Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alix_1967_06 ben 28ts61 nickli arkadaşa link attım Özelden ama sana özelden yazamıyorum istersen ondan isteyebilirsni linki..

Yorum

• Korsana Hayir ..!!!..
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• sizi şikayet edicem

Yorum

• ee napalım bi oyuna 100ytl veremem ya

Yorum

• [IMG][/IMG]

yüklemeye çalışırken bu hatayı veriyor bi tavsiyeniz var mı?
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• @Misina

oyunu rar'dan çıkardıktan sonra ''hatred'' diye bi dosya çıkmaması lazım direk oyunun kurulu oldugu yerin çıkması lazım data falanda yazıyor orada..

Yorum

• Evet Football Manager 2008 oynayan arkadaşlardan yorumlarını ve ilk izlenimlerini alalım..

*Oyunda ne gibi değişiklikler var?

*Geçmiş oyunda alyapılarda sorunlar vardı (Mesela gerçekte bizle alakası olmayan hatta gerçektede olmayan oyuncular altyapıda görünüyordu)..Bu oyundada aynı hatalar mevcut mu?

*Yıldız ve yıldız adaylarınız kimler?

Yorum

• İlerleyen yıllarda FM kendi kafasından oyuncu çıkartıyor altyapıya. Bu bence hata değil, normal bir şey. Oyuna gelince; oyunun oynanabilirliği yani hızı ve kısayolu iyi yapılmış. Ben en çok maç oynanırken oyuncu değiştirilmesini sevdim. Hatta bu yüzden artık 3 oyuncu değiştirme hakkımı da kullanıyorum ki eskiden kullanmıyordum. Ayrıca oyunun skin'i de değişmiş. Çok güzel olmuş, hemen alışabiliyorsun. Hüseyin, Ömer Rıza, Celaleddin vs. oyuncuların özelliklerinin çok iyi yapılması dışında saçma bir şeye rastlamadım. Yıldız adayına gelince, benim şu andaki favorim Nazarith...

Yorum

• oyunda facegen denen müthiş bi teknoloji var en azından ben begendimfacegen oyunun sonradan ''sallama'' diyebileceğimiz oyunculara yüz ataması..bu yüz oyuncunun yaşı vs..geliştikçe değişiyor..ayrıca taktiğine göre sahanın boyutunu ayarlama(sene başında),taraftar günleri,kendimize özel transfer ekranı(gelneler-gidenler-tekif edilenler)bunlar ilk aklıma gelen yenilikler..

alt yapı konusuna gelirsek Türkiye Liginde bulunan büyük db eksikleri yönünden oyunu en zevksiz liglerinden biri olan ligimizde yarım sezondan fazla oynamayadım o yüzden arkadaşlar cevap verir o soruya...

gözüme çarpan ilk yıldız adayı ise Finli Mika Aaritalo..Ayrıca İsrailli Dor Malul'da gerçekten gelecek vaaediyor..Arjantinli Sol açık Leto'da harika bir oyuncuya benziyor..Banega ve Uruguaylı Juan Surraco ise son gözdelerim

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alix_1967_06 ben 28ts61 nickli arkadaşa link attım Özelden ama sana özelden yazamıyorum istersen ondan isteyebilirsni linki..
                      eywallah dostum...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlerleyen yıllarda FM kendi kafasından oyuncu çıkartıyor altyapıya. Bu bence hata değil, normal bir şey. Oyuna gelince; oyunun oynanabilirliği yani hızı ve kısayolu iyi yapılmış. Ben en çok maç oynanırken oyuncu değiştirilmesini sevdim. Hatta bu yüzden artık 3 oyuncu değiştirme hakkımı da kullanıyorum ki eskiden kullanmıyordum. Ayrıca oyunun skin'i de değişmiş. Çok güzel olmuş, hemen alışabiliyorsun. Hüseyin, Ömer Rıza, Celaleddin vs. oyuncuların özelliklerinin çok iyi yapılması dışında saçma bir şeye rastlamadım. Yıldız adayına gelince, benim şu andaki favorim Nazarith...
                        İlerleyen zamanlarda dediğin gibi oyunun kafasına göre oyuncu çıkarması normal zaten onu söylemek istemedim. Football Manager 2007'de altyapımızda Gökhan Çelebi,Süleyman vs gibi gerçekle bağdaşmayan oyuncular vardı ve bu oyuncular oyunun başında bizim altyapımızda görünüyorlardı..Bu yeni versiyonda da altyapımızda gerçekle alakası olmayan oyuncular oyunun başında mevcut mu?
                        En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 19.11.2007, 23:34.

Yorum

• Evet Erdem yine altyapıda saçma sapan isimler mevcut.
                          Colmandante

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlerleyen zamanlarda dediğin gibi oyunun kafasına göre oyuncu çıkarması normal zaten onu söylemek istemedim. Football Manager 2007'de altyapımızda Gökhan Çelebi,Süleyman vs gibi gerçekle bağdaşmayan oyuncular vardı ve bu oyuncular oyunun başında bizim altyapımızda görünüyorlardı..Bu yeni versiyonda da altyapımızda gerçekle alakası olmayan oyuncular oyunun başında mevcut mu?
                            Gökhan Çelebi gerçekte yok mu? FM bu kadar sene beni uyuttu desene. Ben öyle bir oyuncu gerçekte de var zannediyordum.

Gökhan FM 2008'de de var maalesef. Üstelik Barış Memiş gibi yetenekli oyuncuları da koymamışlar.

Yorum

• Zaman ilerledikçe benim oyun garipleşmeye başladı tamamen hilesiz olan bir kaç örnek

Ezikbahçe küme düştü

bu sezonda gs de yolda 33.haftadayım kazanamazsa düşecek

3 penaltı ile kazandığım maç

yanlış görmediniz şampiyonlar liginde rizespor m.united i yendi
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• @ Misina

Ben hiç 2021'e kadar ilerlemedim. Şu andaki futbolculardan kimse var mı? Mesela yukarıdaki Rize-United maçındaki Obi Mikel bugünki Obi Mikel'mi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X