Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2020'den sonra sıkıldım, sildim.. Yeniden mi başlasam yoksa onlayn ligi mi beklesem onun karar aşamasındayım.

Yorum

• cd olarak alııp, hiçbirimiz online oynamamak kaydıyla 3 makineye yükleyebilirmiyiz ki?

Yorum

• İlk olarak Gökhan Topsakal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cd olarak alııp, hiçbirimiz online oynamamak kaydıyla 3 makineye yükleyebilirmiyiz ki?
        Mantıken olabilir gibi duruyor ama riskli... Paran yanabilir.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mantıken olabilir gibi duruyor ama riskli... Paran yanabilir.
          evine derse gittiğim öğrencim ve abisi almıslar, kendi makinelerine yükliycekler bugün..

sorun olmamasını ümid ediyorum=) sıkıntı olmazsa sıra bana gelicek=)

(dip not: bu tarz akması gereken oyunlarda online oynamak tanıdıklarla oynamanın keyfine rağmen oldukça sıkıyo zaten beni..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2020'den sonra sıkıldım, sildim.. Yeniden mi başlasam yoksa onlayn ligi mi beklesem onun karar aşamasındayım.
            Bana yolla

Yorum

evine derse gittiğim öğrencim ve abisi almıslar, kendi makinelerine yükliycekler bugün..

sorun olmamasını ümid ediyorum=) sıkıntı olmazsa sıra bana gelicek=)

(dip not: bu tarz akması gereken oyunlarda online oynamak tanıdıklarla oynamanın keyfine rağmen oldukça sıkıyo zaten beni..
              Zevk kısmına bir şey diyemem de çoklu yükleme işi riskli
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

cd olarak alııp, hiçbirimiz online oynamamak kaydıyla 3 makineye yükleyebilirmiyiz ki?
                Cd olarak aldığınız zaman bir kişi online , diğer kişiler offline olmak üzere sınırsız makineye kurabiliyorsunuz oyunu.

Yorum

• 35.550 kişilik stada başladık
                  Bordomavi.net

Yorum

• Ve sonunda ŞL'yi de aldım. Barça'yı 2-1 yendim...
                    Ayağa KALK!

Yorum

Ve sonunda ŞL'yi de aldım. Barça'yı 2-1 yendim...
                      finalde penaltılarla manuya kaybettim kupayı ilk kez alıcaktım ŞL'yi. yıl 2022 oldu

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        35.550 kişilik stada başladık
                        benim stadım 2018 yılında açıldı 4 sezon önce 35672 kişilik trabzonspor stadyumu.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          finalde penaltılarla manuya kaybettim kupayı ilk kez alıcaktım ŞL'yi. yıl 2022 oldu
                          Ben henüz 2015'teyim
                          Ayağa KALK!

Yorum

Ben henüz 2015'teyim
                            ben uzun soluklu oynuyorum deli regenler aldım 1-2 m €'ya 40 45 e sattım

şimdide 5 yıldızlı regenler var kadromda.

aynı zamanda çok güzel bir gözlemci ve antrenör ekibi kurdum colmanda takımımızda futbolu bıraktıkdan sonra antrenör ekibine katıldı.

Yorum

• yıl 2012 henüz, gelişime açık türk oyuncu var mı bildiğiniz
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yıl 2012 henüz, gelişime açık türk oyuncu var mı bildiğiniz
                                Alper'i al. Soner'de ve Emre'de ısrar et. Serdar Aziz ve Aykut'u al.

İstersen Muhammet'i de alabilirsin.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X