Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-)Newcastle
    2-)Zaragoza
    3-)Napoli
    4-)Genoa

Newcastle olabilir.Hem 2. ligteler.
    En son Atakan tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 17:40.
    Més Que Un Club

Yorum

• Kariyere başlıyorum.
      10 NUMARAMIZ

Més Que Un Club

Yorum

• Yeni sezona başlarken Başkanımız küme düşmememiz için transfer bütçesini 7.5 milyon euro olarak açıkladı , biz de kendisine orta sıralarda yer buluruz dedik ve bütçeyi 9 milyon euroya çıkardı .

Bu doğrultuda trasnferlerimizi gerçekleştirdik , çok önemli oyuncuları kadromuza kattık .Ödediğimiz bonservis ücretlerinin büyük bölümleri 24 ay vadeyle verilecektir.

İşte transferler ;

Franco Zuculini 2.1 milyon euro
        Sofiane Feghouli 3.3 milyon euro
        Tsvetomir Todorov 700 bin euro
        Marquinhos 10.7 milyon euro
        Nicolas N'koulou 3.3 milyon euro Bunun yanında yaklasık 20 oyuncuyla yollarımızı ayırdık , gelir olarak ise 10.5 milyon euro kasamıza koyduk .

(Upload siteleri çok yoğun fotoğrafı sonra ekleyeceğim .)
        En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 18:23.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1-)Newcastle
          2-)Zaragoza
          3-)Napoli
          4-)Genoa

Newcastle olabilir.Hem 2. ligteler.
          Atakan gel beni dinle Trabzonsporun İtalya versiyonu Napoli onlarda bizim gibi
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Atakan gel beni dinle Trabzonsporun İtalya versiyonu Napoli onlarda bizim gibi
            Dortmund olmaz mi?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dortmund olmaz mi?
              Bilmem Napoliyi Trabzonspora benzetiyorum mesela Inter,Milan,Juve gibi takımların arasından çıkıp şampiyon olmuş ve hala daha o başarıya hasret..

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmem Napoliyi Trabzonspora benzetiyorum mesela Inter,Milan,Juve gibi takımların arasından çıkıp şampiyon olmuş ve hala daha o başarıya hasret..
                Evet öyle....ama Dortmund ile de sarar cünkü Adamlar 78 bin kisi ile oynuyorlar...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Kadorumda 29 yabancı oyuncu var ;D
                  Bunlardan 2'si Türk statüsünde
                  16 tanesi kirada.
                  8 tanesi a takımda
                  4 tanesi 20a da.

Pilot takımın brezilya milli takımı gibi.

Altyapımdan yeni bir yıldız keşfettim, daha 16 yaşında ama mükmmel oynuyor.
                  En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 29.07.2009, 19:52.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet öyle....ama Dortmund ile de sarar cünkü Adamlar 78 bin kisi ile oynuyorlar...
                    Hadi ya bana zorla nottingham kariyerime son verdiricen

Yorum

• İlk yarı as takımla 2. yarı neredeyse paf takımla oynadık.

Trabzonspor hakkı ile kazandı.

2 hazırlık maçı işte.
                      Més Que Un Club

Yorum

• bursaspor ve altayın ilerde altyapısından iyi oyuncular çıkıyor dikkat edin derim
                        bide antalyanın
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Ya olacak gibi değil artık hep son dakikalarda rakip penaltı kazanıyo ya kaybediyoruz ya berabere bitiyo ne biçim iş anlamadım gitti...

Yorum

• son dakikalarda eğer öndeysen pas stilini uzuna, tempoyu yavaşa, zaman geçirmeyi sık sıka,ve takım dizilişini defans haline getir
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              son dakikalarda eğer öndeysen pas stilini uzuna, tempoyu yavaşa, zaman geçirmeyi sık sıka,ve takım dizilişini defans haline getir
                              Tamam denerim sağol ya 11 maça çıktık sadece 2 galibiyet var sadece bu son dakikalar yüzünden kaybediyorum maçları...

Yorum

• arkadaslar sea fight diye bir oyun var onu oynasak turkiye serverinde oynariz gemi oyunu ve zevkli savas felan yapiyoz.cok sayida trabzonlunun oldugu biliyorum oynayalim BMN filosunu kurariz haritalari dar ederiz dusmana.ne dersiniz
                                biz seni galibiyetler icin sevmedik trabzonum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X