İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Bugun bir uğursuzluk var ağlamak istiyorummmm
sabahtan beri oynadığım güme gitti yaaa. Ben o kadar maçı nasıl yapcam bir daha. Durup dururken res attı ama suç bendealt tarafta msn müzik 20 tane firefox sayfası. 10 maça yakın gitti. Oh valla auto save varmış, 4 maç gitmiş kayıtlı oyunun ismi ne biçim öle V0202(02)(02)(02) gibisinden bişey
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDUYURU(1)
İsaac Promise 6.250.000tl karşılığında Genoa'ya transfer olmuştur
DUYURU(2)
Sercan Yıldırım 6.250.000tl peşin 4.000.000tl taksitle takımımıza transfer olmuştur
DUYURU(3)
Takımımız Yattara için Marsilya'dan gelen 12.000.000tl'lik teklifi REDDETMİŞTİR
DUYURU(4)
Takımımız Song için Everton klübüyle 4.600.000tl karşılığı anlaşmıştır
oyuncunun klüple anlaşması beklenmektedir
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM 2008 'de herkes için 5 yıldı, FM 2009'da milli olanlar için 10 yıl, olmayanlar için 3 yıl. Başka takımda 5 sene oynayıp sana geldiyse geri kalan 5 yılı görmüş olabilir misin?..
Akşam birdaha bakarım, dediğiniz gibi gördüğümü sanmıyorum ama emin olayım bu akşam.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
Bende Ankaraspor açtım dün. PA sı 175 üstü 6 türk 6 yabancı oyuncu transfer ettim şu anda özellikleri çok kötü ama birkaç sezon idare edip onların gelişmelerini beklicem. İlk sezonumda 6. olup Türkiye kupasını aldım. Mehmet çakır,özer,weeks,zuculini gibi oyuncularla maç kazanabiliyorum yinede.
- Alıntı
Yorum
-
En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 22:39.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
22 hafta sonunda liderin 1 puan gerisindeyiz takımdan şuan için çok memnunum
özellikle savunmadan
sene başında çok açık veriyorlardı ve bu lig bitmez böyle diyordum ama sonra toparlandılar ve gole geçit vermiyorlar
22 maçta yediğimiz 6 gol bunun en büyük kanıtı
asıl hedef olan kupada da finale çok yakınız gs deplasmanında gökhanın golüyle galip geldik ama sevinemedim çünkü yattara 3 ay sakatlandı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır şöyle birşey var, bazı oyunculara bakıyorum, vatandaşlığa geçmesi için gereken süre 3650 gün (10 yıl), bazılarında ise 1850 (ya da 1825 tam hatırlayamadım şimdi) yani 5 yıl gerekiyor.
Bu konuda tam olarak bilgisi olan var mı? ama genelde 17-18 yaşlarında aldıklarım hep 10 yılda vatandaşlığa geçiyor.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesene sonu staff kadrosunda revizyon yapacam önerebileceğiniz isimler var mı?
özellikle asistan menejer konusunda
Jens Musterman var,aslında bu bildiğimiz Oliver Kahn,ama isim hakkını alamadığı için ona atmasyon bir isim vermişler.Kaleci antrenörü olarak alabilirsin,kalecileri çalıştırması 20.Ama ben kendisine daha çok futbolcu izlettiriyorum çünkü hem JPP hem de JPA si 20.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende alıcam oyunu bugün bakalım yüklyebilicezmiYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
Yorum