Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonda oyunu nerden alabilirim ?

Şu an hiçbir yerden.

Daha sonra D&R'dan ve bilimum teknoloji marketlerinden.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor yüz paketi... Sabah sabah bir saatimi aldı. Mesaiden yedik

Dosya şifresi / File Pass: www.gazetemistanbul.com
      Download

Burada da yüzbinlerce oyuncunun profil fotoğrafı mevcut.

-Download-
      En son Burak tarafından düzenlendi; 26.10.2016, 09:19.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Renktaşlar Twitterda @FMHikayeleri 4 Kasım'a kadar belli aralıklarla çekiliş ile FM17 hediye ediyor. Katılım için kampanya tweetini retweet etmeniz yeterli oluyor. Dün bir çekiliş yapıldı sonucu bugün açıklanacak. Bundan sonrakilere katılmanızı öneririm bizden biri kazansın.

Yorum

• Açıkçası oyuna Trabzonspor ile başlayıp, saçma sapan malî krizlerin içinde bir türlü form tutmayı beceremeyen bir takıma sabretmektense, her zaman Bursa gibi takımlara sabretmeyi yeğlemişimdir.

Şimdi Bursaspor ile bir oyuna başladım. İlk maçlarda biraz tökezledik gibi oldu ama şimdi durum bu...

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 20161114215219_1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 118.8 KB 
Kimlik: 11209029
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• E oynuyorsunuz yazın bari.
            oynamasını sevmiyorum ama okuması çok keyifli oluyor

Yorum

• Trabzonsporun mali durumu gercekten berbat.

Uefa kriterleri ve bize uygulanan ayri finans kurallari elimizi kolumuzu bagliyor.

Ilk sezon 8m zarardan fazla zarar yapamasiniz. Bu cok zor birsey degil, ortalama bir sezon gecirsenizde okadar zArar yapmasiniz.

Asil zorlayan ikinci sezon. Bu sezon kar yapmak zorundasiniz. Ve kimi satarsaniz satin yonetim transfer butcesine sadece 20%'ni ekliyor. Maas butcesinden acmak zorundasiniz ve onun icin Onur Kivrak gibi oyuncular ilk sirada gidiyor.

Ben ilk sezon olan transfer butcesiyle Castillo'nun opsiyonunu kullandim ve onu satin aldim. Labyad bosta hem merkezi hemde kanat ozeligi ile takima cok fayda sagliyor. Dame N'Doye ve Mehmet Ekici maasindan kurtulamk icin yok pahasina sattim.

Cok ucuz rakamlara Emre Moru kiraliyabilirdim ama yonetim adamin 3bin sterlin daha fazla maasini vermeme izin vermedi.

Neyseki

Sampiyon olduk ve Turkiye kupasini aldik. Ibanez, Bero ve Suk cok iyi performans sergiledi.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Oyunun crack mevcut mu illa lisanslı mı oynamak zorundayız FIFA gibi ?

Ona göre oynayacağım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oyunun crack mevcut mu illa lisanslı mı oynamak zorundayız FIFA gibi ?

Ona göre oynayacağım
                  Çıktı mı bilmiyorum ama kesin çıkar. Ben ocak şubata doğru 17.3 çıkınca almayı veya indirmeyi düşünüyorum. Oyun mekaniği ve hatalar düzeltilmiş oluyor. Bir çok kişi sinir krizi geçiriyor okuduğum yorumlarda gördüğüm kadarıyla. Hem o dönem normal fiyat bandına gelmiş olur oyun.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzonsporda Ersun Yanal taktigi uygulayan basarili olur.

Onazi'yi dm pozisyonunda Half back olarak oynatin. 2 Mc, Okay ve Bero.

Okay advanced playmaker destek
                    Bero centre midfielder attack.

oyunuda merkezden kurun

bekler wing back attack oynasin. Ibanez dokturuyor, sag bekede birini kiralauin. Paredes uygundur.

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Hepiniz mi Orijinalcisiniz

Yorum

• leon bailey kimpembe ciler mevcutmu burda.

Yorum

• Hoffenheim scout'u Pfannenstiel, 2011 yılında Brezilya 2. liginde oynayan Roberto Firmino'yu Football Manager'dan keşfettiklerini açıkladı.

atalarimiz birileri ürür kervan yürür mü ne demisdi
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bursa'da sizi 1-0 öne geçiren bir durum varsa o da hali hazırda teknik ekibin hem genç hem deneyimli hem de çok iyi derecede olmasıdır. Bu durumdan dolayı alt yapıda ve lig süresince de inanılmaz başarılar yakalamaya açık bir takım Bursaspor.

Trabzonsporda teknik ekibin sıkıntısını çok çekerken, Bursaspor'da bu konuda koltuğunuza yaslanıp teknik ekibin keyfini sürebilirsiniz. Gerçekten ama gerçekten çok iyiler.

Ayrıyeten, birkaç maç üst üste galibiyet alırsanız da takım adeta uçuyor!

Batalla, Joshua John harika oynuyor özellikle.

Durum bundan ibaret. Ligde de harika gidiyorum, Ziraat'te de...

İsim: 20161117230407_1.jpg 
Boyut: 117.9 KB 
Kimlik: 11209047

İsim: 20161117230543_1.jpg 
Boyut: 120.0 KB 
Kimlik: 11209048

İsim: 20161117230553_1.jpg 
Boyut: 125.9 KB 
Kimlik: 11209049

İsim: 20161117230606_1.jpg 
Boyut: 120.4 KB 
Kimlik: 11209050

Yorum

• Çektiğim 25 şutun en az 15 i uzaktan şut statüsünde alayı dağlara taşlara. Ne yaptıysam önüne geçemiyorum çok saçma olmuş. Tüm futbolcuların daha az şut çek barı seçili ve rakip kaleye paslaşarak gir aktifken bile durum böyle maalesef. Çözen arkadaş varsa yardım lütfen

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çektiğim 25 şutun en az 15 i uzaktan şut statüsünde alayı dağlara taşlara. Ne yaptıysam önüne geçemiyorum çok saçma olmuş. Tüm futbolcuların daha az şut çek barı seçili ve rakip kaleye paslaşarak gir aktifken bile durum böyle maalesef. Çözen arkadaş varsa yardım lütfen
                                Öyle zannediyorum ki o durum herkeste var. Bu sene oyunda ciddi problemler var ve bunları acilen gidermeleri gerekiyor. Paslaşarak gir diyorsun, adam gördüğü yerden dağlara taşlara şut çekiyor. Ayrıca fikstür sıkışıklığı yine aşırı derecede olmuş. Yine de oyuncular normalden daha hızlı dinlendikleri için serinin geçen oyunları gibi %70 enerjiyle çıkmıyorlar lig maçına

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X