Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyvallah Bu arada sağlam bir scouting ekibi oluşturman tavsiyemdir.
    Haklısın.
    Daha o kısma el atmadım ama Bizati'yi gönderip Ralf Zumdick'i aldım.
    Oraya da el atmak gerek aslında.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ben ilk sene kimseyi almadım daha gerçi 8 haftadayım zaman bulamadım oynamaya fazla ama ikinci sene revizyona gidicem tüm antrenör kadrosunu değişicem

Yorum

• Ne crackmiş arkadaş çıkmadı gitti.Firma ile anlaşmışlar muhakkak.

Yorum

• Online lig kurma isinde sorun yok tek sorun nezaman oynayacagiz nasil organize olacagiz gerisi basit hangi lig acacaz falan konusalim baslayalim bana her zaman musait ama hepimiz icin en uygun saatler gece 9 dan sonra galiba 1 saat oynasak herhalde 3 maca cikmis oluruz online ile.... Evet yorumlari alalim

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Online lig kurma isinde sorun yok tek sorun nezaman oynayacagiz nasil organize olacagiz gerisi basit hangi lig acacaz falan konusalim baslayalim bana her zaman musait ama hepimiz icin en uygun saatler gece 9 dan sonra galiba 1 saat oynasak herhalde 3 maca cikmis oluruz online ile.... Evet yorumlari alalim
            Akşam 9-10'dan sonra müsaitim ben de.
            Her lig bana uyar.
            Ama naçizane tavsiyem hangi ligde olursak olalım, şampiyonluğa oynayan ekipler harici takımlar alalım ki menajerlik becerilerimizi göstermemiz daha kolay olsun.
            İspanya, İtalya ve İngiltere kulağa hoş geliyor.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bence de ortalama takımlar alalım. Orta sıra takımlarıyla lig daha zevkli olur.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• alacağımız takımlara yapacağımız katkılarda sınırlandırma olmaması için ispanya italya olabilir alacaz gariban bir şilili adam ingilterede oynayamayacak muhtemelen.
                ortahalli kulüplerle çekişmeli bişiler yapabiliriz benim önerim ispanya ligi barça real ikilisine bulaşmadığımız müdddetce baya zevkli olur
                benim için saatin vede ligin önemi yok şöle 4-6 kişi toparlayabilirsek olur bu iş.

Yorum

alacağımız takımlara yapacağımız katkılarda sınırlandırma olmaması için ispanya italya olabilir alacaz gariban bir şilili adam ingilterede oynayamayacak muhtemelen.
                  ortahalli kulüplerle çekişmeli bişiler yapabiliriz benim önerim ispanya ligi barça real ikilisine bulaşmadığımız müdddetce baya zevkli olur
                  benim için saatin vede ligin önemi yok şöle 4-6 kişi toparlayabilirsek olur bu iş.
                  Bence en fazla 4 olmalı ilk etapta.
                  Zor ilerle çünkü oyun.
                  İspanya Ligi'mi diyoruz şimdi?

Yorum

• İspanya'da takımlar 3 kademeli. Kopuk-orta halli-kötü

İngiltere'de 2 kademeli. İyi-daha iyi O yüzden İngiltere diyorum
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İspanya'da takımlar 3 kademeli. Kopuk-orta halli-kötü

İngiltere'de 2 kademeli. İyi-daha iyi O yüzden İngiltere diyorum
                      Valla ben lige göre takım seçmeyeceğim.
                      Her ligde zayıfta olsa vazgeçmeyeceğim takımlar var.
                      Deportivo, Aston Villa ve Napoli (Gerçi pek zayıf sayılmaz ama )

Yorum

• benim için fark etmez sadece çalışma izni muhabbeti için ingiltere istemiyorum.
                        ama ingiltere den başlamak istiyorsanız bir kişi daha bulup başlayalım.
                        takımım olsun west ham utd

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Valla ben lige göre takım seçmeyeceğim.
                          Her ligde zayıfta olsa vazgeçmeyeceğim takımlar var.
                          Deportivo, Aston Villa ve Napoli (Gerçi pek zayıf sayılmaz ama )
                          Bayağı zayıfmış
                          Ayağa KALK!

Yorum

benim için fark etmez sadece çalışma izni muhabbeti için ingiltere istemiyorum.
                            ama ingiltere den başlamak istiyorsanız bir kişi daha bulup başlayalım.
                            takımım olsun west ham utd
                            Gerçi doğru diyorsun. İngiltere'de çalışma izni geyiği var.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• renkdaşlar dediğiniz saaatler bende uygun olabiliyorum, benide dahil edebilirsiniz
                              steamda ekleyin tansuonur

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkdaşlar dediğiniz saaatler bende uygun olabiliyorum, benide dahil edebilirsiniz
                                steamda ekleyin tansuonur
                                Ben ekledim ama topluluk kısmında profilin etkin değil. Ya da daveti kabul etmemişsin
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X