Stad konusunu çözebilen yok mu acaba..:?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı sorun bende de var her türlü başarıyı aldım ama stadı bir türlü büyütemedim. Hacısalioğlu hep ultimatom yolluyor..
Örn: Slyva'yı 0'a öneriyorum teklif yokHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ayrıca ben bir kaç transfer yanlışı yaptım bunları satmak istiyorum değerleri 4m falan 2m'na öneriyorum ama kimse teklif yapmıyor.
Örn: Slyva'yı 0'a öneriyorum teklif yok
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna da aynen. Bende istemediğim oyuncuları 0'a öneriyorum teklif gelmiyor..Bu sezonun da sonuna geldim aramıza Baptista , Krygiakos , Ben arfa Aissati katılacak
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı kaliteli uşaklarla sezon sonu için beleşe sözleşme imzalıyorum kontejyana takılıyorlar:d 20 tane yabancım var hepsi kiralıkBu sezonun da sonuna geldim aramıza Baptista , Krygiakos , Ben arfa Aissati katılacak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen kaç sene ilerledin..
Ben Rakitic'i falan geçen sene aldım.
Sana tavsiyem Vanderberg var santrafor çok has bir adamHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
Ayrıca bu oyun İngiliz oyun sistemine göre hazırlanmış. Yani 4-4-2'ye yakın bir taktik ile her daim başarılı olabilirsiniz. Şahsen ben TrabzonSpor'da 2 def ön libero solda Alan , sağda Yattara , ortadaki ofansif orta saha Rakitic , Misimovic ilerde Gökhan ile oynuyorum pek verim aldığım söylenemez. Gol zor atıyoruz.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca bu oyun İngiliz oyun sistemine göre hazırlanmış. Yani 4-4-2'ye yakın bir taktik ile her daim başarılı olabilirsiniz. Şahsen ben TrabzonSpor'da 2 def ön libero solda Alan , sağda Yattara , ortadaki ofansif orta saha Rakitic , Misimovic ilerde Gökhan ile oynuyorum pek verim aldığım söylenemez. Gol zor atıyoruz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen fm 2003'ten beri hepsini oynadım hep çift forvet oynadım. Tek ön libero ile Barca'ya karşı bile öyle oynadım riskli bi taktik ama başarılı oldum bu taktikle yine de..
4lü savunma
-------Selçuk----Ceyhun(J.Jones)
Yattara-------------------Alan
---------Gökhan -----Vanderberg
çok iyi işliyor takım.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de taktiğim
4lü savunma
-------Selçuk----Ceyhun(J.Jones)
Yattara-------------------Alan
---------Gökhan -----Vanderberg
çok iyi işliyor takım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmm Ceyhun'un yerine ofansit orta saha var bende de işte..
Selçuk'u satma düşüncem var çok da iyi değil aslında ama lige göre iyi.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
Yorum