Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet,kiralık oyuncu sorununu çözmeleri için de bir yama gerekmektedir...Ben sezon başında gönderdim ki kayıt ettirsinler de oynatsınlar diye ama yine olmadı,çok yetenekli birini bile gönderseniz adamlar lütfedip kadroya almıyorlar.
    Kaan abi senin o sorunu bende çok yaşadım. Genç futbolcularımın peşinde tüm avrupa takımları vardı. Onları A kategorisindeki pilot takımıma gönderiyordum. Baktım bunlar oynatmıyorlar. Bende oyuncu kayıt zamanında pilot kulübün yönetimini yeni menejer ekle yoluyla alıyordum ve kayıt edip emekli oluyordum

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakan Albayrak (Gaziantep Belediye'de galiba, çok iyi gelişiyor), Sefa Aksoy, Murat Kalkan, Orhan Sam, Taner Taktak, Saban Ozdogan, Sinan Bolat, Özgür Çek, Aykut Demir, Erdi Kemendi, Ferhat Oztorun, Emrullah Guvenc, Emre Balak, Ergun Teber, Murat Sozgelmez, Ufuk Ceylan, Hakan Aslantas.

Yukardakilere bir bak, mutlaka işe yarayan bulursun.
      Bu saydığın oyunculardan potansiyeli en iyi olanı Sinan Bolat diğerleri sıradan oyuncular almaya bile değmezler...

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaan abi senin o sorunu bende çok yaşadım. Genç futbolcularımın peşinde tüm avrupa takımları vardı. Onları A kategorisindeki pilot takımıma gönderiyordum. Baktım bunlar oynatmıyorlar. Bende oyuncu kayıt zamanında pilot kulübün yönetimini yeni menejer ekle yoluyla alıyordum ve kayıt edip emekli oluyordum
        İşin saçma yanı,bu adamların kayıt ettirilmemesinin hiçbir anlamlı yanı yok,kontenjan yok sınırlama yok,kaydetsene kardeşim,beğenmiyorsan oynatmazsın..

Bir de Karadenizspor ikidir coachlarıma,physiolarıma musallat oluyor,dağıtacağım takımlarını sonunda
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Vadim Demidov, Jonatas, Gladkyi, Mascio gibi ucuz maliyetli kaliteli oyuncuları tavsiye ederim
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu saydığın oyunculardan potansiyeli en iyi olanı Sinan Bolat diğerleri sıradan oyuncular almaya bile değmezler...
            Bu kadar emin olma; benim oynadığım oyunların hemen hepsinde bu oyuncuların çoğu büyük gelişme gösteriyor. Oyunun başında çoğunu ucuza kapıp bir kaç sene içinde çok büyük paralara satabiliyorsun.

Yorum

• Oyun sıktı biraz, son transferleri kapsayan yamanın çıkmasını bekliyorum; Alanzinhooooo oleyyyyyy

Yorum

• 9.0.2 yamasını kurdum ama düzgün crack bulamadım uzun zamandır oynayamıyorum. Ne güzel Karadenizspor'u süper lige çıkarmıştım

İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyun sıktı biraz, son transferleri kapsayan yamanın çıkmasını bekliyorum; Alanzinhooooo oleyyyyyy
                sigames her sene 2 yama yayınlıyor. En son 9.0.2 çıktı ve büyük ihtimalle başka yama/güncelleme yayınlanmayacak Resmi yamam değil ama fm ile ilgili forumlarda güncel database ler bulabilirsin
                All gave some;
                Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar emin olma; benim oynadığım oyunların hemen hepsinde bu oyuncuların çoğu büyük gelişme gösteriyor. Oyunun başında çoğunu ucuza kapıp bir kaç sene içinde çok büyük paralara satabiliyorsun.
                  Bunlarla uğraşıp 5-10 milyon dolar kazanacağıma 3-5 wonderkid bulur yüz milyon dolarlarla oynarım

Yorum

• Oynuyordum Ama begenmedim Hic de hosuma gitmedi ilk s enden sonra kaldirdim rafa
                    pcde hatirasi bile kalmasin
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• cm 2001 olarak başladım fm 09'dayım. CM 03-04,FM5,bide FM 09 en iyileri bence.Mükemmel oyuncular var.ÖZellikle Gaziantepspordan Ahmet Arı 3-4 yıl sonra acayip para ediyo oyunda.Ve hoffenheim'dan Salihovic süper
                      Haddini bilen merttir
                      Vatan bölünmez tektir
                      Cumhuriyet üstüne cumhuriyet kuran
                      NAMERTTİR

BMN |KOCAELİ

Yorum

• ne oyunu alabildim, ne de indirdim.
                        Bir yerlerden bulsam da oynasam diyorum ama, üşeniyorum açıkçası...
                        Bir de korku var uykusuz gecelerin korkusu...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne oyunu alabildim, ne de indirdim.
                          Bir yerlerden bulsam da oynasam diyorum ama, üşeniyorum açıkçası...
                          Bir de korku var uykusuz gecelerin korkusu...
                          Oyun hatalarla dolu.Ayrıca pc yi Call Of Duty oynar gibi kasıyor.2009 Oynarken kapatıp 2006 oynayasım geliyor...

Uyku düzenin yanında sinir sağlığınıda bozabilir
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Veee Şampiyonum.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• tebrikler Misina (abi)

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sigames her sene 2 yama yayınlıyor. En son 9.0.2 çıktı ve büyük ihtimalle başka yama/güncelleme yayınlanmayacak Resmi yamam değil ama fm ile ilgili forumlarda güncel database ler bulabilirsin
                                Maksimum 1-2 haftaya yeni transferlerin bulunduğu 9.0.3 çıkacak.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X