Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır şöyle birşey var, bazı oyunculara bakıyorum, vatandaşlığa geçmesi için gereken süre 3650 gün (10 yıl), bazılarında ise 1850 (ya da 1825 tam hatırlayamadım şimdi) yani 5 yıl gerekiyor.

Bu konuda tam olarak bilgisi olan var mı? ama genelde 17-18 yaşlarında aldıklarım hep 10 yılda vatandaşlığa geçiyor.
    FM 2008 'de herkes için 5 yıldı, FM 2009'da milli olanlar için 10 yıl, olmayanlar için 3 yıl. Başka takımda 5 sene oynayıp sana geldiyse geri kalan 5 yılı görmüş olabilir misin?..
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bugun bir uğursuzluk var ağlamak istiyorummmm
      sabahtan beri oynadığım güme gitti yaaa. Ben o kadar maçı nasıl yapcam bir daha. Durup dururken res attı ama suç bende alt tarafta msn müzik 20 tane firefox sayfası. 10 maça yakın gitti. Oh valla auto save varmış, 4 maç gitmiş kayıtlı oyunun ismi ne biçim öle V0202(02)(02)(02) gibisinden bişey
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        DUYURU(1)
        İsaac Promise 6.250.000tl karşılığında Genoa'ya transfer olmuştur
        DUYURU(2)
        Sercan Yıldırım 6.250.000tl peşin 4.000.000tl taksitle takımımıza transfer olmuştur
        DUYURU(3)
        Takımımız Yattara için Marsilya'dan gelen 12.000.000tl'lik teklifi REDDETMİŞTİR
        DUYURU(4)
        Takımımız Song için Everton klübüyle 4.600.000tl karşılığı anlaşmıştır
        oyuncunun klüple anlaşması beklenmektedir
        bende bu ne ya diyorum sasirdim okuyunca megerse fm basligimis burasi

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          FM 2008 'de herkes için 5 yıldı, FM 2009'da milli olanlar için 10 yıl, olmayanlar için 3 yıl. Başka takımda 5 sene oynayıp sana geldiyse geri kalan 5 yılı görmüş olabilir misin?..

Akşam birdaha bakarım, dediğiniz gibi gördüğümü sanmıyorum ama emin olayım bu akşam.
          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Evet 10 sene 3650 gün geçince milli olmuş oyuncular türk oluyor milli olmayan 1000 küsür gün.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bende Ankaraspor açtım dün. PA sı 175 üstü 6 türk 6 yabancı oyuncu transfer ettim şu anda özellikleri çok kötü ama birkaç sezon idare edip onların gelişmelerini beklicem. İlk sezonumda 6. olup Türkiye kupasını aldım. Mehmet çakır,özer,weeks,zuculini gibi oyuncularla maç kazanabiliyorum yinede.

Yorum

• Bursa Ünvanını kaptırmadı Üst üste 2. sezon şampiyonluğunu ilan etti.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 22:39.
                Ey Türk Gençliği!

Yorum

• 22 hafta sonunda liderin 1 puan gerisindeyiz takımdan şuan için çok memnunum
                  özellikle savunmadan
                  sene başında çok açık veriyorlardı ve bu lig bitmez böyle diyordum ama sonra toparlandılar ve gole geçit vermiyorlar
                  22 maçta yediğimiz 6 gol bunun en büyük kanıtı
                  asıl hedef olan kupada da finale çok yakınız gs deplasmanında gökhanın golüyle galip geldik ama sevinemedim çünkü yattara 3 ay sakatlandı

Yorum

• beyler ligde 2.kez üst üste şampiyon oldum ve olympiakosu 2-0 yenerek uefa kupasını kazandım.yarın fotoları koymaya çalışırım
                    En son Yasin T. tarafından düzenlendi; 09.07.2009, 00:08.
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• Helal Cale
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır şöyle birşey var, bazı oyunculara bakıyorum, vatandaşlığa geçmesi için gereken süre 3650 gün (10 yıl), bazılarında ise 1850 (ya da 1825 tam hatırlayamadım şimdi) yani 5 yıl gerekiyor.

Bu konuda tam olarak bilgisi olan var mı? ama genelde 17-18 yaşlarında aldıklarım hep 10 yılda vatandaşlığa geçiyor.
                        genç milli takımlarda oynanamış futbolcular 5 yıld geçiyor vatandaşlığa. yani u21, u19, takımlarını diyorum. eğer futbolcu bu genç milli takımlarda oynamışsa 10 yılda vatandaşlığa geçiyor.
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• sene sonu staff kadrosunda revizyon yapacam önerebileceğiniz isimler var mı?
                          özellikle asistan menejer konusunda

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sene sonu staff kadrosunda revizyon yapacam önerebileceğiniz isimler var mı?
                            özellikle asistan menejer konusunda
                            Rob Witschge iyidir yardımcı antrenör olarak.Bir de Pincolini mi ne tam hatırlamıyorum ismini.
                            Jens Musterman var,aslında bu bildiğimiz Oliver Kahn,ama isim hakkını alamadığı için ona atmasyon bir isim vermişler.Kaleci antrenörü olarak alabilirsin,kalecileri çalıştırması 20.Ama ben kendisine daha çok futbolcu izlettiriyorum çünkü hem JPP hem de JPA si 20.

Yorum

• Bende alıcam oyunu bugün bakalım yüklyebilicezmi
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende alıcam oyunu bugün bakalım yüklyebilicezmi
                                Niye yükleyemiyesin ki, herkesin yükleyebilmesi için yapmışlar dvdyi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X