Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tff Süper Kupa Finali

Nalet Olsun İçimdeki Fb Sevgisine

2011-2012 Sezonu Turkcell Super Lig Takımları

Bir Sebat Kaldı.Sebatada iyi oyuncular gönderdim.sebatta bu yıl gelecek süper lige.
    En son Misina tarafından düzenlendi; 12.04.2009, 15:58.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Oyunda karadenizspor'u alıp ilerlemek cok daha zevkli ve cok daha zor

Yorum

• nereden indirebilirim bu oyunu ??

Yorum

• Çok enteresan bir görüntü oluştu oynadığım bir maçta.Korner kullanıyoruz,bizden Drogba ile birlikte rakipten tam 6 futbolcu topa yükselmek için aynı noktaya koştu,ekranda 7 oyuncu aynı piksellerde üst üste geldi,yani sanki tek futbolcu görüntüsünde 7 si topa yükseldi,sonra sadece kafayı vuran Drogba ayakta kaldı,6 rakip oyuncu yine aynı piksellerde yere düştü,ve aynı noktadan kalkarak sağa sola kaçıştılar,sanki saha ortasında bir delikten adam fışkırmış gibi oldu.Çok komik bir görüntüydü,hakem Drogba'nın faul yaptığına hükmetti
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Més Que Un Club

Yorum

• Atakan, borbon iyi topcu ve kendini iyi gelistiriyor bende almistim... sergey krivets'i de tavsiye edebilirim...
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk sene transfer bütçesi 0$dı.O yüzden birini alamadım.Zaten almazdım.İlk sene gerçek kadroyla kazanmak istedim.
                Alanzinho'yu tüm klüpler istiyor.
                Més Que Un Club

Yorum

• Ben CM oynuyorum. 2009 u indirdim bayağı güzel. 3 sene üstüste şampiynluk. Bir uefa kupası. ama şampiyonlar liginde lanet olası barcelona yakıyor beni

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben CM oynuyorum. 2009 u indirdim bayağı güzel. 3 sene üstüste şampiynluk. Bir uefa kupası. ama şampiyonlar liginde lanet olası barcelona yakıyor beni
                    CM 2009 çıktı mı?Haziran'da çıkacağı söyleniyordu?
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Oyuna bir de sifirdan baslamak esas zevkli kismi isin.
                      Issiz olarak basladim ve Ingiltere Ligi'nde oynanabilen en düsük lig olan Bluesquare South ligindeki Braintree Storm takiminda ise basladim.
                      Ilk olarak bonservisi elinde olan oyunculari takima kattim ve ilk sene sampiyon olarak bir üst lige ciktim.
                      Simdi üst ligdeyim ve lig cok zorlu.
                      Ilk sezon hedefim düsmemek ve kupalarda gidebildigim kadar gitmek.
                      Önümüzdeki sezon da ilk 5'e girip playofflara kalmayi deneyecegim.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belkide yeri burası değil ama en uygun başlık bu...
                          Sensible Soccer 96-97 diye bir menejerlik oyunu vardı...
                          Nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
                          hala bulamadıysan özel mesaj gönder
                          işi biliyosun ama
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Bu oyunu nerden indirebilirim

Not Türkceye yada Almanca Olsun Ingilizcem Oktur
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu oyunu nerden indirebilirim

Not Türkceye yada Almanca Olsun Ingilizcem Oktur
                              bende sordum ama cevap alamadim halen mahmut

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bende sordum ama cevap alamadim halen mahmut
                                Google; Football Manager 2009 download yazarsan bulursun. www.fulloyun.com sitesinde de var; ben sanırım oradan indirmiştim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X