Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alemin Kralı Geliyoorr Geliyorr : ) 5 Kasım Gel Artık
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Sözleşme Görüşmeleri: Oyunculara sunulacak sözleşmeler eskisi gibi teklifi sun ve sonrasında devam et, bir gün sonra haber gelsin şeklinde olmayacak. Bu iş gerçek zamanlı işleyecek. Yani teklifi yaparken oyuncuda masada olacak ve siz teklifin şartlarını ayarladıkça o da tepki verecek. "İstediğim teklif buydu", "çok düşük şartlar" gibi hemen göreceğiniz tepkiler olacak. Ayrıca açıklamada temsilcilerle de görüşeceğiniz yazıyor. Oyuncunun menejerleriyle sizi başbaşa bırakıyorlar.
      • Antrenmanlar: Eskiden antreanmanlara çok fazla etki edemiyordunuz. Şimdi ise geliştirilen antrenman seçenekleriyle çok daha etkili olacaksınız ve oyuncuları daha iyi hazırlayacaksınız. Antrenmanlara işlevsellik kazandırılmış, çeşitli taktikleri seçerek oyuncuları bu taktik ile maçlara ayarlayabileceksiniz. Ayrıca 14 farklı özellik ekleyerek (Zıplama,frikik,çabukluk gibi) bunların geliştirilmesini de sağlayabileceksiniz. Maça hazırlarken de takımınızı daha fazla dikkat edilmesi gerekli alanlarda çalıştırabileceksiniz.
      • Basınla,Oyuncuyla,Yönetimle Görüşmeler: Bu görüşmeler de oyunda sınıf atlıyor. Daha önceye göre söyleyebilecek çok fazla seçenek olmakla beraber bunlar da interaktif yani "canlı" oluyor. Paylaştığım videoda da göreceğiniz gibi oyuncu "buyrun beni çağırmışsınız" diye söze başlıyor ve siz ona isteğinizi dile getiriyorsunuz. O da buna hemen orda yanıt veriyor.
      • Maç Motoru: 2 yıl önce eklenen 3D maç motoru bu yıl daha da geliştiriliyor. 100'ün üstünde yeni animasyon ekleniyor. Oyuncuların gol sevinci görülebiliyor. Yeni stadlar, maç anlatımına yeni metinler, ışıklandırmalar, gece maçları gibi pek çok grafiksel özellik. Ayrıca "pazardaki en iyi maç motoru haline geliyor" da deniyor.
      • Dinamik Lig İtibarı: Artık oyunu oynadığınız sürece liginiz güçlenecek ve gelişecek. Kıtasal ve küresel çaptaki turnuvaların şampiyonlarını göreceğiniz ekranda liginizin ve ülkenizin saygınlığı dünya çapındaki sıralaması ve itibarı da görünecek. Liginiz kalite ve seviye artırdıkça dünya çapındaki oyuncular bu ülkede top koşturmak isteyecek.
      Daha başka genel özellikler de değiştirilmiş, mesaj ekranında bazı değişikliklere gidilmiş. Tavsiye ekranında bazı yenilikler var. Çıkış tarihi olarak da yılbaşından önceyi gösteriyorlar. Bazı Türkçe sitelerde de 29 Ekim yazıyor.

Tüm özelliklere bakıldığında güzel duruyor çok kapsamlı görünmese de az duran ama öz olan özellikler. Gerçek zamanlı yani canlı gerçekleştirilecek bazı özellikler güzel ve antrenmanların daha işlevsel olması da önemli. Ligin güçlenmesi ve ülkenin önemli bi konuma gelmesi de ayrı önemli bi özellik, Avrupa'da ülkenizin takımları başarı gösterirse önemli bi konuma gelirsiniz ve ligin kalitesi artar. Söylentiler arasında her yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkçe dil özelliği" olacak söylentisi var.

oyun Türkçe olmazsa Kİ %99 olmayacak ayvayı yedik...

şu birebir olayı güzeldir kesin oyuncuyla görüşebiliyormuşuz seçenekler çoğalmış...

teofilo: ''buyrun beni çağırmışsınız?''

ben: evet çağırdım, şimdide kovuyorum, .... !!!!! listedesin git kendine kulüp bul !

teofilo : ???

2dk tutmam o adamı kadromda
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.10.2010, 19:11.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Harbiden oyun Türkçe olmazsa yandık.

Yorum

• Oyun Türkçe değil maalesef.

Ne kadar düşündülerse de orjinal oyun az sattığı için Türkçe çıkarmıyorlar.

Seneye belki.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Harbiden oyun Türkçe olmazsa yandık.
            İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oyun Türkçe değil maalesef.

Ne kadar düşündülerse de orjinal oyun az sattığı için Türkçe çıkarmıyorlar.

Seneye belki.

ee o zaman durum kötü...

2011 de bu ''konuşmaların'' önemi artacak, anlamını bilmediğimiz şeylerede tıklamak istemiyorum...

ama o zamanda oyunun tadı kaçıyor, bazen sorulan sorulara mantıksız cevaplar verince medya oyuncular felan seni eleştiriyor, maç öncesi atıyorum derbi var schuster veya hagi (aykut hocaya laf etmem onu seviyorum, efendi adam) bana diyecek ''kolay bir maç olacak, galip geliriz'' vs.. sonra bende bu adama okkalı bir cevap vermek isteyeceğim ama hangisini işaretleyecem bilmiyorumki ? yorum yapmadan geçiyorum ezik gibi kalıyorum öyle

bu sadece bir örnek, daha birçok yenilik varmış birebir konuşmalara baksanıza... mesela transfer görüşmeleri kulübünü geçtik şimdi pazarlık masasına oyuncuda oturacakmış, ben bu adamı ikna etmek için konuşacağım ama nasıl olacak ? hadi bunu geçtim takımımdaki oyuncuyla atıyorum performansı kötü diye konuşmak isteyeceğim o yenilikte gelmiş yukarda yazıyor.. bu adamı çektim yanıma ne diyecem ?

gibi gibi gibi işte... Türkçe yamada çıkana kadar zaten beklenmez, idare edecez ama bu 2011 fm de harbiden zorlanacak ingilizce bilmeyenler
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.10.2010, 21:24.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türkçe yama çıksa bile anlamsız anlamsız cümeleler oluyor. Bir Türkçe çıkarmadılar oyunu. Protesto ediyoruz.
              Més Que Un Club

Yorum

• Su an herkesin konustugu FM Sega´nin Manager Oyunu degilmi ??

Yoksa EA Sports´mu ??
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Sega'nın.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sega'nın.
                    O zaman iyi Renkdaslarimin Zevki güzelmis EA Sports Manager´i cok berbat
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Haydi gozunuz aydin Fifa Manager 2011 cikti.

Internette yer alan oyun sitelerinden ve torrent sitelerinden rahatlikla indirebilirsiniz.

Football Manager'in yerini tutmaz ama yapacak bisey yok.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 18:16.

Yorum

• Yorum

• Oyun(fm2011) bazı sitelere düşmüş torrent olarak.İndirdim,yükledim.
                          Tüm ligler açık.Buda full olduğunu gösterir.

Henüz ilerlemedim o yüzden bir sorun çıkar mı bilmiyorum
                          En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 10:34.

Yorum

• Sorun yok oyunda çıktı.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Emin misiniz Fm 2011 çıktığına hiçbir yerde rastlamadım ben..
                              En son Bekir tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 13:27.

Yorum

• Tamamdır linki buldum indiriyorum Ama Torrent olduğu için baya uzun sürücek indirmesi..

Link isteyene cok hızlı link verebilirim 700 Kb ile indirdi 1 saat civarında indi..
                                En son Bekir tarafından düzenlendi; 01.11.2010, 14:57.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X