birde bu türkce yamayı deneyn varmı ark.lar ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Kadroyu , dizilişi , transferlerinizi koyarsanız daha güzel olur .İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezonumda Fenerin ardından 2. oldum.
Türkiye Kupasını kazandım.
Gelecek sezon hedef şampiyonluk
Yorum
-
Mavi ekrandaki kodu buraya yazarsaniz yardimci olabilirim belki.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunun orjinalini aldım ama yükleyemiyorum,tam serial code girecekken mavi ekran geliyor...Ya RAM hatası var,ya HDD,ya da XP...Şu aralar da bilgisayara format atamayacak kadar lazım bana...Kaldık elimizde oyunun kutusuyla
"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Alın size türkçe yama.İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bunun Türkçe yaması daha çıkmadımı?
Més Que Un Club
Yorum
-
ati3aug.dllİlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi ekrandaki kodu buraya yazarsaniz yardimci olabilirim belki.
BIOS güncelledim,ekran kartı sürücüsünü güncelledim,windows güncelledim,java güncelledim...BAşka hiçbir program veya oyunda sorun yaşamıyorum,aslında fm2009 kurmaya çalışana kadar hiçbir sorun yaşamadım.RAM lerde sorun olabilir,başka da aklıma bir şey gelmiyor...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Al kardeşimİlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri Wijnaldum'un özelliklerini gösterebilir mi?

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum