Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece okulda kı cocuklara satıyorum
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben hem hattrickte oynuyorum hem de sokker'da. Ama sokker en güzeli.
      www.sokker.org

Bu siteyi bir incele hocam. Flash animasyonlu maç yayını da var, gayet sade ve gerçek zamanlı bir menajerlik oyunu.
      Basit olması beni en çok cezbedeb kısmı, 2 yıldır oynuyorum ve her geçen gün daha fazla seviyorum.
      Şiddetle tavsiye ederim...
      Hocam bu oyunların kralı www.managerzone.com dur.

Adamlar öyle bir 3d yapmışlar ki aklın durur. Hem hattirck gibi vasat iyi kötü yok. 10 üzerinden görsel toplarla oynanıyor. Bende sana siddetle tavsiye ederim.

Yorum

• Ben biraz nostalji yapıp forvet hattına Fernandao'yu aldım.Yaşı geçmiş ama tecrübesiyle takıma çok şey kattığı kesin.Lig performansı 13 maç 7 gol 3 asist ile oynuyor ama en önemlisi isaac . . .
        Lige başlamadan önce bi sakatlık geçirdi ama lige bomba gibi döndü.Şuanda toplam 5 maç oynadı 8 golü var.Fatih Tekkeyi transfer ediyordum zenit çok yüksek bir fiyat talep etti.

Yorum

• Mavi ekran problemini nihayet hallettim ve oyuna başladım.

İlk olarak 630 bin Euro'ya Fatih Tekke'yi aldım.Mehmet Batdal'ı da alıyordum ki bizdeki Eren Görür'ün ondan aşağı olmadığını farkettim ve vazgeçtim.Orta sahaya Ljungberg 16 bin Euro'ya alınabiliyor,Fiore de bedava,yaşlı ama çok iyi,hem kanat problemini çözer hem de gerekirse orta sahada oynatılabilir.Orta sahaya defansif olarak Edgar Davids'i aldım,o da bedava,bir sene oynasa yeter.Yanına da Eduardo Costa yine bedava ama özellikleri gerçekten çok iyi hem de 25 yaşında.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ben oyunu DVD den yükledim ama CD Key istedi..onuda bir türlü bulamadım yahu...
            Başlayamadık oyuna gitti...
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben oyunu DVD den yükledim ama CD Key istedi..onuda bir türlü bulamadım yahu...
              Başlayamadık oyuna gitti...
              Msnden bana ulaş Ahmet
              Bordomavi.net

Yorum

• Gökhan iğrenç yapmışlar ya ilk sezonda 20 maçta 7 golü var
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bende 12 macta 10 gol
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• Arkadaşlar Lig ve Kulup logo yaması olan varmı ?

Yorum

• gokhan ılk senesınde bnde 28 macta 26 gol attı..bence cok iyi..

Yorum

• Tekke sevdam yuzunden umut/isaac ve nerdeyse gokhani mahfediyordum..
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Arkadaşlar Türkçe yama hala yok mu?
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gokhan ılk senesınde bnde 28 macta 26 gol attı..bence cok iyi..
                            adamıma bak be oyunda bile 26 tane atıyor
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Dün Fatih in yardımıyla FM ye başladım...
                              yenilikler baya güzel...
                              Sezon öncesi transfer bütçesi düşük yine....
                              500.000 euro ile sezona mı başlanır?
                              sezonun 8.maçındayım 1 maliyet ve 1 beraberlik ile bjk nin ardından ikinciyim...
                              Gökhan 6 maçta 8 gol ile en skorer isim
                              Ayrıca feneri deplasmanda 4-2 yenerek gövde gösterisi yapmayıda unutmayalım tabi
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar Lig ve Kulup logo yaması olan varmı ?
                                Öncelikle Merhabalar hepinize... http://i38.tinypic.com/23vz2hy.png Sizlere Turksportal Grafik Ekibi'nin ilk çalışmasını sunmaktan gurur duyuyorum. Kısa bir süre önce kurulduk ama çalışmalara daha ilk toplantımızdan başladık ve bugün bunun ilk meyvesini alıyoruz. Bu pakette Football Manager 2009'da bulunan neredeyse tüm Türk takımlarının logoları bulunmaktadır. Logolar oyunun kendi geleneksel biçiminde hazırlanmıştır. Her üç boyutta da bütün logolar bulunmaktadır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X