Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henry faktörü...işin kötü tarafı ben r.madriddim...(44 maç 58 gol..)

Yorum

• arkadaslar bana fm 2008 nerde indirebilirim acaba bir yadimci olsanis
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• En minik FMci...

Eveet,şimdi de "target man supply,to head seçelim",kanatlara "cross by line" çok güzeeel,team talka geçelim "for the fans!..",yürüyün koçlarım,göreyim sizi...
        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 09.04.2009, 16:27.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Yasakmış..
          En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 17.11.2007, 12:14.

Yorum

• ya arkadaslar bu fm 2007 de cok yavasti bir haftanin gecmesi... 2008 dede ayni problemler varmi... yani cokmu uzun sürüyor yine

Yorum

• fm 2008 07'ye göre daha hızlı bir oyun gerek oyun içi gerekse oyunun açılması ve kaydetmesi yönünden

Yorum

• herzamnki kılasik fm cm yi öneririm arkadaslar cm.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Geçen hafta FM'yi aldım ve yükledim.Ama açar açmaz yine klasik bir Trabzonspor kabusu yaşadım.Musampa ve Ersen'in hala kadroda olmasını geçtim oyunculara verilen yetersiz özellikler(Gökdeniz,Yattara,Ceyhun vs.) bide verilen aşırı özellikler(Ayman,Celaleddin,Tolga,Umut vs.) oyuna karşı soguttu beni ama yılmadım başladım oyuncu aramaya bikaç takviye yaptım Tekke'yi Arauca'yı falan aldım tabi bide Ayman,Ersen'i falan sattım.İntertoto'yu geçtim kaldım Uefa'ya ilk turda Hajduk'u yendim 2.turda gittik A.Madrid'le eşleştik ve ilk maçı evimde kazanmama rağmen elendim.Ama ligde işler iyi gitti bi ara puan farkını 13'e kadar çıkardım derken hafif bir düşüş yaşadıktan sonra 8 puan farkla şampiyon oldum.Fakat oyunu ilk başta öylesine açtıgım için tek lig kurmuştum ve haliyle maksimum 1 sezon daha oynardım vakit kaybetmeyeyim deyip tekrar oyun kurdum tam 9 lig pc biraz kasıyor ama idare ediyorum bu kariyerdede oldukça iyiyim şu ana kadar ligde averajla ikinciyim.Uefa'dada gruplardan çıkmayı başardım sezon sonunada Nuri'yi takıma getirerek avrupaya damgasını vuracak bir takımın hazırlıgına girdim.Ama hiç bir şampiyonluk Fener'i 4-0 yendiğim maçtaki hazı bana vermiyor.

Yorum

• bu oyunu nerden bulabilirim acaba ?

Yorum

• 2008 i bi türlü yükleyemedim Deamon tols un 4.10 unuda yükledim fakat olmadı
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• FM 2008 de TS ile 2. sezonumu bitirdim. Uzun süre lider götürmeme rağmen 3. olabildim. Isaac Promise, Mehmet Çakır, Otman Bakkal, Ali Güzeldal, Erhan Küçük, Mehmet Çoğum, Ali Turan, Hayrettin, Zelenka transferlerimden bir kaçı. Gökdeniz, Keçeli, Celaleddin, Musa, Jun, Çağdaş, Ufukhan, Ayman, Adnan, Hasan, Jefferson ve adını hatırlayamadığım birkaç oyuncuyu gönderdim. Taktik ve dizilişim şöyle:

...........................Tolga

Jabi...............Risp............M.Çoğum........ .Hayrettin

...........................Hüseyin

M.Çakır(E.Küçük)....................Musampa(A.Güze ldal)

......................O.Bakkal(Zelenka)

.................Umut.................Isaac

Yorum

• ben bir türlü istediğim verimi alamıyorum trabzonspordan.kadrommun en son hali şu
                          serkan kırıntılı

ferhat ibrahim toraman risp murat ocak

özer hurmacı mehmet topuz delgado mustafa keçeli

ersen martin gökhan ünal

yedekler
                          tolga zengin
                          ibrahim kaş
                          ufukhan
                          eyüp kadri
                          ıgor tudor
                          hüseyin
                          bilal kısa
                          yusuf kurtuluş
                          serkan balcı
                          umut bulut
                          cangela
                          batuhan karadeniz...........aklıma gelmeyen de var

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            FM 2008 de TS ile 2. sezonumu bitirdim. Uzun süre lider götürmeme rağmen 3. olabildim. Isaac Promise, Mehmet Çakır, Otman Bakkal, Ali Güzeldal, Erhan Küçük, Mehmet Çoğum, Ali Turan, Hayrettin, Zelenka transferlerimden bir kaçı. Gökdeniz, Keçeli, Celaleddin, Musa, Jun, Çağdaş, Ufukhan, Ayman, Adnan, Hasan, Jefferson ve adını hatırlayamadığım birkaç oyuncuyu gönderdim. Taktik ve dizilişim şöyle:

...........................Tolga

Jabi...............Risp............M.Çoğum........ .Hayrettin

...........................Hüseyin

M.Çakır(E.Küçük)....................Musampa(A.Güze ldal)

......................O.Bakkal(Zelenka)

.................Umut.................Isaac
                            Çok kötü bir kadro bence ilk olarak sen kalene Tolga'yı koyuyorsan sabretmek zorundasın çünkü çok şaçma goller yiyor büyük maçların adamı degil istikrarsız bu bölgeye Martinez'i al.Jabi,M.Çogum,Hayrettin bu üçlü şampiyonluğa oynayacak bir takımda başarısız olabilir.Hüseyin yetersiz orayada Serkan'ı koy bence M.Çakır takımındaki en iyi oyuncu bence sola Musampa'yı satıp Ivan Saenko'yu falan almanı öneririm bunun yerine biçok başka isimde olabilri farketmez.Forvetlerin bence yetersiz fizik olarak diri fakat zihin ve tekniksel anlamda zayıflar buraya Gökhan Ünal'ı al kesin şampiyon olursun.

Yorum

• futbol mu kesınlıklehttp://www.youtube.com/watch?v=--Iq9p_b0MU<<<
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X