Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arakdaslar fm 2010 u aldım cd yi takıyorum ama yüklenmiyor hiçbişey olmuyor ..

yardım edebilirmisiniz..

Yorum

• banada activasyon codu lazım .ççç
      Zuğaşi Berepe
      Çoban Express

Yorum

• yaa 2 defadır cm 2010 indiriyorum ama kuramadım sürekli hata veriyor.crack yükledim ama olmuyor .sağlam bir rapidshare linki varmıbildiğiniz.

Yorum

• beyler taktiklerinizi paylasabilirmisiniz burdan.mesela juveyi 7-1 yenen arkadas hangi taktıklen oynamıs acaba??

Yorum

• İlk sene şampiyonluktan sonra yönetimin bana yaptığı alçaklıktan (Şampiyon olmamıza rağmen ransfer bütçesi 0'dı.)sonra 2. sezonun sonuna yaklaşıyoruz.
            İlk 7 içerisindeki takımların puanlaları arasında 1-2 puan fark var.Her an her şey değişebiliyor.
            Yedinciydik ama şimdi 3.yüz.Bu hafta yensek lider olacaktık ama hain Bursaspor ile berabere kaldık.
            Son haftalara yaklaştık.Üst üste 2. şampiyonluk gelecek gibi.Heyecanlıyız.

Kupada yarı finaldeyiz.Kupayıda alcak gibiyiz.

Şampiyonlar liginde en kolay gruba düştük.Grupta Werder Bremen, AZ Alkmaar ve Olympiakos vardı.Grubı Werder ile aynı puanda 2. bitirdik.Ama bizi bekleyen büyük bir süpriz vardı.2. turda rakibimiz Real Madrid oldu.İlk maçı kendi evimizde 4-0 yenildik.2. maçta 3-1 yenildik.Elendik.

İşte durumum böyle.
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler taktiklerinizi paylasabilirmisiniz burdan.mesela juveyi 7-1 yenen arkadas hangi taktıklen oynamıs acaba??
              4 - 1 - 3 - 2 ile oynuyorum..

ön liberom brezilyalı tackling ve passing'i 18, deep lying playmaker oynuyor..
              kanatlar winger-attack, mc ise box to box midfielder..

forvetlerimin birisi kısa teknik ve bitirici - trequriasta oynuyor, diyeri ise aşırı hızlı ve güçlü o da poacher oynuyor..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• oyun çok garip , sözleşmem biteli 2 ay oldu ama hala takımın başındayım

Yorum

• 2009'u Çok Oynardım ama 2010'u Yüklemeye Fırsatım Bile olmadı İndirebileceğimiz Link var ise özel'den göndereilirmisiniz ?

Yorum

• Oyun Barcelona ile cok zevksiz.
                    Ilk sezonumda sadece Henry'yi satip Villa'yi aldim ve sadece Ispanya kupasi finalinde Athletico Madrid'e yenildim.
                    Onun disinda sampiyonlar ligi kupasi dahil alinacak bütün kupalari aldim ve yenilgisiz La Liga'da sampiyon oldum.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• seyyah61, oyun gerçekçi olmuş desene.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk sene şampiyonluk ve Tükiye Kupası'ndan sonra yönetimin bana yaptığı alçaklıktan (Şampiyon olmamıza rağmen ransfer bütçesi 0'dı.)sonra 2. sezonun sonuna yaklaşıyoruz.
                        İlk 7 içerisindeki takımların puanlaları arasında 1-2 puan fark var.Her an her şey değişebiliyor.
                        Yedinciydik ama şimdi 3.yüz.Bu hafta yensek lider olacaktık ama hain Bursaspor ile berabere kaldık.
                        Son haftalara yaklaştık.Üst üste 2. şampiyonluk gelecek gibi.Heyecanlıyız.

Kupada yarı finaldeyiz.Kupayıda alcak gibiyiz.

Şampiyonlar liginde en kolay gruba düştük.Grupta Werder Bremen, AZ Alkmaar ve Olympiakos vardı.Grubı Werder ile aynı puanda 2. bitirdik.Ama bizi bekleyen büyük bir süpriz vardı.2. turda rakibimiz Real Madrid oldu.İlk maçı kendi evimizde 4-0 yenildik.2. maçta 3-1 yenildik.Elendik.

İşte durumum böyle.
                        3 sene yine transfer bütçesi yoktu.Zorla oyuncu satarak biraz para depoladım.Arsenal'den 2 önemli transferim oldu.
                        Carlos Vela'yı 8 Milyon $ gibi bir paraya getirdim.
                        Rosicky'i kiraladım.Opsiyonuyla birlikte.
                        El Hadji Diouf'u bedavaya aldım.
                        Misimovic'i bedavaya aldım.
                        Ve niceleri.Şimdi aklıma gelmiyorlar.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldım.Ligde 2.yiz galiba.Daha 5. haftada felanım.

Oyunu burda bırakıyorum.Artık sarmıyor.
                        Yeni çıkan yamayla oyuna başlayacaktım ama devre arası sonrası bir yamada daha çıkacak.Artık onla başlıycam yeni oyuna.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Bende FM2010 oynuyorum süperlig-uefa-türkiye kupası-süper Kupa hepsini aldım şampiyonlar ligindeyim inş kupaya gidecem
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• 2010 Türkçe yamayı kullanan varsa paylaşabilir mi?
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Torrent ile indirdim rarları açtım ama oyuna girdiğimde cd tak diye uyarı geliyor ingilizce pek bir şey de anlamıyorum yardımcı olabilecek var mı ?
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Acil yardımcı olabilecek var mı ?
                                Yoksa sinirden sileceğim oyunu, o kadar indirdim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X