Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Miraç abi 38M €'ya aldım dedin.Resimde 38M $ yazıyor

Bir yanlışlık oldu galiba.

Yorum

• Nuri Şahin transferinden sonra takım içi dengelerin bozulacağı spekülasyonuna Trabzonspor teknik direktörü Mirac ÇİFTÇİ sert cevap verdi. Son 3 sezonun şampiyonu Trabzonspor'un teknik adamı Çiftçi; "Takımımız bu sene Avrupa'dan kupa ile dönmek istiyor. Mevcut kadrodan sadece ileri uçtaki adamımız Marqu ile yollarımızı ayırdık. Kendisi Trabzonspor'a her anlamda çok büyük katkıları olmuştur. Bizler büyük transferler yaparak bu kupa'nın geleceğine inanıyoruz. Mevcut kadromuzda süren kolej havasının takımımıza katılan Şahin ile devam etmesini bekliyoruz. Kamuoyunda takım içi dengelerin bozulacağı iddaa ediliyor fakat biz buna aldırış etmiyoruz. Zira sürekliliği olan iyi oyuncularımızı zaten gelişmiş sözleşmelerle ödüllendirmek bizim en büyük silahımız" dedi.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Trabzonspor'a ikinci Marquinhos.
        Bordo-Mavi'li ekip İnternacional'in kadrosunda bulunan AMC FC pozisyonunda oynayan Marcos Gabriel do Nascimento'nun peşinde. Karadeniz Fırtınası'nın bu transferi 7m$'a bitirmesi bekleniyor.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• beyler bu oyunun bu sezonu ne zaman çıkar
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yahu logo paketini yükledikten sonra bişey oldu kadro kurarken dizilişte oyuncuları koyacağım yerler gözükmüyor kadro kuramıyorum yada sistemi istediğim gibi değiştiremiyorum yeni kurduğum şeyi silsem düzelir mi ki.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nuri Şahin, 8'i peşin geri kalanı 24 ay vade seçeneğiyle toplam 38 milyon Dolar'a Trabzonspor'da...
              Cok vermişsin be abi ben Nuriyi 13.25 e aldım..
              Diegoyu bile 26 ya aldım..
              Nuri için o para cok

Yorum

• pozisyonlar gitti npcm şimdi yandk
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hemde inanılmaz çok. Ama o bölgeye bir Türk lazımdı ve en iyisi Nuri'ydi.
                  O bölgenin en iyi Türk oyuncusu Mehmet Ekici
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• 5'te 5 ile başladık kötü oynadığımız bu dönemde maçları kazanmak güzel
                    son maç eses ile oynadık ve mükemmel bir futbolla 4-0 gibi net bir skorla kazandık
                    yattara uçuyor resmen
                    ama maalesef alan ortalarda görünmüyor
                    ilk kez savunmadan memnun kaldım pozisyon vermedik rakibe
                    kayseri ve kocaeliyi zorlanmadan geçtik alan'da tam form tutmuşken sakatlandı
                    ve şimdi en önemli maç
                    7'de 7'yle gelen 2 takımın maçında

alan'ın yerine oynattığım barış bir gol bir asistle oynadı
                    2-0 öndeyken holosko'nun golü geldi sonra takımı kendi sahama çektim
                    baya baskı yedik ama son dakkalarda duran topta göksu'nun ortasına hüseyin kafayı vurdu ve maçı garantiye aldı
                    En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 08.07.2009, 10:48.

Yorum

• Arkadaşlar FM 09'da Türk oyuncu

Defans
                      Ortasah
                      Forvet

Oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar FM 09'da Türk oyuncu

Defans
                        Ortasah
                        Forvet

Oyuncu tavsiyelerinizi bekliyorum
                        Defans -- Giray , Gökhan Zan .

Orta Saha -- Jem Karacan , Caner Erkin,Nuri Sahin.

Forvet --- Semih Şentürk , Gökhan Ünal.
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Teşekkürler Serdar

Daha bekliyorum.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şampiyonlar liginde gruplardan 2. olarak cıktım rakibim Liverpooldu..
                            Dogrusu soylemek gerekirse hiç umudum yoktu,keşke 3. olup uefadan devam etsem diyodum..
                            Ama atak futboluyla ilk macta evimde liverpoolu Nuri ve Diegonun golleriyle 2 0 yendim ama deplasmanda 3 fark atıp elerler gibime geliyor

ligde her şey cok kötü gidiyor lider Galtasarayın 16 paun gerisinde kaldım..
                            Turkiye Kupasında yarı finalde de rakibim Galatasaray..
                            Şuana kadar 4 szonda 3 sampiyonluk aldım kupasız sezonum olmadı,ama bu sezon lig zor,kupayı da alamıcam gibi...

Yorum

• BU BİR DESTAN,TESADÜF DEĞİL ALIN TERİ!!! TRABZONSPOR UEFA KUPASINDA FİNALE YÜKSELDİ

Trabzonspor Uefa Kupası yarı finalde Yunan ekip panathinaikos'u 3-2 ve 2-1'lik skorlarla devirerek adını finale yazdırdı.Finaldeki rakip ise bir diğer yunan ekip OLYMPİAKOS.Final İngiltere'nin Southampton kentindeki St.Mary's Stadyumunda oynanacak.

''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                              #Ziya Doğan

Yorum

• Dakika 25 gol Cardoza

2.macta 1 0 ondeyim..Liverpoolun işi artık cok zor 4 tane atması lazım...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X