Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ekstreden sonra Fifa 2014 ile FM için yardırıcam.Artık oyun zamanı.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      An itibari ile ön siparişi vermiş bulunmaktayım. Hayırlısı olsun diyelim
      Nereden verdin ? Oyun ne zaman çıkıyor ? Senin gibi verdiğin yerden ön sipariş versem oyun çıktığı gün mü gönderilecek evime ? Bende almayı düşünüyorum oyunun çıkmasına çok yoksa.

Yorum

• Play Store üzerinden de ön sipariş yapılabiliyor.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• ön siparişi az önce verdim.geçen sene 72 tl ye almıştım sonra 30 tl ye düştü, bu sene 45 tl ye aldım.

Yorum

• Ulan bi çıksa da oynasak

Yorum

• Aral Game'den Pepsi indirimi ile birlikte 60 TL'ye aldım. 45 TL'ye de temin edilebiliyormuş başka yerlerden.

Oyun ekim sonunda çıkıyor.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• normalde 60 tl ye satılıyor playstore da ama kampanya kodu var oraya kodu yazınca 45 tl ye iniyor .

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aral Game'den Pepsi indirimi ile birlikte 60 TL'ye aldım. 45 TL'ye de temin edilebiliyormuş başka yerlerden.

Oyun ekim sonunda çıkıyor.
                  Hiç sorma ya 15 TL patladı bize

Yorum

• Oyun Ekim sonunda gelecek. Ön sipariş verenlere iki hafta önceden bir kod gelecek, o kod ile oyunun demosunu önceden oynayabilecekler.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• arkadaslar 2014 macbook pro var bende apple uyumlu vr mi ki acaba ??

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar 2014 macbook pro var bende apple uyumlu vr mi ki acaba ??
                        Oyun bu yıl Mac ve Linux'a da uyumlu olarak çıkartıldı.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• simcity 2013 nerden bulcam ben indirim kampanya bedava
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• FM 2013'ün Crack sorunu vardı,Proper versiyonunu Nisan aylarında kurabildik.Fm 2014'üde orijinali olmadan Nisan'dan tez oynayamıcaz gibi gözüküyor

Yorum

• Crack Haramdır
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                FM 2013'ün Crack sorunu vardı,Proper versiyonunu Nisan aylarında kurabildik.Fm 2014'üde orijinali olmadan Nisan'dan tez oynayamıcaz gibi gözüküyor
                                TTNET'te 90 liradan 12 ay taksit yapılıyor herhalde oyuna.Ayda 7,5 liraya gelir.Çok büyük bir mebla değil.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X