İlk olarak nekop tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Sercan Yıldırım'a Roma 28 milyon £ veriyor satayım mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oyunu alabildim, ne de indirdim.
Bir yerlerden bulsam da oynasam diyorum ama, üşeniyorum açıkçası...
Bir de korku var uykusuz gecelerin korkusu...''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSercan Yıldırım'a Roma 28 milyon £ veriyor satayım mı?
Benim Messi ye o kadar veren yok.
Menejer Adnan Demir'i geçtin ha.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
- Alıntı
Yorum
-
Hakan Albayrak-Gaziantep Bld. Spor- /(AMRLC)
Nizamettin Çalışkan-Manisaspor- /(AMRLC)
Sercan Temizyürek-Samsunspor/(AMRLC)
Serhat Koç-FC Eindhoven/ (ST)
Emrah Kol - Rizespor/ (FC)
Mütevazi paralara bu oyuncuları alıp iyi paralar kazanabilirsiniz.Özellikle Banka Asya'dan başlayıp yükselmek isteyenler için ideal oyuncular.Ayrıca sağlam antrenman programlarıyla çok iyi seviyelere gelebiliyorlar.
Samsun'dan Sefa , Altay'dan Adem , Manisa'dan Sezer , Rize'den Erman ,Kartal'dan İskender v.s oyuncularda önerilebilir ama yukarıda yazdığiım isimler düşük maliyetle takıma maksimum katkı sağlayabilecek oyuncular.En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 22:53.
- Alıntı
Yorum
-
Ben de anlamadım Juventus da talipti herhalde hırs yaptılar
Yarısını yapacağım genç transferlere harcarım diğer yarısını da kulübe bırakırım harçlık yapsınYakında yeni stadyum isteyeceğim ellerinde para bulunsun
Bu arada Birmingham ile oynuyorum. İlk sezon Premier lige çıktım 2. sezon 7., 3. sezondayım şampiyonluk hedef. 2 sezondur bende İngiltere liginden dolayı reklam yapmış olabilir
Türk oyuncular için birkaç iyi görünen oyuncu da ben söyleyeyim ama hiçbiriyle çalışmadım onun için risk size ait. Mesela Guilherme'yi aldım adam yetenek deposu ama bana "Kan kusturuyor"
Mehmet Ekici
Jem Karacan
Uğur Yıldırım
Önür Kaya (Vitesse)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
-
Son updatelerden sonra sanki biraz düzeldi gibi oyun...
Yeni stadyum yaptırmak istedim ama yer yokluğundan dolayı olmaz dedi yönetim.Yeni stadyum yaptırmak gibi bir seçenek de yok...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
üniversiteden beri oynuyorum her sezon bu oyunu. ilk defa bu sezon bu kadar kısa süre oynadım ve bıraktım. bilgisayarı çok kastı.
mantık hataları çoktu. mesela diyelim bir hafta yeniliyorsun bakıyorsun diğer rakiplerinde puan kaybediyor. ama bir daha oynayınca diyelim kazandın o zaman diğer rakiplerinde kazanıyor. yani senin aldığın sonuca göre diğer rakiplerde kazanıyor yada kaybediyor. en son fener maçında guiza dan gol yeyince bu oyun iyice saçmaladı dedim guizadan gol mi yenir dedim bıraktım oyunu))
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon updatelerden sonra sanki biraz düzeldi gibi oyun...
Yeni stadyum yaptırmak istedim ama yer yokluğundan dolayı olmaz dedi yönetim.Yeni stadyum yaptırmak gibi bir seçenek de yok...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanıyorum kulübün yeterince zenginse, öyle durumlarda yönetim yeni stadyum için arsa bakıyorYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Bir yerden okumuştum öyle olması yüksek ihtimal. Ama kıyı kanunu filan işler karışabilir dediğin gibiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
- Alıntı
Yorum
-
marqinhousu aldim 15$ a..iki sene sonra barcaya gomdum adami 64$ lara..ilk sene sompiyon oluyor takim valla ben cok rahat oldum 18 gol yiyerek ligi bitirmistim ama sonraki senelerde lig zorlasiyoruz..simdi oyunu sildim bi daha yukledim yattarayi onuru tolgayi tam 25$ sattim toplamda.ceyhunu adnani jabiyide colmani hep sattim topuz iyi adam ilk sene icin oyanaynlara tavsiyem su dort adam ilk sene takimi kafaya oynatiyor sat tolgayi al erhan kucuk tener taktak binya bide al fatih tekkeyi tamamdir..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarquinhos,Keirrison,Arouna Kone forvette döktürüyorlar ama dediğiniz gibi öyle yüksek rakamlı teklifler olmuyor hiç.Sadece izliyor büyük takımlar,teklif yok.
- Alıntı
Yorum
Yorum