Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önerebileceğiniz stoper var mı?

İki uzun stoperin arasına kademe yapacak pire gibi bir şey arıyorum 3-5-2 oynayıp eldeki orta saha ziyanlığına çözüm üretmem lazım. Yazık oluyor
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• En yakın zamanda temin edip YGS'ye FM13 ile hazırlanmaya başlamayı düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önerebileceğiniz stoper var mı?

İki uzun stoperin arasına kademe yapacak pire gibi bir şey arıyorum 3-5-2 oynayıp eldeki orta saha ziyanlığına çözüm üretmem lazım. Yazık oluyor
        Serdar Aziz

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende de forvet bolluğu var Muhammet'i aldıktan sonra satacaktım satamadım.

Ademilson-Armenteros-Caballero-Muhammet-Oliviera
          Kaç forvet ile oynuyorsun ?

Benim forvetler Muhammet - Nazmi Alpay - Geada

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Aziz
            Serdar Aziz'le 3'lü defans delik deşik olur
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Serdar Aziz'le 3'lü defans delik deşik olur
              En iyi iki türk stoperden biri ya Semih ' i al ya da Serdar Aziz ' i Diğer 2 defans oyuncuların kim ?

Yorum

En iyi iki türk stoperden biri ya Semih ' i al ya da Serdar Aziz ' i Diğer 2 defans oyuncuların kim ?
                Bamba ile Aykut

Ben aradığım adamı Chelsea'de buldum. Bakalım gelecek mi
                Ayağa KALK!

Yorum

Bamba ile Aykut

Ben aradığım adamı Chelsea'de buldum. Bakalım gelecek mi
                  Bu adamlarla ligde 60 golden asagi nasil yiyorsun Bamba felaket kotu yaaa

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• torrente düşmedi mi oyun hala ? Beklerken yaşlandık valla
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

Bu adamlarla ligde 60 golden asagi nasil yiyorsun Bamba felaket kotu yaaa

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                      Bamba bende yılın oyuncusu

Hatta geçen sezonun en az gol yiyen takımıydım
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 07.12.2012, 00:13.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• 4. sezon fenayım 10 maç 9 gabiliyet 1 beraberlik
                        Bordomavi.net

Yorum

• Yiğit sana hızlı stoper buldum

Peynerbes veya Rodnei.

Tek forvet oynuyorum Çağdaş.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Bakalım bir
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Peynerbes'i bulmadı. Rodnei'yi izletiyorum

Not: Rodnei'den 3'lü defansa stoper olmaz hacı. Konsantrasyonu düşük...

Stoperde kesme, kafa, markaj gibi temel gereksinimlerin yanında olmazsa olmaz bir kaç unsur daha var...

Agresiflik, konsantrasyon, pozisyon alma, güç ve denge.

Tercihen; cesaret, soğukkanlılık, topsuz alan gibi özellikler de eklenebilir.
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 07.12.2012, 00:26.
                              Ayağa KALK!

Yorum

Peynerbes'i bulmadı. Rodnei'yi izletiyorum
                                Sochaux'da olması lazım.

Peybernes'miş.
                                En son Fatih tarafından düzenlendi; 07.12.2012, 00:25.
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X