Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet Gabric gerçekten verimli oynuyor.

Ben Sporting kariyerimde bakmadım eğer çıkarsa takıma dahil edebilirim. Sağ kanatımız pek iyi sayılmaz.

**

Bu arada Metalist'te ki Papa Gueye'yi Stoper veya Defansif Orta saha oyuncusu arayanlara ısrarla tavsiye ediyorum.

Yorum

• Trabzonspor'un yanında bir de Avrupa'dan takım yoneteyım ıstedım, yenı oyun ıle Dortmund'u aldım ...

Lazovic, Gaston Fernandez, Otamendi, Emre Çolak, James Rodriguez, Krivets'i transfer ettim, önemli isimlerden Blaszczykowski ve Tamas Hajnal'ı gönderdim 6,5 milyon dolardan gönderdim...

Kanatsız oyunu tercih ediyorum 4-3-3 ile ...

Gabric'i orta sahanın ortasında dene Birtan şahane oynuyor ...
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ya ben bu 2010 un türkçesini arıyorum win 7 kullanıyorum bi kaç tane indirdim sorun çıktı...
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Buna bakar mısın Fatih ...
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Liverpool gerçek hayatla paralel gitti ve Malezyalı işadamı Azman Mahmut takımı satın aldı

Bakalım geçen senenin 3 kupalı bu senenin de aynı kulvarlarda hala devam eden hocasını Liverpool'da tutabilecek mi?
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ofsporla yeni kariyere başladım.6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.Hedef Bank Asya
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Rivaldo yaşı olmasına rağmen oyunda çok fena.

Aslında oyuna girmeden yaşını yapacaksın 25-30 arası bişeyler al sana yeni süperstar.

Yorum

• Vay arkadaş Spartak Moskova'dan sonra dengeyi kuramadım bir türlü hangi takıma gitsem. Sporting'de ambargo durumu var Finansal olarak her an çöküşe geçebiliriz. 6-7 oyuncumda Mutsuz. Devamı gelmez umarım.

Yoksa tekrar takım aramaya başlayacağız..

Yorum

• ve evet resmen fm2010 defterini kapadım artık..günde 8-9-10 saat oynadığım günlerden ..1 haftadır girmediğim günlere geldim ve artık fm 2011 beklemeye çekildim...1 ayda da mafia2 pes11 amnesia gibi oyunlarla oyalanırım..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ve evet resmen fm2010 defterini kapadım artık..günde 8-9-10 saat oynadığım günlerden ..1 haftadır girmediğim günlere geldim ve artık fm 2011 beklemeye çekildim...1 ayda da mafia2 pes11 amnesia gibi oyunlarla oyalanırım..
                      Mafia2 6 saatimi aldı ..Çok sürükleyici ama kısa...
                      SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
                      ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ofsporla yeni kariyere başladım.6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.Hedef Bank Asya
                        Takımdaşız.

Ofspor kariyerimi kısaca anlatmıştım önceki mesajlarımda. Bank-Asya'da Sezonu 10. sırada tamamladık ( Otoritelerin hakkımızda '' Küme düşer '' dediği bir ortamda ).

Yeni sezon için transfer çalışmalarına çok önceden başlamıştık, kadromuza kattığımız oyuncular ; Kerem Seras, Aydın Karabulut ve ismini hatırlamadığım iki oyuncu daha.

Bank-Asya'da bilindiği gibi 2 yabancı hakkı var.. Yeni sezonda takımdaki sol kanat bolluğu nedeniyle geçen senenin verimli oyuncusu Werder Bremen altyapısından yetişen Sırp Petar Vranic ile yollarımızı ayırıp, yabancı hakkımızı bir sağ kanat yada stoper için kullanmayı düşünüyoruz.

Takımdaki diğer yabancım da Philip Prosenik. Chelsea'den yetişen genç oyuncuyu Villareal'den almıştım ve ilk senesinde başarımızda payı büyük. Eğer yerine daha iyisiyle anlaşamazsam takımda kalacak.. Philip aynı zamanda Ofspor'da gösterdiği başarılı performans ile Avusturya milli takımının da bünyesine dahil oldu.

Mesajımı burada tamamlayıp, oyuna geçiyorum Saygı ve Sevgilerimle.
                        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 06.10.2010, 17:18.

Yorum

• oyuna pilot takımımızla başladım oynadığım bütün menejerlik oyunlarındaki huyumdur hep küçük takımları büyültmek.tabiki bütçe az olduğundan transfer yapmak zor.başta deneyimli boştaki oyuncularla(serkan aykut,muzaffer,muhammet fanifi,deniz kolgu,) ilk yılımda 1.lig bankasyaya çıktım.şimdide zorda olsa süperlige çıkmak üzereyim...ali bayraktar, eren,volkan ünlü,mustafa yumlu ,göksu oynatınca çok gelişim gösteriyorlar 1.ligde bile fiyatları 1.5 milyon$ a kadar çıkıyor.
                          1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• FM 2011'İ beklerken alternatif arayanlar F1 2010'u oynasınlar..Tarihin gelmiş gelmiş en güzel F1 oyununu yapmış Codemasters..

Yorum

• 3. senenin yarısında Valencia'dan teklif geldi hemen geçiş yaptım. Takım 10 hafta sonunda 14.
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vay arkadaş Spartak Moskova'dan sonra dengeyi kuramadım bir türlü hangi takıma gitsem. Sporting'de ambargo durumu var Finansal olarak her an çöküşe geçebiliriz. 6-7 oyuncumda Mutsuz. Devamı gelmez umarım.

Yoksa tekrar takım aramaya başlayacağız..
                                Olumsuzluklar ile uğraşmayıp İstifamızı verdik. Avrupa'da tuttuğum takım olan VFL Wolfsburg'un başına geçerim belki. Henüz hiç ilerlemedim.
                                En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 08.10.2010, 10:20.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X