İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
-
---------------------Onur----------------
Celustka-----Giray----------Dante-----Hasan Ali
---------------------Kara--------------------
-------------------Colman------------------
Burak---------------Conca-----------Paulo Henrique
-------------------Cristaldo----------------------
3. sezonumda yeni kadrom bu,Paulo ve Burak gizli forvet olarak oynatınca coşuyolar,Burak bu şekilde 2 senedir gol kralı oluyor.
Stoper ve hızlı forvet sorunu yaşıyordum Cristaldo ve Dante'yi aldım,kadronun geri kalanı işimi görüyor.
Bu arada Alper Potuk'u almak yerine Emre Can,Tolga Cigerci ya da Jem Karacan'ı almak çok daha mantıklı,sol beke Hasan Ali'yi kaçırmayın.
- Alıntı
Yorum
-
Ne yapayım ki ben böle şansın ben ya.
Barca
M.City
CSKA
TS
grup
1.maç CSKA-TS
dk 20 , Aykut Demir kırmızı kart yiyor kapanıp kontra oynuyoruz ama 2-0 mağlup oluyoruz.
2.maç TS-Barça gücümüz yetmiyor Messi dağıtıyor 1-3 yeniliyoruz
3.maç TS-M.City, kapanıyoruz 1-0 yenik durumdayken 1-1 yapıyor Burak, 90+3 te gol atıyorlar hemde topu taca atsa cech sıkıntı yok durup olduğu yerde saçma bir dönüş yapıyor ceza sahası içinde 90+3 te gol mü yenir yahu 4 defans 2 de ön libero koymuşum o an orda 6 çakılı adam var. 4 e 1 kalıyor ortada cech. 2-1 yenildik.
Bu gidişle City ve Barça deplasmanlarından puan alamayacağımıza göre evimizde CSKA'yı yenip 3 puanla sonuncu oluruz.
Cska barcayı içerde 3-0 yendi. Böyle saçma bir oyun yok.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökdeniz ile kontrat imzaladım , kadro derinliği de artmış oldu,
hangi isimlere yönelmeliyim.?7
- Alıntı
Yorum
-
Karayı alanlar heralde 1.000.000 € falan teklif etti, yoksa Trabzon'a gelmiyor oyunun başında. 500 istiyor 600 verdim yine başka takıma gitti. Büyük takımlardan talibi çok.
Ozan İpek'i para kuvvetiyle alamazsın.
Wilfried 3m€ civarına biter
Hasan Ali ye de büyük paralar isteceklerdir ben 2.5m€ ya reddedildim üstüne çıkmadım.
Kemal Tokak için fikrim yokEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://hotfile.com/dl/133886618/2836...2012c.rar.html
crack yapman lazım versiyon kaç bilmiyorum ama bu craği bide eğer versiyonu biliyorsan o crack i arattır[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
Yorum