Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Al Burdan Yak ;
    Maç başladı atak oynuyorum , Rakip Yarı alanıma giremedi vuruyorum Ya kaleci ya direk . . .
    Hadi 1-0 Öne geçiyorum Hala tek kale oynuyorum Dk.89 Adamlar ilk defa geliyor gol Oluyor , Çıldırıyorum
    En iyisi benim gibi yapacaksın .

1 haftadır oynamıyorum .

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mümkünü yok,biz boşuna mı kaldık zamanında o kadar dersten cm yüzünden?..Tadı öyle çıkar
      Abi benim işler karışık af sınavları durumu Telafisi yok

Baktım öyle dersleri teker teker vize final vermek zor iş bende komple vermeyi deniyorum

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Al Burdan Yak ;
        Maç başladı atak oynuyorum , Rakip Yarı alanıma giremedi vuruyorum Ya kaleci ya direk . . .
        Hadi 1-0 Öne geçiyorum Hala tek kale oynuyorum Dk.89 Adamlar ilk defa geliyor gol Oluyor , Çıldırıyorum
        Ona alıştım artık...O neyse...

Bu nedu ya...Hala şokundayım...

Ve sinirden ölüyorum...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Enteresan bir olay daha var.Maç esnasında berbat oynayan ve ratingi mesela 5.1 olan adamı dışarı alıp devre arası bir güzel fırçalıyorum.Ama nasıl oluyorsa adam oyundan çıktıktan sonra bile takımın performansına göre ratingi artıyor!..Fırça attığınız ve oyundan aldığınız adam maçı iyi bir ratingle tamamlıyor...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Ya tuhaf bişey var kontra atağa çıkıyorsun son dk da adam kaleci ile karşı karşıya birden yavaşlıyor düdük geliyor adam vuruyor mükemmel vuruş gol oluyor oyun devam etse kesin gol olcak ama maç bitiyor. Bunu başka yaşayan varmı ya?
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya tuhaf bişey var kontra atağa çıkıyorsun son dk da adam kaleci ile karşı karşıya birden yavaşlıyor düdük geliyor adam vuruyor mükemmel vuruş gol oluyor oyun devam etse kesin gol olcak ama maç bitiyor. Bunu başka yaşayan varmı ya?
              Kaç defa hemde

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ne çok fm mağduru var.

Ben 4 5 güne başlarım ciddi ciddi. Yazarım o zaman birşeyler.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Turksportal.net Forumundan bi arkadaş ile konuşmuştum Dedim Faty Oyunda yok nasıl olcak dediki Gözlemcilerimiz onu izleyecek.
                  Ardından Antalyaspor maçının ardından konuştuk tv den izlemişler kesin bir sonuç çıkaramadıklarını söylediler bende dedim ankaraspordaki theo weeks gibi olabilirmi dediler 45 dakikalık performansa yorum yapma adil değil ama şuanlık öyle gözüküyor izlemeye devam edeceğiz.dediler.

Yorum

• Arkadaşlar dün oynadığım bir maçta kalecim ortada tehlike filan yokken topa ceza sahası dışında elle müdahale etti ve sarı kart gördü

Başka dikkatimi çeken bir nokta var,önceki oyunlarda hakemler hatalı ofsayt kararları verirlerdi az da olsa.Maçtan sonra federasyona küfretme şansımız oluyordu,ama 2009'da bütün tartışmalı ofsayt kararları doğru,gerçekçiliği biraz azaltıyor bu durum.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Alanzinho oldukça iyi

Yorum

• fm 2009 türkçe mi ? yada yaması varmı ?
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          fm 2009 türkçe mi ? yada yaması varmı ?
                          Yamali . . .

Yorum

• abi zaten oyunun en büyük kolpalarından biride rating olayı! anlasılan hepimiz korsan oynuyoruz oyunu! korsanlarda baya bi fake yapmıslar artık hepte böyle olcak fm yi eskisi gibi oynamak isteyenler orjinal almak zorunda! onu bırak gecen tony sylva gol attı dakka 4te vurdu gol oldu! bende kapadım oyunu dayanamadım bidaha actım antepi 4-0 yendim 3 tane penaltı oldu sakatlanıp cıkanlar cok oldu kapattım sildim oyunu cokk sinirlendim ya! baya fake doldurmuslar içine korsanların.

Yorum

• raiting olayı tam bir felaket
                              osasuna karşı ilkyarı 1-0 malubum aguero 5.7 ile oynuyordu
                              içeri gidip 'I want see more from you' dedim
                              ikinci yarıda
                              aguero 2 gol 1 asist yaptı
                              ama maç sonu raitingi sadece 6.1 olmuştu......

Yorum

• Bide oyundan oyuncuyu alınca neden ratingi hala değişiyor? 50 de çıkıyor 1-0 yeniliyoruz 5.5 ratingi maçı 2-1 alıyoruz 6.5 oluo
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X