Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak freze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk defa da olsa orjinal.

Ama sürekli aynı hata.İçine etti sezonun
    Oyunun 13.1.3 sürümünde olduğuna emin ol. İlk defa sende duydum bu hatayı.

Sorun sisteminle ilgili olabilir...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Önceki FM'lere göre zor ya da Trabzonspor'un kadrosunda baya değişim olduğundan sistem oturması için 15 hafta filan geçmesi gerekiyor ligde ancak topladı takım kendini.

Yorum

• oyunda emre güral mükemmel denilebilecek durumda 14 macta 6 gol 6 asist jankoda cok iyi 9 macta 9 gol 2 asist ,,,,sol bamba cok kötü,,,,bu arada ts de hangi taktik oynatsam iti olur ?

Yorum

• Diego Renan ve Marco Capuano'yu alın, stressiz, sıkıntısız bir defans hattıyla Trabzonspor'umuzu zaferlere taşıyın uşaklar.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• ben epeydir oynamıyorum ne hikmetse aklıma bile gelmiyor....

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Diego Renan ve Marco Capuano'yu alın, stressiz, sıkıntısız bir defans hattıyla Trabzonspor'umuzu zaferlere taşıyın uşaklar.
              "Hamdi reisten tüyolar" köşemize hoş geldiniz
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Eyvallah Yiğidim. (=
                Bu da siz değerli BMN kullanıcıları için hazırladığım kazanan taktik.
                'Blacksea Storm' FM 2013 Tactic
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 2,sezona baslicam ts ile ama , futbolculara iimza attıramıyorum , maaslar cok düşük oldu birden ,,,,anahtar oyuncuya bile 145.000 maasa kdr izin veriyor?neden böyle oldu?
                  ayrıcan ts icin en iyi taktik hangisi? bazı maclarda hezimete ugradım resmen ))

Yorum

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2,sezona baslicam ts ile ama , futbolculara iimza attıramıyorum , maaslar cok düşük oldu birden ,,,,anahtar oyuncuya bile 145.000 maasa kdr izin veriyor?neden böyle oldu?
                    Maaş bütçen düşüktür. Kadron da kalabalıksa kimseye imza attıramazsın, normal.
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2,sezona baslicam ts ile ama , futbolculara iimza attıramıyorum , maaslar cok düşük oldu birden ,,,,anahtar oyuncuya bile 145.000 maasa kdr izin veriyor?neden böyle oldu?
                      Transfer bütçesinin büyük bir kısmını maaş bütçesine kaydırırsan biraz elin rahatlayabilir?

Yorum

• Tüm kayıtları sildim. 1461 kariyeri açtım.Son maç gaza getirdi

Yorum

• Yaahuu Toplamda 10 Yil Oynadim Hic bir Basari olmaz Hic bir Kupadami final göremem ya Hic bir Avrupakupasinda Bir üst tura cikilmaz Hicmi birsey olmaz ya
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaahuu Toplamda 10 Yil Oynadim Hic bir Basari olmaz Hic bir Kupadami final göremem ya Hic bir Avrupakupasinda Bir üst tura cikilmaz Hicmi birsey olmaz ya
                            Sen nasıl bir yeteneksiz çıktın muhtar
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen nasıl bir yeteneksiz çıktın muhtar
                              Yok yahu Yok üst üste 4 mac galibiyetim yok
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok yahu Yok üst üste 4 mac galibiyetim yok
                                Mevzu büyük desene
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X