Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi zaten oyunun en büyük kolpalarından biride rating olayı! anlasılan hepimiz korsan oynuyoruz oyunu! korsanlarda baya bi fake yapmıslar artık hepte böyle olcak fm yi eskisi gibi oynamak isteyenler orjinal almak zorunda! onu bırak gecen tony sylva gol attı dakka 4te vurdu gol oldu! bende kapadım oyunu dayanamadım bidaha actım antepi 4-0 yendim 3 tane penaltı oldu sakatlanıp cıkanlar cok oldu kapattım sildim oyunu cokk sinirlendim ya! baya fake doldurmuslar içine korsanların.
    Yok yahu,ben orjinalini aldım,yine de berbat...Mönitöre kafa atmaya az kaldı,insanı sinir sahibi yapmaktan başka bir işe yaramıyor bu oyun,yine de bırakamıyorum...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Korsan oyunla orjinal oyun arasında pek fark yoktur.

Yamalar çıktıkça hatalar en aza inecektir.
      Bordomavi.net

Yorum

• Bazı maçlar var ki imkansız yenemiyorsunuz. 100 kez gir çık, maçı tekrar yap yine de bir şekilde maç mağlubiyetle tamamlanıyor. Sanırım oyunun çizdiği belli bir senaryo var, biz o senaryoyu takip ediyoruz. Yoksa ben başka bir mantık bulamıyorum..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Korsan oyunla orjinal oyun arasında pek fark yoktur.

Yamalar çıktıkça hatalar en aza inecektir.
          korsanla orjinal arasında 2009dan itibaren daglar akdar fark vardır en basitinden go on holiday olayı calısmıyor bazı fake takımlar bazı milli takımların fake kadroları var! yamalarla ne kadar düzeltebilirsin ilerleyen zamanlarda baska isim altında cesitli hatalar cıkıyor en son örnegi crash dumps olayı koskoca senem gitti böyle yada xml hataları..vs! Oyunun makinayı cok kasması falanda ayrı! mesela bir hatasıda ne aklıma gelmişken söliym taktik kurun 4-5-1 oynatın aml amc amr iki tane mc koyun tek fc olsun taktik sacmalıyor biranda 14 kişi oluyo takım cift amc cift mc cok büyük sacmalıklar var!
          orjinal oyunda olanlar olması gerekenler abi yani gecen 2008dede vardı kornerden yan toptan attıgım gollerin %85 inin foul olması gibi!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bazı maçlar var ki imkansız yenemiyorsunuz. 100 kez gir çık, maçı tekrar yap yine de bir şekilde maç mağlubiyetle tamamlanıyor. Sanırım oyunun çizdiği belli bir senaryo var, biz o senaryoyu takip ediyoruz. Yoksa ben başka bir mantık bulamıyorum..
            oyunun senaryosu kesinlikle yok bence! öyle olsa her kapatıp actıgında aynı şeyler görülürdü ama cogunda farklı oluyo! Haklısın bazı maclarda oluyo girmedimi girmiyo işte ama onlar ayrı!

Yorum

• Korner dedin de Trabzonspor kariyerimde Yattara kornerden gol atmıştı
              Bordomavi.net

Yorum

• 3d izliyorum maçı gıcık odluğum bazı şeyler var,
                ya bikere topu taca attın diye rahatlayamıyorsun ayda kaleci vuruşları inanılmaz abartı.
                Bir atıyorlar tac yada kaleciler direk top geçiyor ve karşı karşıya kalıyor adam.
                2006 dan sonra oyun oldukça geriye gitti.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Korner dedin de Trabzonspor kariyerimde Yattara kornerden gol atmıştı
                  neler var neler bu fm09 korsanlarda! tony sylva bi vurdu dakka 4 gol oldu! Bide kaleciler en az 10 asist yapıyo bir senede! En büyük tehlike kaleciler!

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Al Burdan Yak ;
                    Maç başladı atak oynuyorum , Rakip Yarı alanıma giremedi vuruyorum Ya kaleci ya direk . . .
                    Hadi 1-0 Öne geçiyorum Hala tek kale oynuyorum Dk.89 Adamlar ilk defa geliyor gol Oluyor , Çıldırıyorum
                    Rakip takimlar özellikle son dakikalarda 4-2-4'e dönüyorlar.
                    Yani hep atak oynarsan son dakikalarda arkada bosluk birakman ve gol yemen dogal olacaktir.
                    Son 10 dakikada Tempo'yu düsürün, oyunu kanatlara yayin, passing'i short yapin ve kalecinin oyuna katkisini en yakinindaki oyuncuya ayarlayin.
                    Mentaliteyi de defansife kaydirin.
                    Cok daha zor gol yersiniz.

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enteresan bir olay daha var.Maç esnasında berbat oynayan ve ratingi mesela 5.1 olan adamı dışarı alıp devre arası bir güzel fırçalıyorum.Ama nasıl oluyorsa adam oyundan çıktıktan sonra bile takımın performansına göre ratingi artıyor!..Fırça attığınız ve oyundan aldığınız adam maçı iyi bir ratingle tamamlıyor...
                    Bana hic olmadi veya dikkat etmedim.
                    Oyuncu ne kadar kötü oynarsa oynasin 70. dakkaya kadar sabrediyorum.
                    Ayrica devre arasinda oyuncunun moraline bakin.
                    Kötü ise firca atmak hicbir ise yaramaz.
                    Kendine güvendiginizi falan söyleyin, daha yararli olur.
                    Tabi cikarmayacaksanz.

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya tuhaf bişey var kontra atağa çıkıyorsun son dk da adam kaleci ile karşı karşıya birden yavaşlıyor düdük geliyor adam vuruyor mükemmel vuruş gol oluyor oyun devam etse kesin gol olcak ama maç bitiyor. Bunu başka yaşayan varmı ya?
                    2015'teyim suan ve hic olmadi.
                    Uzatma dakikalari dolsa bile hakem takimin atagini bitirmesini bekliyor.

İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abi zaten oyunun en büyük kolpalarından biride rating olayı! anlasılan hepimiz korsan oynuyoruz oyunu! korsanlarda baya bi fake yapmıslar artık hepte böyle olcak fm yi eskisi gibi oynamak isteyenler orjinal almak zorunda! onu bırak gecen tony sylva gol attı dakka 4te vurdu gol oldu! bende kapadım oyunu dayanamadım bidaha actım antepi 4-0 yendim 3 tane penaltı oldu sakatlanıp cıkanlar cok oldu kapattım sildim oyunu cokk sinirlendim ya! baya fake doldurmuslar içine korsanların.
                    Korsan dediginiz orijinalin kopyasidir.
                    Oyun kodunda herhangi bir degisiklik yoktur.
                    Yani ayni hatalar orijinalinde de vardir.
                    Kaleci gol atabilir gercek hayatta da mümkündür.
                    Ben 7. sezonumu oynuyorum ve sadece bir kere oldu.

İlk olarak Gustavo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neler var neler bu fm09 korsanlarda! tony sylva bi vurdu dakka 4 gol oldu! Bide kaleciler en az 10 asist yapıyo bir senede! En büyük tehlike kaleciler!
                    Senede 10 asist mübalaga olmus.
                    Benim 7 sezonda 2-3 kere oldu toplam.
                    En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 19.01.2009, 01:49.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Trabzon'da şubatta 33 derece sıcak,bi maçta 5 sakat,ne kadar fazla baskı yemesem de,takımı geri çeksem de ya da ilerde de kalsam, kaleme gelen nerdeyse her topun gol olması,hangi forveti alırsam alayım başbaşa kalecinin üstüne vurulan toplar maç öncesi basın toplantısında De Sanctis'den tırstığımı söyledikten sonra ondan yediğim 2 gol sonucunda oyunu silme noktasına geldim

Yorum

• Yok Bayern munich ve barcelonayi 1 hafta ac kapat yaptiktan sonra ancak yenebildiydim ... Real madrid ilk oynumda yani oyunun belli bir senaryosu yok.. biraz da sans isi.. ayni taktik oyuncu dizilisi ile cok farkli seyler cikabiliyor (dizilis biraz mantikli ise)
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzon'da şubatta 33 derece sıcak,bi maçta 5 sakat,ne kadar fazla baskı yemesem de,takımı geri çeksem de ya da ilerde de kalsam, kaleme gelen nerdeyse her topun gol olması,hangi forveti alırsam alayım başbaşa kalecinin üstüne vurulan toplar maç öncesi basın toplantısında De Sanctis'den tırstığımı söyledikten sonra ondan yediğim 2 gol sonucunda oyunu silme noktasına geldim
                          Gercekten cok ilginc seyler oluyormus.
                          Yamayi kurdugunuzdan emin misiniz?
                          Eger kurmadiysaniz hemen kurmanizi öneririm cünkü bende her sey normal isliyor su ana kadar.

Yorum

• Düzelecek diyorsan kuralım bari Sylva'yı Olympiakos'a sattım,vallaha çıldırttı beni ya Tolga'nın yemeyeceği golleri yedi adam Orta sahanın az ilerisinden çaprazdan kesiyor adam direk gol benim forvetler başbaşa toplasan 3-5 kere atmıştır,Sylva maşallah Bursa'dan yediğimiz ilk gol gibi gelen giden içerde

Yorum

• Sylva bende iyi performans gösteriyordu, hatta 4-5 milyona sattim bile.
                              Umut ve Gökhan da iyi para ediyor.
                              Ama oynayinca iyi de gol atiyorlar.
                              Ekleme: Yama derken Türkce yama veya herhangi baska bir yamayi kastetmiyorum.
                              Resmi Fm/09 eklentisi olan v 9.2.0 Patch.
                              En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 19.01.2009, 02:04.

Yorum

• Birde sunu söylemeden gecemeyecegim.
                                Oyunculara kücük yastan sans vermek cok önemli.
                                18 yasinda buldugum üc türk gencinden ikisi wonderkid oldu biri de kaliteli bir sag bek.
                                Hatta birine Real'in önerdigi 70m euroyu reddettim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X