigic ve Carlos Vela'yı öneririm.satmış olmama rağmen Busquets'de çok iyi oyuncu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 sezonuna başlarken nelson rivas ve burdisso'yu kontratları bittiği için ücretsiz almıştım.2011-2012 sezonuna başlarken rivası 8 milyon€'ya AZ alkmaara,burdisso'yu 11 milyon €'ya udineseye sattım.mevcut kadrodan da gökhan ünalı gs'ye 7.5 miyon,gabrici psg'ye 4 milyon euroya ,sergio busquets'i valencia'ya 6 milyon € ,serkan balcıyı da bielefelde 1.5 milyona sattım.
arsenalden Carlos Vela'yı ücretsiz olmak üzere yaptığım transferler:
Nikola Zigic - Valencia ST 2 milyon €
Vincent Kompany - Manchester City D-DMC-MC 4.1 milyon €
Esteban Granero - Real Madrid AM-RLC 5.75 milyon €
Abou Diaby-Arsenal-AMC 3.3milyon €
Fernando Gago-Real Madrid -DMC-MC 5.25 milyon €
bu aldığım oyuncuların hepsi takımları tarafından satılık listelerindeydi.ara ara satılık listesindeki oyunculara bakmak lazım.çok kaliteli oyuncular oluyor.
özellikle Zigic ve Carlos Vela'yı öneririm.satmış olmama rağmen Busquets'de çok iyi oyuncu.Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene üst üste şampiyonluklar + Türkiye kupası + Süper kupa 1 tane
Bir Uefada yarı final
Ertesi sene uefayı aldım
Şampiyonlar liginde çeyrek final garanti
26-30m transfer bütçem var çok iyi oyuncularım olmasa da Boruc,Rakitic,Mandzunick,Misimovic,Vanderberg gibi yıldız futbolcularım var.
Stad yapın diyorum ama kabul etmiyorlar.
Stadı genişletin diyorum yani.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Trabzonspor kadrosu mu? Ben Psg'ye Vela'yı zor getiriyorum sen Trabzonspor'a hangi yıldızları almışsın süper olmuş harbi.Kadronu yazabilirmisin?İlk 11'i.Gerçekten 2 yıl oynasın Vela takılır peşine Barcelona,Man U.,Arsenal,A.Madrid
O parayı harcama git kaliteli adamlarla sözleşme imzala beleşe kontratı bitenlerle.
SOnra onları kirala falan işte parayı kırıyorsun.
Şu anda benim kadromda ek olarak bir Ediz var bir de Vanderberg + Boruc.
Diğerleri kiralık:
RAkitic
Misimovic
L.Jimenez
gibi..
Umut'u da bjkye kiraladım.
Sezon sonu için
Servet
Ben arfa
Aissati
Baptista
Kuszcak mıydı neydi man kalecisi.
+ sayamadıklarım30m transfer bütçem var en yüksek harcadığım para 4.3m misimovic.
Rossi diye biri vardı beleşe aldım sol bek 7m'na da onu sattımHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sene üst üste şampiyonluklar + Türkiye kupası + Süper kupa 1 tane
Bir Uefada yarı final
Ertesi sene uefayı aldım
Şampiyonlar liginde çeyrek final garanti
26-30m transfer bütçem var çok iyi oyuncularım olmasa da Boruc,Rakitic,Mandzunick,Misimovic,Vanderberg gibi yıldız futbolcularım var.
Stad yapın diyorum ama kabul etmiyorlar.
Stadı genişletin diyorum yani.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı sorun bende de var her türlü başarıyı aldım ama stadı bir türlü büyütemedim. Hacısalioğlu hep ultimatom yolluyor..Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk senemde Liverpool uefa yarı finalinde elemişti, bu sene de 3.sezonum yani şampiyonlar ligi yarı finalinde eledi beni yine
Bir uefa kupası + yarı final
Bir şampiyonlar ligi yarı finali
2 şampiyonluk
2 türkiye kupası
1 Türkiye süper kupası
1 uefa süper kupası
Kazandım hala stad yapmıyorlarO kadar da adam aldım transferler dudak uçuklatıcı
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
Yorum