Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sports Interactive, menajerlik türünün tartışmasız lideri Football Manager serisinin yeni oyununu duyurdu.

Oyuna yine birçok yenilik ekleyecek ve birçok konuda geliştirmeler yapacak olan yapımcılar, ilk olarak gerçek zamanlı kontrat pazarlığı sistemini ön plana çıkarıyorlar. Bu sistem sayesinde oyuncularla kontrat yaparken anında etkileşime girecek ve pazarlığı anında sonlandırabileceğiz. Antrenman ve maç öncesi hazırlık sürecinde bazı değişiklikler yapan yapımcılar, genel antrenman programı dışında yeteneklere yönelik antrenmanlar yaptırabilmemizi de mümkün kılacaklar. Maç öncesi süreçte ekibimizle görüş alışverişi yaptığımız sistemde de yeniliğe giden yapımcılar, oyuncularla özel sohbetler yapabileceğimiz basit bir sistem geliştiriyorlar. Serinin sürekli gelişen maç motoruysa bu yıl 100'ün üzerinde yeni animasyona, farklı gol sevinçlerine, yeni oyuncu modellerine, yeni stadyumlara, yeni saha kaplamalarına, geliştirilmiş ışıklandırmaya ve gece maçı atmosferine kavuşacak.

FM 2011'den Kareler

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 2011 çok iyi olacak gibi. Ama daha çıkmasına var, 2010'a devam.

Yorum

• Oyuncu menejeri olayı güzel bir ayrıntı olmuş.
        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet o eşsiz benzersiz takım tabiki de TRABZONSPOR'du.

Ama bende yüklü olan oyun FM 2010'un ilk çıkan versiyonu ve kadromuzda halen Gökhan Ünal, Tjikuzu falan vardı. Öncelikle bu oyunculardan kurtulmak gerektiğini düşündüm. Tjikuzu Kayserispor'a kiralık gitti. Gökhan Ünal'ı ise 900 bin € peşin olmak üzere 3,9 milyon €'ya F.bahçe'ye sattım.

Gerçeğe yaklaşmak için şu an ki oyuncularımızdan Teofilo ve Barış Ataş'ı transfer ettim. Teofilo 48 ay taksitle 2,5 milyon € karşılığında takımımıza dahil oldu. Barış Ataş ise 275 bin € karşılığında. Burak ve Sezer'i almak istemedim. Glowacki için Wisla Krakow'a baktım ama görünürde öyle bi oyuncu yoktu arattım yine çıkmadı. Bende Song ile yeni sözleşme imzaladım. Jaja için Metalist'e teklif verdim uzun uğraşlar sonucunda anlaştık ama Jaja'nın yüksek maaş isteği üzerine transferden vazgeçtim. Bu arada Sylva'yı göndermek için satış listesine koydum ama futbolcuların büyük bi çoğunluğu buna karşı çıktı bu yüzden satıştan vazgeçtim.

4 transferim daha var. Bunlar ; Muhammet Demir, Milan Badelj, Zvonko Pamic, Rafael Uiterloo. Muhammet ve Badelj bu sezon takıma katıldılar diğer ikisi önümüzdeki sezondan itibaren takıma katılacaklar.Dördünün maliyeti 6,3 milyon € paraların büyük kısmı taksitle ödenecek Muhammet ve Pamic'i peşin aldım. (2,5 milyon € Badelj, 600 bin € Muhammet, Pamic 1 milyon €, Uiterloo 2,2 milyon €)

Lige iyi bi giriş yaptık sayılabilir 7 hafta sonunda 14 puan ile 2. sıradayız. (4G 2B 1M) 5. haftada gsyi Avni Aker'de 2-0'la geçtik.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise Cluj ile eşleştik Trabzon'da 4-0'lık bi galibiyet aldık deplasmanda ise 2-1'lik mağlubiyete rağmen tur atladık. Şimdi gruplardayız. Rakiplerimiz ; Fiorentina, Basel ve Slavia Prag'tı. İlk maçımızı Avni Aker'de Basel'e karşı oynadık ve maçtan 2-1'lik bi skorla galip ayrıldık. Sıradaki rakip Fiorentina.

Bu arada yardımcılığa Metin Diyadin'in yerine Cevat Güler'i getireceğim ama anlaşamadık bi türlü..
          Sen Trabzonspor'a baskan ol.
          Bayagi bir basarili görünüyorsun.
          Oyunda basarilar dilerim sevgili arkadasim.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son 3 haftaya girilirken Liderin 4 puan gerisinde 3. sıradayım. Son 6 maçtır gol yemiyoruz. Rekorlar kırıyoruz bu alanda.

Takım son haftalarda iyi futbol oynuyor. Welliton 22 gol ile gol krallığında.

Sene başında yazmayı unutmuştum Moussa Sissoko'yu Taksitli 30 milyon euro'ya transfer etmiştik. Oyuncu hemen hemen bütün maçlarda forma giydi.

Önümüzde ki sezon için bu oyuncunun yanına Anthony Annan'ı transfer ettik. Gelecek sezonun kadrosunu yavaş yavaş kafamda kurdum pek eksiğimiz kaldı sayılmaz. Bu arada devre arası ne olur ne olmaz dedim bir forvet alayım ve bu aldığım oyuncu Makukula oldu kiralık olarak. 3 maç 22 golü var.

Önümüzde ki sezona ait forvetlerimiz Welliton ve Toivonen. Bu ikiliye birde yedek forvet aldım mı hücum hattı transferi sonlanmış olacak.
            Ligi CSKA'nın ardından 5 puan fark ile 2. bitirdim. İlk sezon için iyi bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Özellikle son 4 hafta fena bir futbol ortaya koyduk. Taktiksel anlamda Kanat oyuncularımı orta alan çizgisi hizasında oynatınca bu sonuçlar ortaya gelmeye başladı. Önümüzde ki sezonda bu şekilde devam edeceğim.

Welliton 25 gol ile gol kralı, D.Kombarov 10 Asist ile asist kralı oldu. Yeni sezonda takımımıza Anthony Annan, Miranda ve 2 genç Ukraynalı Stoper katıldı. Bu 2 oyuncuda ilerleyen yıllarda büyük topçu olacaklar araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. ) Oyuncular Regen değil isimleri karışık olmasalar yazardım ama hatırlayamadım tam olarak. 2side MetalurgZP takımında oynuyorlardı. Sezon öncesi Rusya Kupası finalinde CSKA'ya 2-1 mağlup olduk. Tek golümüz Welliton'dan geldi.

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen Trabzonspor'a baskan ol.
              Bayagi bir basarili görünüyorsun.
              Oyunda basarilar dilerim sevgili arkadasim.
              Eyvallah hocam sağolun..

Bu arada Fiorentina'ya deplasmanda 5-2 gibi bi skorla mağlup olduk ama Slavia Prag ve deplasmnada oynadığımız Basel maçı ile puanımızı 7'ye çıkararak büyük avantaj yakaladık.

Ligde ise işler tam rayında gitmiyor Avni Aker'de 0-0'lık bi fb beraberliği aldık ve diğer puan kaybı yaptığımız maç ise Manisa maçı oldu içerde 2-0 kaybettik. Ama 2 hafta sonra yine içerde gelen 2-1'lik bjk galibiyeti bizi rahatlattı. Şu an liderin 3 puan gerisinde 3. sıradayız.

Gidecekleri yavaş yavaş belirlemeye başladım Gabric, Cale ilk yolcular arasında. Kesin karar kılamadıklarım ise Sylva, Song ve Alanzinho.

Önümüzdeki sezon için Anthony Annan'ı da kadromuza kattık.

Yardımcı antrenörlüğe ise Metin Diyadin'i gönderip Şota'yı getirdim. İnşallah başarılı olur..

------------------------

Arkadaşlar yerli stoper, solbek, solaçık arıyorum..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ofspor ile yeni kariyere başladım.İlk yılımızda şampiyon olup Bank Asya'ya çıktık.Ancak yıllardır Fm oynamama rağmen hiç karşılaşmadığım bi sorunla karşı karşıyayım.

Maçlarda yeniliyorum yada berabere kalıyorum.Yaklaşık 40 maçtır yenik duruma düşüpte bir tane maç çeviremedim.Ama aynı kadro aynı taktikle tatile gidip takımı yardımcıya bırakınca takım coşuyor 3-4 atıyor.

Bi anlam veren var mı bu duruma?
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Ligi CSKA'nın ardından 5 puan fark ile 2. bitirdim. İlk sezon için iyi bir deneyim olduğunu düşünüyorum. Özellikle son 4 hafta fena bir futbol ortaya koyduk. Taktiksel anlamda Kanat oyuncularımı orta alan çizgisi hizasında oynatınca bu sonuçlar ortaya gelmeye başladı. Önümüzde ki sezonda bu şekilde devam edeceğim.

Welliton 25 gol ile gol kralı, D.Kombarov 10 Asist ile asist kralı oldu. Yeni sezonda takımımıza Anthony Annan, Miranda ve 2 genç Ukraynalı Stoper katıldı. Bu 2 oyuncuda ilerleyen yıllarda büyük topçu olacaklar araştırmalarım sonucu bu kanıya vardım. ) Oyuncular Regen değil isimleri karışık olmasalar yazardım ama hatırlayamadım tam olarak. 2side MetalurgZP takımında oynuyorlardı. Sezon öncesi Rusya Kupası finalinde CSKA'ya 2-1 mağlup olduk. Tek golümüz Welliton'dan geldi.
                  CSKA yenilgisine rağmen Lige fırtına gibi başladık adeta. İlk 6 maçımızıda kazandık 7. maçta yine CSKA'ya yenildik.

Şuanda CSKA'nın 3 puan ardında 2.sırada yer alıyoruz. Takımdan gayet memnunum. Welliton Ligin ilk yarısı sonunda 16 gol attı. Tam arkasında oynayan Jaja ise bu sezon çok üst düzey performans sergiliyor. 7 gol 5 asist ile oynuyor. Bu arada 1.Kaptan Welliton 2.Kaptan ise Jaja oldu.

Welliton sakatlık sebebi ile 2 maç oynayamadı ve o 2 maçta gol sıkıntısı çektik.
                  Sene başında Welliton ile yan yana oynatmayı düşünüp aldığım Toivonen Welliton'un tek forvetli sistemde harika performans sergilemesi nedeniyle ilk 11 yüzü zor görüyor. Anca sakatlık veya cezalı durumda oynuyor. Ama zaman zaman sağ kanat olsun, sol kanat olsun alıyorum oyuna. Mutsuz olmasın diye.

Ağustos ayındayım. Mcgeady 15 Milyon'a Juventus'a sattım. Sağ kanata Sene başında aldığım Ryazantsev harika performans sergiliyor. Mcgeady'nin arkasında yedek olması rağmen oyuna dahil oldu mu çok iyi bir performans gösteriyordu. Mcgeady'nin gitmesi ile kendisine güvenip As takımda oynatacağım. Formu düşerse Bernardo'yu değerlendiririz o mevkiide alternatif yedek takımımızda da Mevcut.

Yine sene başında aldığım Marquinhos'da forma şansı bulamayınca yedek takımın maçlarında forma giyiyor. Geçen sezon 0 maliyet ile aldığımız Rus stoper Yevsikov'un biletini kestim. Özellikleri iyi ama düşük ortalama ile oynuyor kaç maçtır. Yerine 24 yaşında yerli bir oyuncu aldık 8,5 Milyon Euro maliyet ile.

Bu arada Sol kanatın Bankolarından Dimitry Kombarov geçen seneyi 10 veya 11 tam hatırlayamadım bu civarda asist sayısı ile kapatmıştı. Şuan Ligde 8 asisti bulunuyor harika bir kanat oyuncusu. Ön liberolarım Moussa Sissoko ve Anthony Annan için büyük klüpler yoklamalar yapıyor sürekli. Ama 2 oyuncuyuda satmayı düşünmüyorum.

Yorum

• fm 2010 un şu jaja lı teofilo lu yeni versiyonunu nerden indirebilirim ?

yükledim oyunu ama gökhan ünal song sylva felan olunca oynayasım gelmiyor
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fm 2010 un şu jaja lı teofilo lu yeni versiyonunu nerden indirebilirim ?

yükledim oyunu ama gökhan ünal song sylva felan olunca oynayasım gelmiyor
                      Şurda 20 gün sonra 2011 çıkacak sabret.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şurda 20 gün sonra 2011 çıkacak sabret.

2011 e kadar biraz takılalım yaw
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sezonun ilk yarısını tamamladık. Ligde F.Bahçe'nin 3, G.saray'ın 1 puan gerisinde 3. sıradayız.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise grubumuzu Fiorentina'nın arkasından 2. tamamladık ve gruptan çıktık. UEFA'da şimdiki rakip Shaktar Donetks.

Türkiye Kupası'nda ilk maçımızı içerde Hacettepe'ye karşı oynadık yedek oyuncuları oynattığım maçta sayısız pozisyon harcadık ve maçı süpriz bi şekilde 1-kaybettik. Açıkçası bu iyi bi ders oldu artık rakip ayırt etmiyoruz..

Devre arasında iki futbolcu ile sözleşme imzaladık biri daha önceden anlaştığımız Annan diğeri ise Freiburg'tan Ömer Toprak oldu. Ömer'i 48 ay taksitle 8,5 milyon €'ya aldım. Genelde transferleri bu şekilde yaptım inşallah ilerde bi problem çıkmaz.

Annan'ın gelişiyle kadromuzda 9 yabancı oldu bi oyuncuyu kiralamak zorunda kaldık. Bu isim Alanzinho. Skorer anlamda pek bi etkinlik gösteremediği için kiralama yoluna gittik böylece kontenjan da açılmış oldu. Bu arada Alanzinho bi aksilik çıkmazsa sezon sonunda kadar Porto'ya kiralık gidecek. Bundan sonra sol kanatta Engin ve Badelj ikilisini dönüşümlü olarak oynatmayı düşünüyorum.

İlk devreyi bence başarılı kapattık inşallah sezonu zirvede kapatacağız..

Ayrıca Shaktar ile ilgili bilgileri Birtan'dan alacağız iyi tanıyor Ukrayna ve Rus liglerini..
                          En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 14.10.2010, 16:19.
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Sağ kanatta Ryazantsev , Sol kanatta Dimitry Kombarov , Orta ikili ; Moussa Sissoko, Anthony Annan , İleride Welliton, Arkasında Jaja ..

Tutabilene Aşk olsun.

Forza Spartak !

Yorum

• bu arada trabzon u alıp hazard ı felan transfer ediyorlardı arka sayfalarda görmüştüm, la nası yapıyodunuz nerden geliyor o paralar ben trabzonu aldım bütçe 2m satılacak adamda yok

belki yeni versiyonda artıyordur para şimdi yüklemeye çalışıyorum başarabilirsem güzel olacak

Yorum

CSKA yenilgisine rağmen Lige fırtına gibi başladık adeta. İlk 6 maçımızıda kazandık 7. maçta yine CSKA'ya yenildik.

Şuanda CSKA'nın 3 puan ardında 2.sırada yer alıyoruz. Takımdan gayet memnunum. Welliton Ligin ilk yarısı sonunda 16 gol attı. Tam arkasında oynayan Jaja ise bu sezon çok üst düzey performans sergiliyor. 7 gol 5 asist ile oynuyor. Bu arada 1.Kaptan Welliton 2.Kaptan ise Jaja oldu.

Welliton sakatlık sebebi ile 2 maç oynayamadı ve o 2 maçta gol sıkıntısı çektik.
                                Sene başında Welliton ile yan yana oynatmayı düşünüp aldığım Toivonen Welliton'un tek forvetli sistemde harika performans sergilemesi nedeniyle ilk 11 yüzü zor görüyor. Anca sakatlık veya cezalı durumda oynuyor. Ama zaman zaman sağ kanat olsun, sol kanat olsun alıyorum oyuna. Mutsuz olmasın diye.

Ağustos ayındayım. Mcgeady 15 Milyon'a Juventus'a sattım. Sağ kanata Sene başında aldığım Ryazantsev harika performans sergiliyor. Mcgeady'nin arkasında yedek olması rağmen oyuna dahil oldu mu çok iyi bir performans gösteriyordu. Mcgeady'nin gitmesi ile kendisine güvenip As takımda oynatacağım. Formu düşerse Bernardo'yu değerlendiririz o mevkiide alternatif yedek takımımızda da Mevcut.

Yine sene başında aldığım Marquinhos'da forma şansı bulamayınca yedek takımın maçlarında forma giyiyor. Geçen sezon 0 maliyet ile aldığımız Rus stoper Yevsikov'un biletini kestim. Özellikleri iyi ama düşük ortalama ile oynuyor kaç maçtır. Yerine 24 yaşında yerli bir oyuncu aldık 8,5 Milyon Euro maliyet ile.

Bu arada Sol kanatın Bankolarından Dimitry Kombarov geçen seneyi 10 veya 11 tam hatırlayamadım bu civarda asist sayısı ile kapatmıştı. Şuan Ligde 8 asisti bulunuyor harika bir kanat oyuncusu. Ön liberolarım Moussa Sissoko ve Anthony Annan için büyük klüpler yoklamalar yapıyor sürekli. Ama 2 oyuncuyuda satmayı düşünmüyorum.
                                Kardeşim kusura bakmada senin başka işin yokmu fmden başka

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X