Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de Hajduk'la yeni bir oyun başlatacağım ( 2oo8'de )

Yorum

• Hırvatistan'da Çıkış Yapabilecek Genç Oyuncuları Paylaşıcağım Sizinle . Sadece Biraz Beklemelisiniz

Direk Profil'ine Bakıp Listeme Kaydetmiyorum Çünkü , Potansiyel Vs Vs Herşeyini İnceliyoruz .

Yorum

• Kevin Doyle forvet bence denenmeli..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• standart liege forveti var mbokena mı ne süper bişey Trabzonspor'da onunla humberto suazo yanyana oynatıyom çok iyiler, ikisi toplam 3milyon dolar'a aldım
          "53"

Yorum

• Karadenizspor Süper Lig'e çıktı. Şimdi oraya genç yabancı almak lazım. Yıl geldi 2015'e 22 milyon karadeniz'in transfer bütçesi var. Ayrıca bende gençleri kiralayacağım. Bakalım heyecan nasıl olacak bu sene
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• benim takımda sağda elder granja var çok iyi oynuyor ama çokda yoruluyor bana alternatif olabiliecek yada daha iyisi bir sağ oyuncusu önerebilirmisiniz türk olrsa süper olur çünkü kontenjan dolu
              yabancı transferi için yabancı satmam lazım
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Ugur Uçar ve Emre Balak'a bakabilirsin
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ugur Uçar ve Emre Balak'a bakabilirsin
                  hangisi gençse direk basıcam alıcam takıma
                  bi sağ kanatta alternatif oyuncum yok
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

• Karadenizspor İle BankAsya'da Oynamak İstiyorum . Bi daha 2.Lig Elemeler İle Falan Uğraşmak İstemiyorum

Öylesine Bir Oyun Açtım işsizim Şu Anda , Karadeniz BankAsya'ya Gitsin , Ahmet Özen'den Görevi Devralacağım

Yorum

• Çok sıkıldım bu oyundan.

Age of'a devam...
                      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Gökhan Abi , Nasıl Bizim Hırvat Oyuncular ?

Yorum

• Bu da benden olsun dikkat edin öyle uzun sezon sonunda oluşturduğum takımla değil sadece 2 sezon da

En son Mustafa Önder tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 14:16.
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Trabzonsporla iki sezondur üstüste şampiyonlar ligi artı fifa dünya kulüpler şampiyonasını aldım.

finalde arsenali 1-0 yendikten sonra mesaj kutuma gelen eyvallah şampiyonlar ligi zaferine çok sevindik ancak giresunspor deplasmanında bıraktığın 2 puan (şampiyonluğu garantilediğim için u18 takımını sürdüm sahaya) taraftarı üzdü mesajı gelince oyunu kapattım.

Açıkçası oyun beklediğim kadar iyi olmamış.

Şampiyonlar ligini aldığım kadroyu yazayım da biraz şaşırın.

Osman Er(19 yaşında hacettepe'den 16 yaşında alındı) Kaleci
                            Geromel (İlk sezonda aldım, Türk vatandaşı artık) Stoper
                            İlhan Eker(HAcettepeden giray'ın kankası) Stoper
                            Yahya Topçu(Altyapıdan sol bek)
                            Clerc (Şampiyonlar liginde kazandığım paranın bir kısmıyla 3. sezonumda transfer ettim)

Alanzinho Sol Kanat
                            Sabri Gülen Sağ Kanat(3 sene Karadenizspor'a kiraladım. İlaç gibi oldu.Altyapıdan)
                            Gökhan İnler(Şampiyonlar ligini kazanınca 21 milyon euroya taksitle aldım) Göbek
                            Igor Banerdi(1.5 milyon euroya aldım. Şimdi değeri 27 milyon. Sağlam çocuk) Göbek
                            Yedekleri tamamen altyapı ve türkiye'den topladığım gençler mehmet akif tatlı, ekrem emir, cengiz budak.

Forvet
                            Guilherme
                            Keirisson olmazsa olmazlar zaten
                            Gökhan Ünal
                            Bilal Kanagi(Bucaspordan getirdim.Karadenizspor'da 31 gol atınca direkt takıma sürdüm. Hakkını verdi formanın)
                            Uğur Altıok(Altyapıdan çıktı. Sıkı bir idman programı artı Keirisson önderliğinde çok kral yol alıyor.)

Yaptığım tek şey her sezon başı yeni gelen 18 yaş altı gençleri incelemek her takımda. Yüksek potansiyelleri sağlam bir idman programı artı kiralama yöntemleriyle 2 sene yoğurup takıma katmak.

Mehmet Uzun diye çok kral bir kaleci yetiştirdim. 13 milyona gitti. Bu şekilde her sene transfer için de yeterli parayı sağlıyorum.

Bu sezon taraftarı ateşleyecek transferler yaptım.
                            32 yaşındaki Ronaldinho'yu 4 milyon euro gibi bir paraya takıma kattım yattara'nın malatyaya gitmesi üzerine.
                            Savunmaya 11 milyona Heitinga'yı aldık.

Ama gençlerle oynamanın dadunu vermiyo yıldızlar.Sanırım daha da açmam oyunu.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan Abi , Nasıl Bizim Hırvat Oyuncular ?
                              Birtan biraz oynayalım dur... Hepsini neredeyse transfer ettim yavaş yavaş kadroya monte etmeye çalışıyorum...
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Araklıspor'u alıyorum ikidir.Ama 9 tane oyuncu var sadece takımda.Transfer bütçesi falan da yok

Hedefim 4 sene içinde Tsl'ye çıkmak ama ne transfer yapabiliyorum nede herhangi birşey.Bunu nasıl halledebilirim ? Trabzonspor'dan kiralık oyuncular almayı planlıyordum ama bütçe olmadığı için ona da izin vermiyor başkan.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X