Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fm 2009'da Eskişehirspor ile müthiş bir maceram vardı.O yüzden Eskişehir'e bir ayrı bakıyorum.
    Atakan'cım,

Rica etsem Eskişehirspor'un boş bir taktik kadrosunu buraya koyabilir misin? (Yukarıda ki gibi)

Birde maceranı anlatırsan, sevinirim...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türk veya yabancı farketmez genç ve yetenekli oyuncu önerebilecek olan var mı
      Serdar Aziz ve Eren Güngör'ün üzerine Türk stoper yok şuan benim oyunda. Bu ikisini alabilirsin. Ayrıca Ömer Şişmanoğlu'da çok iyi duruma geliyor. Alternatif açısından seni ligde idare edebilecek bir sol bek Uğur Demirkol. Bayern'den ortasahaya Mehmet Ekici'yi alabilirsin süper oyuncu. Forvete Jonathan Cristaldo alınabilir genç hemde. Van Den Borre'ye bir bak satılacaklar listesindeyse(ki genelde öyle oluyor) hemen almaya bak süper olur sıkıştığın her mevkide oynatabilirsin. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Yorum

• Trabzonspor ile Gidiyordum. 2013 Yılındaydım , Zevklide Sürüyordu Oyun Ama Kayıtlı Dosyalar Açılmadı. 1 Denedim 2 Denedim Yine Açılmayınca Sildim Kayıtlı Oyunları. Şimdi Yeni Bi Kariyer Yapasım Varda Hangi Takımla , Hangi Lig'den Girsem Kararsızım ?

Yorum

• hala fm 2008 deyim
          manchester
          sene 2015
          bir çok kupa kazandım ama artık kadroyu yeniliyorum
          2014 çok başarısız geçti bizim için
          ligi 4. bitirip
          fa cup ilk turda elendim
          ingiltere lig kupasını kaldırdım-league cup-
          şampiyonlar ligi 2. ön eleme turunda valenciaya elendim.
          bütçe çok iyi benim alamayacağım oyuncu yok
          ama artık gençlere yoğunlaştım
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yerli ve çok pahalı olmayan bir stoper önerebilecek olan var mı? song u satıp yabancı kontenjanı açmayı düşünüyorum veya hangi yabancıları yollamamı önerirsiniz?

Yorum

• İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yerli ve çok pahalı olmayan bir stoper önerebilecek olan var mı? song u satıp yabancı kontenjanı açmayı düşünüyorum veya hangi yabancıları yollamamı önerirsiniz?
              eğer oyun 2010 sa ali yılmaza bak eğer çıkarsa al....
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• 2010 ama çıkmadı,yine de sağol.

Yorum

2010 ama çıkmadı,yine de sağol.
                  database büyükse ilerki zamanlarda çıkabilir kesinlikle al (2013)
                  ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Avrupa'dan Takım Arıyorum ? Öneri Yapabilecek Olan Var mı ?

Yorum

• nasıl bi takım aradığını söyle de ona göre yardımcı olalım

Yorum

• Birtan Groningen iyidir. Zevkli bir takım.

Yorum

• Bursaspor'dan Muhammet Demir ve Emre Pehlivan'ı alıp oynatan var mı?

Yorum

Bursaspor'dan Muhammet Demir ve Emre Pehlivan'ı alıp oynatan var mı?
                            Muhammet iyi bir gelişim gösteriyor ama çok da abartıldığı kadar değil.

Galatasaray dan ne yapıp edip Emre Çolak ve Serdar Eyliği alın birde Bursaspordan Serdar Aziz
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• valla Emre Çolak sezon başı 1.5 milyon€'ya Real Madrid' e gitti Serdar Aziz desen ateş pahası ben de Ömer Toprak'ı tavsiye ederim.hazır yakalamışken sorayım,oyunun başındayım.hangi yabancıları satmamı tavsiye edersin.sene başı hem yabancı kontenjanı açılsın hem de para gelsin diye Song ve Sylva'yı sattım.Tjikuzu'yu da kiralık verecektimde son anda vazcaydım

Yorum

valla Emre Çolak sezon başı 1.5 milyon€'ya Real Madrid' e gitti Serdar Aziz desen ateş pahası ben de Ömer Toprak'ı tavsiye ederim.hazır yakalamışken sorayım,oyunun başındayım.hangi yabancıları satmamı tavsiye edersin.sene başı hem yabancı kontenjanı açılsın hem de para gelsin diye Song ve Sylva'yı sattım.Tjikuzu'yu da kiralık verecektimde son anda vazcaydım
                                ben oyuna 10.1 yamasıyla başladım o yamayla başlayanlar da bilir oyuncu satmak zordur. ben tjikuzu ile gabrici yabancı kontenjanı açılsın diye kiralık yolladım. takımdan sadece alanzinhoya portodan teklif geldi ben de transfer yapabilmek için sattım. milan badelj, sergey krivets, silviu lung jr, mohammed abdellaoue, jan novak ve sonradan gelmek koşuluyla iker muniain, abdullah berkay ve romelu lukaku ile anlaştım içlerinden sadece jan novakı tavsiye edemem bunun dışındakiler gayet iyi. 2. sezonumdayım bana en fazla biri yabancı olmak koşuluyla bir defans hattı önerebilir misiniz? serdar aziz ve eren güngör dışında
                                ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X