İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Leonardo nun profiline baktım. Teknik 20, dribbling 20, pas falan harika ne bu dedim!
oyundada hemen satılacaklar listesinde yaklasık 1m euro ya transfer edebilirsiniz!
Bu arada alınması gerekenler bence: Eduardo Costa(kendisi boşta 26 yasında harika bir göbek oyuncusu özellikle bizim takım için bulunmaz nimet), gremio da bir sürü gençler var en cok göze çarpan ortasaha oyuncusu rafael carioca, defanstaki leo. Giray ve Egemen 1 yıl sonra gayet başarılı oluyolar! Kaleci enyeama yı direk alın 300bin euro ya gelebilir ama cok rakibiniz olacaktır alırsanız bir daha kaleci almassınız!
benm şuan ts de kadrom: enyeama - ferhat(ömeraysan) - emre güngör - giray(egemen) - cale(ergün teber) - yattara - costa - carioca - wagner - pogrebnyak - gökhan(umut)
herhangi bir mevkide ihtiyacı olan arkadaslara her türlü adam önerebilirim.
Yorum
-
İsteriz isteriz.Olursa Fm 2009'da da süper olur.Tabi bende olmak isterim.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN DB ister misiniz?
Més Que Un Club
Yorum
-
Valla abi okadarını hatırlamıyorum ama bana saçma geliyor...İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç istatistiklerine göre maçı şansına 4-0 kazandıysanız,veya rakip çok zayıfsa,ya da devre arasında durum 3-0 iken "sakın gevşemeyin" dediysen,adamlar mutsuz olabilirler.
Sonuç olarak ezerek aldık maçı rakibin pozisyonu yok.Devre arasında hoca olarak gevşemeyin desem bile ne olcak?Yok yok bunlar horozlanmaya başladı galiba...Revizyon şart
Zaten 4 kişiyi satılık listesine koydum...
Gelecek sezon 2013-2014 gençlerin yılı olacak...
Özkan Sümer ve kendi aramalarım ile 6-7 tane süper genç yetenekler buldum...Adam 17 yaşında teknik 19,pas 17,Özel yetenek 20,top kapma 15...Bu orta saha oyuncusunu oynatmayacaksında kimi oynatacaksın..Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bir de unuttuğum şu nokta var,iki ayaklı maçlarda toplam skora göre değerlendirme yapılıyor oyunda.Maçı 4-0 kazandın ama mesela ilk maçı 2-0 kaybettiysen,sonucu 4-2 olarak düşünüyor oyun ve ona göre tepki veriyor...O yüzden aşırı övgü olarak algılayıp mutsuz olmuş olabilirler.İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi okadarını hatırlamıyorum ama bana saçma geliyor...
Sonuç olarak ezerek aldık maçı rakibin pozisyonu yok.Devre arasında hoca olarak gevşemeyin desem bile ne olcak?Yok yok bunlar horozlanmaya başladı galiba...Revizyon şart
Zaten 4 kişiyi satılık listesine koydum...
Gelecek sezon 2013-2014 gençlerin yılı olacak...
Özkan Sümer ve kendi aramalarım ile 6-7 tane süper genç yetenekler buldum...Adam 17 yaşında teknik 19,pas 17,Özel yetenek 20,top kapma 15...Bu orta saha oyuncusunu oynatmayacaksında kimi oynatacaksın..
2008 de ne güzel kızdığım adama cezayı yapıştırıyordum,şimdi öyle birşey yok.Adam maçta berbat oynayıp yenilmemize neden oluyor ama ben ceza veremiyorum...Mantıksız...Ben de 2-3 hafta pafa gönderiyorum sinirim geçsin diye...
Oyunda anlaşılmaz hatalar var.Ben genç oyuncularımı daha iyi takip etmek için 1.ligten bir affiliate club istedim,gönderdim gençleri oraya,hiçbiri oynamıyor,bir de ne göreyim,hepsi "ineligible",nedense artık...Hepsini geri çağırdım mecburen.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
TheCrow Abi,Gençlerin pilot takımlarda oynaması ayrı bir komedi...
ligde oynamıyorlar,yada ilk yarı maçlarında oynamıyorlar...1 sezon değil 2 sezon değil ben 5.sezonumdayım bütün sezon böyle..
Yükselme grubuna takım çıkmışsa eğer anca orda oynuyorlar...Madem öyle Pilot takımın ne anlamı var ki?
Diğer arkadaşlarda durum böyle mi bilmem ama bende böyle bir saçmalık mevcut...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Eh o kadar da olsun artıkİlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de unuttuğum şu nokta var,iki ayaklı maçlarda toplam skora göre değerlendirme yapılıyor oyunda.Maçı 4-0 kazandın ama mesela ilk maçı 2-0 kaybettiysen,sonucu 4-2 olarak düşünüyor oyun ve ona göre tepki veriyor...O yüzden aşırı övgü olarak algılayıp mutsuz olmuş olabilirler.
Bir zamanlar sanırım Fifa serisinde ilk maçı 5-0 da kaybetmiş olsan rövanşı 1-0 kazandın diye futbolcular maçın bitiş düdüğü ile ellerini havaya kaldırıp sevinerek soyunma odalarına gidiyorlardı. Ulan elendin işte nesine seviniyon.. Ama şimdilerde düzeltmişlerse bilemem..
Ben 2009' u daha ounamadım ama 2008' deki futbolculara hiç de senin dediğin gibi rahat bir şekilde ceza yapıştıramıyordum ben..İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008 de ne güzel kızdığım adama cezayı yapıştırıyordum,şimdi öyle birşey yok.Adam maçta berbat oynayıp yenilmemize neden oluyor ama ben ceza veremiyorum...Mantıksız...Ben de 2-3 hafta pafa gönderiyorum sinirim geçsin diye...
Maçın daha 15 nci dakikasında kırmızı kart görerek takımı sabote eden adama maç sonrasında bırak para cezasını uyarı dahi verdiğimde herif öyle bir bozuluyordu ki "Haksızlığa uğradığına inanıyor" şeklindeki o uyuz yazı sezon sonuna kadar profilinden gitmiyordu..
Hatta bir keresinde elemanın gönlünü alayım diye bir maç sonrasında öyloe dıravdan bir basına açıklama yaparak kendisini öveyim dedim, bu kez de kendisini gereksiz övdüğümü düşünerek tribe girdi..
Fırsat bulsam şu 2009' u da kuracam ama hiç elim gitmiyor nedense bu aralar.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
newcastle utd ile canavargibi girdim lige..2.sezona muhteşem transferlerle girdim ama newcastle gerçekteki kötü kaderi tecelli etti ve alabora oldu kulüp..herkesi sattım gönderdim..ilk aldığımki kadrodan sadece 4 kişi kaldı...sonrada istifa edip iş aramaya koyuldum....ama oyunda cm01/02 den alışkın olduğum taktiksel hamleleri yapamıyorum şimdilik...şimdi kafayı ingiltere blue square north ligine taktım...oyuncular doğal olarak çok kalitesiz vede ucuz...ama en güzel yanı takımların amblemleri var..ve hedefim 7 sene içerisinde premier league çıkmak...
Yorum
-
Bu sorun bende de var.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de unuttuğum şu nokta var,iki ayaklı maçlarda toplam skora göre değerlendirme yapılıyor oyunda.Maçı 4-0 kazandın ama mesela ilk maçı 2-0 kaybettiysen,sonucu 4-2 olarak düşünüyor oyun ve ona göre tepki veriyor...O yüzden aşırı övgü olarak algılayıp mutsuz olmuş olabilirler.
2008 de ne güzel kızdığım adama cezayı yapıştırıyordum,şimdi öyle birşey yok.Adam maçta berbat oynayıp yenilmemize neden oluyor ama ben ceza veremiyorum...Mantıksız...Ben de 2-3 hafta pafa gönderiyorum sinirim geçsin diye...
Oyunda anlaşılmaz hatalar var.Ben genç oyuncularımı daha iyi takip etmek için 1.ligten bir affiliate club istedim,gönderdim gençleri oraya,hiçbiri oynamıyor,bir de ne göreyim,hepsi "ineligible",nedense artık...Hepsini geri çağırdım mecburen.
Sezon basi ve lig arasinda liste veriliyor.
Kiraladigim oyunculari listeye almiyorlar.
Dogal olarak da adamlar sezon boyu oynayamiyor.
Türkiye'de de rezerv lig olmadigi icin 21 yasini gecmis oyunculari degerlendirmek cok zor oluyor.
Ayrica Türk vatandasligina gecmeyi de 10 sene yapmislar.
Aslinda 5 sene olmasi gerekiyor."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEh o kadar da olsun artık
Bir zamanlar sanırım Fifa serisinde ilk maçı 5-0 da kaybetmiş olsan rövanşı 1-0 kazandın diye futbolcular maçın bitiş düdüğü ile ellerini havaya kaldırıp sevinerek soyunma odalarına gidiyorlardı. Ulan elendin işte nesine seviniyon.. Ama şimdilerde düzeltmişlerse bilemem..
Ben 2009' u daha ounamadım ama 2008' deki futbolculara hiç de senin dediğin gibi rahat bir şekilde ceza yapıştıramıyordum ben..
Maçın daha 15 nci dakikasında kırmızı kart görerek takımı sabote eden adama maç sonrasında bırak para cezasını uyarı dahi verdiğimde herif öyle bir bozuluyordu ki "Haksızlığa uğradığına inanıyor" şeklindeki o uyuz yazı sezon sonuna kadar profilinden gitmiyordu..
Hatta bir keresinde elemanın gönlünü alayım diye bir maç sonrasında öyloe dıravdan bir basına açıklama yaparak kendisini öveyim dedim, bu kez de kendisini gereksiz övdüğümü düşünerek tribe girdi..
Fırsat bulsam şu 2009' u da kuracam ama hiç elim gitmiyor nedense bu aralar..
Şimdi ceza bile veremiyorsun,öyle bir seçenek her zaman çıkmıyor yani.Yoksa yemişim futbolcunun moralini,hiç acımam hemen koyarım satış listesine.
Seyyah,oyunda milli olan futbolcular için 10 yıl,olmayanlar için 3 yıl vatandaşlığa geçme süresi...En son TheCrow tarafından düzenlendi; 14.01.2009, 12:51.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum