Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben network üzerinden oynananı görmüştüm. devam et dediğinde diğerini bekliyorsun ikisi farklı takım yönetiyor işte. ama nasıl yapıldığını bilmiyorum öğrenmeyi çok isterim aslında.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Online lig kurmak mesele değil de herkesin aynı anda online olması çok zor
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• Vallaha ben anlamıyorum bu işten. Ama belli saatlerimiz girer oynarız. İngiltere liginde falan oynarız Türkiye de oynarsak herkes ben Trabzonu alcam diye uğraşır başlamadan biter oyun
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Online olarak en fazla 4 kişi oynanabilir, o bile bilgisayarı çok kasar.Herkeste en az 3-4 gb ram ve güçlü bir işlemci olması gerekiyor.Ayrıca sen devam ettiğinde diğerlerini beklemekte ayrı bir konu.En makulu 2 veya 3 kişi oynamaktır..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Online olarak en fazla 4 kişi oynanabilir, o bile bilgisayarı çok kasar.Herkeste en az 3-4 gb ram ve güçlü bir işlemci olması gerekiyor.Ayrıca sen devam ettiğinde diğerlerini beklemekte ayrı bir konu.En makulu 2 veya 3 kişi oynamaktır..
            Yahu bizim arkadaş 512 gb ram ile oynuyordu gayet rahat
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu bizim arkadaş 512 gb ram ile oynuyordu gayet rahat
              512 mb ram ve rahat?İşelmcisi iyi olmalı o zaman.Ayrıca ben çoklu oyuncudan bahsediyorum.
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                512 mb ram ve rahat?İşelmcisi iyi olmalı o zaman.Ayrıca ben çoklu oyuncudan bahsediyorum.
                Ben de ondan bahsediyorum renktaş ben sadece ana server makinanın iyi olması gerektiğini biliyorum

Yorum

• bir buçuk gb ram var p4 3.0 ekran kartı bi maçı oynamak için bi ekran ayarı yapıyo 1.5-2 dk. kafayı yiyorum.

Yorum

• Trabzonspor kariyerime başladım.
                    Cale'nin yedeği olarak Ugur'u transfer ettim,Bunun dışında herhangi bir transferim olmadı. Hazırlık maclarında oturtmaya calıstıgım taktik takıma uymuştu,Hazırlık dönemim cok güzel geçti acıkcası kadroyu bozmak istemedim.
                    Lige fena başlamadım ama şok bir şekilde Kasımpa'ya T.kupası elemesinde elendim Ligde 2-3. sıralardaydım.. Cok ciddi sakatlıklar ile karşı karşıya kaldım.. Ligde cok fena bir şekilde düşüse geçtim..
                    Devra arasında
                    Bazı oyuncuların yaşlı olması nedeniyle elden cıkartmaya calıstım,Genç oyunculardada yeterli bulmadığım oyuncularla yollarımı ayırdım.

Onur: 1.9 Milyon euro
                    Yattara: 7.2 milyon euro
                    Song: 3.2 milyon euro
                    Umut: 2.2 milyon euro
                    Isaac: 2.4 milyon euro
                    Tony: 3.2 milyon euro
                    -------
                    Aldığım oyuncular:

Caner Erkin : 3.2 milyon euro
                    Dellas: 2.5 milyon euro
                    Sinan Bolat: 1.5 milyon euro
                    Taner Gülleri : 600 bin euro
                    Murat Tosun: 1.3 Milyon euro
                    ve Ümit milli takımda olan Hakan ve Engin transferlerini ucuz fiyata gerçekleştirdim. (Sağ acık için düşündüm )

Malesef cok büyük bir hata yaptığımı anlamış oldum. Yeni oyuncuların takıma olan uyumu cok zaman aldı ve berbat bir lig geçti.. Ligi 5. bitirdim. T.kupası finalini ilk iki sıradaki takım oynadığı için Uefa elemelerine katılmaya hak kazandım.

Yönetim yaklasık 5 milyon euro transfer bütcesi verdi.

Taner'i göndereceğim, Murat Tosun'u kiraladım, Fatih'i kaptırdım ve Sercan ile anlasamadım

İyi bir Sağ bek ve Forvet ihtiyacım var (Orhan Şam'ı Sivas, Abdurrahman'ı Fb aldı)

Bu arada Teknik heyeti büyük oranda yeniledim..

önerilerinizi bekliyorum.

2005 serisinden beri Fm oynuyorum. Fm 09 'da gördüğüm ilk fark genç oyuncuların genç yaşta verimli olmaması.
                    Eski serilerde koyunca takır takır oynuyorlardı..
                    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 19:38.

Yorum

• 2.Sezon'umda 6. Sıradayım , 7-8 Hafta Geçti . Lewandowski 8 Ay Sakatlıktan Sonra Hiç Verim Alamadım Ligin 2.Yarısında Kendisini Kiralayacağım ..

Yerine Belçika'dan Keşfettiğim 3-5 Forvet Arasından Seçim Yapıp Yarım Sezonluk Kiralayacağım ..

Yorum

• oyunu cd-romdan oynayan varsa yardım etsın acıl ne kadar aldınız?

Yorum

• yunus emre tony baya ucuza gitmiş. ben ikinc sezonda 5.5'a satmıştım tony'yi.

sağ beke genç oyuncular bak milli takımdan u19 u21den
                          forvete marquinhos, keirrison, oscar cardozo bunlardan birini almaya çalış..
                          ayrıca onur da çok iyi kaleciydi satmasaydın keşke.

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yunus emre tony baya ucuza gitmiş. ben ikinc sezonda 5.5'a satmıştım tony'yi.

sağ beke genç oyuncular bak milli takımdan u19 u21den
                            forvete marquinhos, keirrison, oscar cardozo bunlardan birini almaya çalış..
                            ayrıca onur da çok iyi kaleciydi satmasaydın keşke.
                            Keşke yorumunu daha önceden okuyabilseydim
                            Tony 33 yaşında diye elden cıkarmak için acele etmistim Aldığım kaleci Sinan'da Onur ayarında.

550 bin euro'ya kolimbiyalı forvet Juan Paplo Angel'i aldım. 33 yaşında ama profili gerçekten iyi. 1 yıl oynatıcam zaten..
                            En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 11.08.2009, 00:15.

Yorum

• Fm de ilk senemde ligi 3. bitirdim 1.Gs 2.Bjk oldu Türkiye kupasında yarı finalde Sivasa elendim ilk macı 1-0 kaybettim ikinci maçı evimde 3-2 almama ragmen elendik. Nikola kalinic 24 golle gol kralı oldu takımımda....İkinci seneyi sabırsızlıkla bekliyorum ne yapacagım acaba...
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• Kendim T.S için Bi taktik geliştirdim ilk sene hiç transfersiz şampiyon oldum. Hile yapanlardan da nefret ederim. Öncelikle bunu belirtmek isterim. Bunun için taktiğimi sizinle paylaşıcam. Taktik özellikle savunma ağırlıklı ve kontratak futbol üzerine kurulu bir taktik. Hücum Olarakta En büyük silahlarımız kanat topları.

Öncelikle Taktiğimiz 4-1-2-2-1. Dizilimi şu şekilde yapalım.

-----------------------(FC)Gökhan----------------------

Aml(Alanzinho)-------------------(Amr)(Yattara)

-------------Mc(Selçuk)--Mc(Colman)

----------------(Dmc)Hüseyin

DL(Cale)-----Dc(Song)-----Dc(Ceyhun )--------Dr(Serkan)

---------------------GK(Tolga)------------------

Kalede Tolga Var çünkü Tony cezalı başlıyor oyunda.. Defanstada Ceyhun Var kendisinden çok faydalanıcaz kornerlerde...

Bu taktiği yaptıktan sonra Taktik bölümünde talimatlar kısmı var. Orada Freekickleri 1. yattara 2. selçuk olarak ayarlayın aynı şekilde kornerler.. Penaltıları Alanzinho ile Yattaraya verin.. Hedef Oyuncular yazan yere Gökhan,Isaac ve Umutu yerleştirin..

İşleyiş olarak defans yerinde sabit kalıyor aldığı topu kanatlara taşıyor. Kanatlarda cizgiye inip Forvete gönderiyor..

Vericeğim Taktik paketini C:\Documents and Settings\(Kullanıcı Adınız)\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\tactics klasörüne atın.

Taktiğimiz bu şekilde arkadaşlar.. Deneyen Arkadaşlar Sonuçları gönderirse çok sevinirim. Inşallah Başarılı olursunuz.

Link: http://uploading.com/files/9Y8HUEYW/süperts (Trabzonspor, Eyl 2008).tac.html
                                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X