Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fm 11 demo yarına kadar kesin çıkacakta bu gece çıkma ihtimali de bir hayli yüksek.. geçen seneki demo açıklanan tarihte gece yarısında 03.00de çıkmıştı..Bununda gece 03.00'de çıkması muhtemel

Yorum

• Bu da Pes gibi resmi açıklamadan önce çıkamaz mı?

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu da Pes gibi resmi açıklamadan önce çıkamaz mı?
        valla demonun resmi açıklaması 21 ekimdi..yani pek ihtimal değil.. saat olarak söylüyorsan adamlar 21 ekim deyip gecesinde çıkarıyor zaten..
        Ama tam sürümde 1-2 günlük oynama olabilir..

Yorum

• 2 günüm takım aramak ile geçti.

Hemen hemen tüm takımlarla oynadım. İspanya'dan oynamayı düşünüyorum ama orada kadro sıkıntısı var. Belirli bi oyuncu kadrosu oluşturabiliyorsun ve yabancı sorunu daha değişik.

Alihan Fransa'dan Toulouse ile oynamayı çok istiyordum ama bi ara oynamıştım yarım sezona zor geldik. Yani sıkıcı bir Lig.

Alanzinho-Jaja ikilisinin gitmek istediği İspanya Liginden bir takım olacağım ve bu 2lide benimle beraber olacak.

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla demonun resmi açıklaması 21 ekimdi..yani pek ihtimal değil.. saat olarak söylüyorsan adamlar 21 ekim deyip gecesinde çıkarıyor zaten..
            Ama tam sürümde 1-2 günlük oynama olabilir..
            Tam sürümden bahsediyorum Demo zaten oynamam...
            Pesde baya oynama olmuştu galiba..

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 günüm takım aramak ile geçti.

Hemen hemen tüm takımlarla oynadım. İspanya'dan oynamayı düşünüyorum ama orada kadro sıkıntısı var. Belirli bi oyuncu kadrosu oluşturabiliyorsun ve yabancı sorunu daha değişik.

Alihan Fransa'dan Toulouse ile oynamayı çok istiyordum ama bi ara oynamıştım yarım sezona zor geldik. Yani sıkıcı bir Lig.

Alanzinho-Jaja ikilisinin gitmek istediği İspanya Liginden bir takım olacağım ve bu 2lide benimle beraber olacak.
                Aslında yabancı oyuncu oynatmayı sevenler için en cazip yer İngiltere ama ben orada çalışmayı hiç sevmiyorum. Çok sıkıcı geliyor.

Fransa'da denemeyi düşünüyorum ama Lyon yada Marsilya arasında kaldım. Ligin favorileriyle oynamak istiyorum bu sefer.

Bana göre en iyi ligler;

1-) Türkiye
                2-) Almanya
                3-) Fransa
                4-) İspanya
                5-) Rusya

Bunlar arasında Türkiye Ligi hariç hiçbirinde uzun soluklu bir kariyer yapamadım. Hedefim bunları gerçekleştirmek.

Yorum

• Adam akıllı bi DL bulamadım. bi Dodo var oda gelmiy.
                  gelecek vaad eden kelepir futbolcu biliyosanız paylaşın

bu arada ceyhun bende fmde Barcada

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    25 maçta 93 gol daha ilginç Gökhan.
                    Bordomavi.net

Yorum

• FM 2011'in demosu dün gece çıktı arkadaşlar. Steam'dan indiriliyor şuanlık sadece 1.9 GB boyutunda. Steam programını indirip ücretsiz kayıt olup indirebilirsiniz. Demoda Türkiye ligi yok.

Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.

-------
                      Ekran görüntüleri isterseniz buradan bakın. (Yöneticiler reklam oluyorsa bu düzenleyin burayı.)

Bizden Jaja, Alanzinho ve Colman'ın profilleri.

En son Hqmi tarafından düzenlendi; 21.10.2010, 18:40.
                      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        25 maçta 93 gol daha ilginç Gökhan.
                        33 tane de yemişim ama. Rakipler çok güçsüz. Bende bir Cardozo var makine resmen.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yeni takımım BATE Borisov ! İlginç bir kariyer olacak, bu sefer erken pes etmek yok.

Yorum

• Fm 2011in maç motoru iğrenç bana göre.Adamların bir taç kullanması var sanki gülle atıyorlar.Ayrıca oyuncular kayarak gidiyor sanki bi tuhaf yani ama genel olarak güzel.

Yorum

• Trabzonspor ile yeni sezona başlayacağız ama transfer için hiç paramız yok. Yönetim ise sadece 475K € verdi (475 bin euro). Bu tam bi skandal..!
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Doll'ün yerine Gençlerbirliğine gidebilirim.

Bir diğer ihtimal ise Lech Poznan.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X