Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
herzamnki kılasik fm cm yi öneririm arkadaslar cm.
- Alıntı
Yorum
-
Geçen hafta FM'yi aldım ve yükledim.Ama açar açmaz yine klasik bir Trabzonspor kabusu yaşadım.Musampa ve Ersen'in hala kadroda olmasını geçtim oyunculara verilen yetersiz özellikler(Gökdeniz,Yattara,Ceyhun vs.) bide verilen aşırı özellikler(Ayman,Celaleddin,Tolga,Umut vs.) oyuna karşı soguttu beni ama yılmadım başladım oyuncu aramaya bikaç takviye yaptım Tekke'yi Arauca'yı falan aldım tabi bide Ayman,Ersen'i falan sattım.İntertoto'yu geçtim kaldım Uefa'ya ilk turda Hajduk'u yendim 2.turda gittik A.Madrid'le eşleştik ve ilk maçı evimde kazanmama rağmen elendim.Ama ligde işler iyi gitti bi ara puan farkını 13'e kadar çıkardım derken hafif bir düşüş yaşadıktan sonra 8 puan farkla şampiyon oldum.Fakat oyunu ilk başta öylesine açtıgım için tek lig kurmuştum ve haliyle maksimum 1 sezon daha oynardım vakit kaybetmeyeyim deyip tekrar oyun kurdum tam 9 ligpc biraz kasıyor ama idare ediyorum bu kariyerdede oldukça iyiyim şu ana kadar ligde averajla ikinciyim.Uefa'dada gruplardan çıkmayı başardım sezon sonunada Nuri'yi takıma getirerek avrupaya damgasını vuracak bir takımın hazırlıgına girdim.Ama hiç bir şampiyonluk Fener'i 4-0 yendiğim maçtaki hazı bana vermiyor.
- Alıntı
Yorum
-
FM 2008 de TS ile 2. sezonumu bitirdim. Uzun süre lider götürmeme rağmen 3. olabildim.Isaac Promise, Mehmet Çakır, Otman Bakkal, Ali Güzeldal, Erhan Küçük, Mehmet Çoğum, Ali Turan, Hayrettin, Zelenka transferlerimden bir kaçı. Gökdeniz, Keçeli, Celaleddin, Musa, Jun, Çağdaş, Ufukhan, Ayman, Adnan, Hasan, Jefferson ve adını hatırlayamadığım birkaç oyuncuyu gönderdim. Taktik ve dizilişim şöyle:
...........................Tolga
Jabi...............Risp............M.Çoğum........ .Hayrettin
...........................Hüseyin
M.Çakır(E.Küçük)....................Musampa(A.Güze ldal)
......................O.Bakkal(Zelenka)
.................Umut.................Isaac
- Alıntı
Yorum
-
ben bir türlü istediğim verimi alamıyorum trabzonspordan.kadrommun en son hali şu
serkan kırıntılı
ferhat ibrahim toraman risp murat ocak
özer hurmacı mehmet topuz delgado mustafa keçeli
ersen martin gökhan ünal
yedekler
tolga zengin
ibrahim kaş
ufukhan
eyüp kadri
ıgor tudor
hüseyin
bilal kısa
yusuf kurtuluş
serkan balcı
umut bulut
cangela
batuhan karadeniz...........aklıma gelmeyen de var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFM 2008 de TS ile 2. sezonumu bitirdim. Uzun süre lider götürmeme rağmen 3. olabildim.Isaac Promise, Mehmet Çakır, Otman Bakkal, Ali Güzeldal, Erhan Küçük, Mehmet Çoğum, Ali Turan, Hayrettin, Zelenka transferlerimden bir kaçı. Gökdeniz, Keçeli, Celaleddin, Musa, Jun, Çağdaş, Ufukhan, Ayman, Adnan, Hasan, Jefferson ve adını hatırlayamadığım birkaç oyuncuyu gönderdim. Taktik ve dizilişim şöyle:
...........................Tolga
Jabi...............Risp............M.Çoğum........ .Hayrettin
...........................Hüseyin
M.Çakır(E.Küçük)....................Musampa(A.Güze ldal)
......................O.Bakkal(Zelenka)
.................Umut.................Isaac
- Alıntı
Yorum
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
vBulletin® tarafından desteklenmektedir Sürüm 5.7.5
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Telif hakkı © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Tüm hakları Saklıdır.
Tüm Zamanlar GMT+3 Olarak Ayarlanmış. Şuan ki Zaman: 1 dakika önce
Yorum