Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seoul'deyim 3'de 2 Gidiyorum . Yetenekli Kore'li Oyuncuları Listeledim Yakında Size Sunacağım .
    Fazla Oynamadım Sadece Adam Aramaya Gittim . Ama Seoul İle Olmuyor , Yabancı Sayısı 3 Ve Kadroda 5-6 Tane Abartmıyorum 33'lük Oyuncu Var . Kalecimiz 38 Yaşında Ama Ligin En İyi Kalecisi .

Yorum

• 2. sezon Bjk'yi yenerek son haftaya girmeden şampiyon olduk.Bu yıldı 1 kupa olursa bir de Süper Kupa ile bitirmiş olacağız.
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oynadığın kupada elenince (Küme düşünce de olabilir) eğer 7,5'lik teklif gelirse oyuncu gider...
        Sanırım orda çeviri hatası var,minimum serbest kalma fiyatı olması lazım onun.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• 2. sezon bitti ve oyuncu önerilerinizi bekliyorum.
          Més Que Un Club

Yorum

• Bahsi geçen şık: Takımın küme düşmesinde halinde oyuncunun takımdan ayrılabileceği minimum fiyattır..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yeni Bir Sezon'a Başlıyorum Trabzonspor İle Bu Akşam . Ciddi Ciddi İlerleyeceğim .
              İlk Transfer Ki Sung Yueng Ve Aynı Takımda Seoul İle Oyuna Girdiğimde Sık Sık Takip Ettiğim Chung-Yong Lee Sağ Kanat'ta Oynuyor . Seol Bek'ede Lee Eul Young'u Alabilirim . 32 Yaşına Olmasına Rağmen Çok İyi Gücü Var . Transfer'de Kore Pazarına Yönelme Sebebim Kaliteli Ve Gelecekleri İyi Olan Oyuncuları Çok , Özellikle Seoul'de .
              Sizce Kimleri Göndereyim ? Kararsızım

Yorum

• Yahu ben bu oyunu yapanlara söverim arkadaş..

Oyunu ne güzel oynuyordum. Bilgisayarı kapatıp açtım devam ederim diye. Tıkladım açılmadı. hata verdi. Hatayı bir şekilde giderdim. Bu sefer save edilmiş dosyaları açmıyor, oyundan atıyor.

Var mı bunun çıkar yolu arkadaşlar?
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Jose ilhan, öyle görülüyor ki Trabzon seni de yemiş.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yahu ben bu oyunu yapanlara söverim arkadaş..

Oyunu ne güzel oynuyordum. Bilgisayarı kapatıp açtım devam ederim diye. Tıkladım açılmadı. hata verdi. Hatayı bir şekilde giderdim. Bu sefer save edilmiş dosyaları açmıyor, oyundan atıyor.

Kaydedilmiş oyuna tıkladığında 'Kayıtlı oyun yüklenemedi' hatasını alıyorsan malesef kayıtlı oyunun işi bitmiş demektir abi.Nadiren olabiliyor böyle şeyler.Geçmiş olsun..
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jose ilhan, öyle görülüyor ki Trabzon seni de yemiş.
                      Ula Hüseyin ççç ççç ççç

İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaydedilmiş oyuna tıkladığında 'Kayıtlı oyun yüklenemedi' hatasını alıyorsan malesef kayıtlı oyunun işi bitmiş demektir abi.Nadiren olabiliyor böyle şeyler.Geçmiş olsun..
                      Yeni baştan başlıyorum yani?

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• Kovuldum ben Trabzon'dan. 2. sezonumda ilk 6 maçta 4 mağlubiyet. Sonra toparlayamadık. Uefa zorladı bizi valla. Valencia deplasmanında fark yeyince malzeme çıktı kovdular. Alanzinho yedi beni şerefsiz! Bir de ne transferler yapmıştım halbuki. Hami Mandıralı kondu üstüne iyi mi? Özevlatçı zihniyet oyunda da mevcut bu arada.

İlhan, klasik hatalardan biridir. O gitti. Döneri yok onun. Al baştan baba.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Desene oyunun yarım sezonu yine Hüseyin'e adam aramakla geçecek. Tolga'yı bile Udinese'ye yollamıştım. Lauran Blanc'e uyuz oldum. Her maç tribünde Yattara'yı izliyor. Satmıyorum dedikçe istiyor.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu ben bu oyunu yapanlara söverim arkadaş..

Malesef bu lanet şey oyunun bütün serilerinde var.
                            Bunun için sürekli save yaptığın dosyaların yedeğini almanı öneririm (Örnegin son save dosyan bozulur eskisini açarsın. Save Dosyaları belgelerim'de ki fm klasöründe saklanıyor.)
                            Fm 2009 'da pek hız problemi yok ama Save dosyasının boyutu artınca oyun yavaşlayabiliyor.. 2009 serisinde var mı bilmiyorum ama Save Cleaner programı ile save dosyasındaki gereksiz verileri temizleyebilirsiniz (Gözle görülür şekilde rahatlama oluyor.)

Eger tüm save dosyalarında aynı sorun varsa farklı bir sorun olabilir.

Cok iyi hatırlıyorum. Sanırım fm 2005 serisiydi.. Robinho'yu Trabzonspor'a almıstım yaşı 18-19 civarıydı.. Tam 25 milyon olmuştu fiyatı.. (1-2 sene sonra..,Milli takımda bile oynuyordu) teklifler geliyordu sürekli.. tam manyak zevk almaya başladıgım anlarda save dosyası bozulmuştu.. tam 2-3 ay fm oynamayı bırakmıstım
                            En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 01.06.2009, 20:35.

Yorum

• Temizliyorsun ama benim bilidğim kısa liste felan gidiyor.
                              Bu arada Vukcevic'e baktım.Hayvan gibi adam ama benden önce BARCELONA kapmış.

Oyuncu önerilerinizi bekliyorum.(Vukcevic tarzı.)
                              Més Que Un Club

Yorum

• Yılmaz'dan açıklama..

Uefa'daki 4-1'lik Milan galibiyetiyle bir anda bütün gözleri üstüne çeken Yılmaz maçtan sonra:
                                '' Oyun'un cilvesi,Tamamen balına eledik..Maça çıkarken çocuklara çok fark yemeyin demiştim,onlarda elimizden geleni yapacağız demişti...Ama işte Oyun..Başınıza ne geleceğinizi bilemezsiniz,Bir bakıyorsun orda 2 yiyorsun,buraya geliyorsun 4 atıyorsun(Fatih Terim mimikleriyle) 20 şut çekiyorsun 1'i gol olmuyor..Gelip San Siro'da Milan'ı eliyorsun..Bundan sonra yolumuza bakacağız,Bakarsınız oyunun cilvesi gene bize güler,kupayı alırız..'' dedi..

Futbolculardan Alanzinho ise ''Oyun'un datası bizim yanımızdaydı'' dedi..

Bu arada Trabzonspor yarı-finalde Tottenham ile eşleşti..
                                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 01.06.2009, 20:49.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X