Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• depor la bende oynadım şamp ligi 2. gruplarda ve işte sonuç gökdeniz kızdırdı ama düzelttik soradan

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Artık Ölsemde Gam Yemem

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• @misina

Abi seni anlarım da fener ve cimbomun orda ne işi var? Biri 11 biri 13 olmuş yav.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• FM 2006da Türk takımLarını çok iyi yapmışLar. OraLarda oLmaLarı normaL

Bende şu an FM 2007 oynuyorum ama bir türLü ısınamadım bu oyuna...
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

• FM 2006'ya başladım ilk senem, bir tek Mehmet Topuz ve genç bir defans oyuncusu aldım. Bir kaç elemanı gönderdim. Takım canavar. Liderim 9. hafta itibariyle.

En son Emorfo tarafından düzenlendi; 29.01.2007, 00:14.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yav bu oyunlardan bazılarında varım ama hangisinde bilmiyorum...Arkadaşlar ara sıra alıyor oynatıyorlarmış

CM ya da FM ile alakalı arkadaşlar Ahmet Hamzaçebi adını bi aratabilirler mi? hangisinde varsa ona göre alayım da reelde yapamadıklarımı yaparak tatmin ediyim kendimi

Yorum

• FM 2006'da varsın Ahmet
                  Gelecek vaad eden, kiralık giderek tecrübesini arttırmak isteyen oyuncu olarak geçiyor. Resim aşağıda.

(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Sağolasın Faruk

Özellikler pek yerinde olmamış
                    He bir de moral kısmına alakasız, olduğunun zıttı bir durum tespiti yapmışlar

Yorum

• Oyunu yapanlar Türkiye'nin 2. ve 3. ligleri derinlemesine araştırmıyorlar. Yaw insanın oyunda kendisini oynaması garip olur, hep torpil geçer. Dur seni Trabzonspor'a transfer edeyim, Samet Aybaba baş antrenör gençlerle arası iyi sağlam idman yaptırıyor
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Transfer ettim seni Ahmet ara transfer döneminde bendesin Yıldız yapacam seni yıldızın parlayacak

(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM 2006'ya başladım ilk senem, bir tek Mehmet Topuz ve genç bir defans oyuncusu aldım. Bir kaç elemanı gönderdim. Takım canavar. Liderim 9. hafta itibariyle.

faruk abi
                          fm 2006 çok güzel değiştirmişsin yaptığın bu değişikliklerin olduğu yamayı upland edip linki bana ulaştırabilirmisin ?
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 29.01.2007, 01:39.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

• Faruk sana güveniyorum...Bugüne kadar ki hocalarımın yapamadığını yapacaksın...Sen yıldızı parlat gerisine karışma...adı üstünde Menajer oyunu

Yorum

• Misina kardeş hepsi haburda http://www.turksportal.net/ana_sayfa/ Football Manager'in Türkiye'de tek yetkilisi bu adamlar bütün yamalar sitedeki dosyalar dölümünde üye olman lazım üyelik ücretsiz. FM 2006 için indireceğin 3 dosya var. Biri 70 mb oyunun kendi yaması 6.03 yaması diyorlar, diğeri ise data yaması Türkiye Ligi için en son ise Türkçe yamasını indirecen versiyon2 diye geçiyor sitede. Aradağın herşey var orda.
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yukardaki sistem ile Ziya Doğan'ın 11 maçlık rekorunu geçtim. 13 maç arka arkaya kazandım. Az önce de fenere kodum
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X