Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maksimum 1-2 haftaya yeni transferlerin bulunduğu 9.0.3 çıkacak.
    Bu güncelleme yamaları kopya oyunda çalışıyor mu?
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Sercan Yıldırım'a Roma 28 milyon £ veriyor satayım mı?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne oyunu alabildim, ne de indirdim.
        Bir yerlerden bulsam da oynasam diyorum ama, üşeniyorum açıkçası...
        Bir de korku var uykusuz gecelerin korkusu...
        Endişelenmeyin, bu sene oyun iyi değil.Yani uykusuz geceler geçirme bir ihtimaliniz yok, belki seneye..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sercan Yıldırım'a Roma 28 milyon £ veriyor satayım mı?
          Yuh be abi.Ne yaptın sen ya
          Benim Messi ye o kadar veren yok.
          Menejer Adnan Demir'i geçtin ha.
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Hakan Albayrak-Gaziantep Bld. Spor- /(AMRLC)

Nizamettin Çalışkan-Manisaspor- /(AMRLC)

Sercan Temizyürek-Samsunspor/(AMRLC)

Serhat Koç-FC Eindhoven/ (ST)

Emrah Kol - Rizespor/ (FC)

Mütevazi paralara bu oyuncuları alıp iyi paralar kazanabilirsiniz.Özellikle Banka Asya'dan başlayıp yükselmek isteyenler için ideal oyuncular.Ayrıca sağlam antrenman programlarıyla çok iyi seviyelere gelebiliyorlar.

Samsun'dan Sefa , Altay'dan Adem , Manisa'dan Sezer , Rize'den Erman ,Kartal'dan İskender v.s oyuncularda önerilebilir ama yukarıda yazdığiım isimler düşük maliyetle takıma maksimum katkı sağlayabilecek oyuncular.
            En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 18.02.2009, 22:53.

Yorum

• Ben de anlamadım Juventus da talipti herhalde hırs yaptılar

Yarısını yapacağım genç transferlere harcarım diğer yarısını da kulübe bırakırım harçlık yapsın Yakında yeni stadyum isteyeceğim ellerinde para bulunsun

Bu arada Birmingham ile oynuyorum. İlk sezon Premier lige çıktım 2. sezon 7., 3. sezondayım şampiyonluk hedef. 2 sezondur bende İngiltere liginden dolayı reklam yapmış olabilir

Türk oyuncular için birkaç iyi görünen oyuncu da ben söyleyeyim ama hiçbiriyle çalışmadım onun için risk size ait. Mesela Guilherme'yi aldım adam yetenek deposu ama bana "Kan kusturuyor"

Mehmet Ekici
              Jem Karacan
              Uğur Yıldırım
              Önür Kaya (Vitesse)
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mehmet Ekici ve Jem Karacan..

Yok böyle oyuncular

İkiside kanatlandırıyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Son updatelerden sonra sanki biraz düzeldi gibi oyun...

Yeni stadyum yaptırmak istedim ama yer yokluğundan dolayı olmaz dedi yönetim.Yeni stadyum yaptırmak gibi bir seçenek de yok...
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• üniversiteden beri oynuyorum her sezon bu oyunu. ilk defa bu sezon bu kadar kısa süre oynadım ve bıraktım. bilgisayarı çok kastı.
                    mantık hataları çoktu. mesela diyelim bir hafta yeniliyorsun bakıyorsun diğer rakiplerinde puan kaybediyor. ama bir daha oynayınca diyelim kazandın o zaman diğer rakiplerinde kazanıyor. yani senin aldığın sonuca göre diğer rakiplerde kazanıyor yada kaybediyor. en son fener maçında guiza dan gol yeyince bu oyun iyice saçmaladı dedim guizadan gol mi yenir dedim bıraktım oyunu))
                    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son updatelerden sonra sanki biraz düzeldi gibi oyun...

Yeni stadyum yaptırmak istedim ama yer yokluğundan dolayı olmaz dedi yönetim.Yeni stadyum yaptırmak gibi bir seçenek de yok...
                      Sanıyorum kulübün yeterince zenginse, öyle durumlarda yönetim yeni stadyum için arsa bakıyor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanıyorum kulübün yeterince zenginse, öyle durumlarda yönetim yeni stadyum için arsa bakıyor
                        Ben de öyle düşünüyorum ama seçeneklerde -kapalı- olarak dahi yok...Belki de yönetim kendisi karar verecek buna...Akyazı Projesi gibi olacak

Yorum

• Bir yerden okumuştum öyle olması yüksek ihtimal. Ama kıyı kanunu filan işler karışabilir dediğin gibi

Yorum

• marqinhousu aldim 15$ a..iki sene sonra barcaya gomdum adami 64$ lara..ilk sene sompiyon oluyor takim valla ben cok rahat oldum 18 gol yiyerek ligi bitirmistim ama sonraki senelerde lig zorlasiyoruz..simdi oyunu sildim bi daha yukledim yattarayi onuru tolgayi tam 25$ sattim toplamda.ceyhunu adnani jabiyide colmani hep sattim topuz iyi adam ilk sene icin oyanaynlara tavsiyem su dort adam ilk sene takimi kafaya oynatiyor sat tolgayi al erhan kucuk tener taktak binya bide al fatih tekkeyi tamamdir..

Yorum

• Marquinhos,Keirrison,Arouna Kone forvette döktürüyorlar ama dediğiniz gibi öyle yüksek rakamlı teklifler olmuyor hiç.Sadece izliyor büyük takımlar,teklif yok.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marquinhos,Keirrison,Arouna Kone forvette döktürüyorlar ama dediğiniz gibi öyle yüksek rakamlı teklifler olmuyor hiç.Sadece izliyor büyük takımlar,teklif yok.
                                evet sanki ekonomk kriz var ya anlamadim gitti marquinhousa piyasa yapana kadar canim cikti valla..adami almisim 15$ a lyon 40 verdi satmam dedim baktim kustu bana kansiz..sonra bi teklif attim kuluplere barca direkt 64$ verdi madrid de verdi ama ona vermem..bi diyecegim su ki oyle 2008 deki cok iyi topcular bulunup yetistirilmiyor ben su anda yeniden basladim ilk sene bitti sampiyon oldum ikinci senem 5.ciyim 14$ transfer butcem vardi 12 tane 4 tanesi turk 16-18 yasinda topcu aldim hepsi mukemlle gelisme gosteriyor bu topculari alirken param yetmedi sonra ceyhunu colmani toplmada 6$ sattim ..16 yasinda bi topcuya 3.5$ para verdim genclerde ama rahat 35 satarim onu..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X