Fuat Saka ve Volkan konak için yapilan " karadeniz türküleri'ne fazla yer verilmemis, kemençe kullanilmamis" elestirileri bence dogru degil çünkü bunlar yöresel sanatçilar degil fuat saka zaten yillardir yurtdisinda yasiyor yabanci müzisyenlerle çalisiyor caz yapiyor volkan o yüzden bence ikisinin de albümü çok güzel. Ama ben defuat sakadan bir rapatma5 de beklerdim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ivam odrob tarafından gönderildiFuat Saka ve Volkan konak için yapilan " karadeniz türküleri'ne fazla yer verilmemis, kemençe kullanilmamis" elestirileri bence dogru degil çünkü bunlar yöresel sanatçilar degil fuat saka zaten yillardir yurtdisinda yasiyor yabanci müzisyenlerle çalisiyor caz yapiyor volkan o yüzden bence ikisinin de albümü çok güzel. Ama ben defuat sakadan bir rapatma5 de beklerdim.
Volkan Konak'i kemençe kullanmiyor diye elestirmiyorum. Kaldiki gitari ile bile Karadeniz esintisini hissettiriyor ama Fuat Saka'dan ayni keyfi almiyorum.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiaz önce carrefour daydim volkan konakin yeni kasetini bulamadim
Sanirim iyi satiyor. Rafta 2 tane kalmisti geçenlerde. Digerlerinden bol bol vardi. Böyle devam etsin.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
bende tedarik ettim kaseti ayrica bekledigim gibide olmus eger bi kilip daha cekicekse gardasa cekmeli ayrica necip fazil siiri yorumlamasini bende cok isterdimMurdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
İlk olarak ivam odrob tarafından gönderildiFuat Saka ve Volkan konak için yapilan " karadeniz türküleri'ne fazla yer verilmemis, kemençe kullanilmamis" elestirileri bence dogru degil çünkü bunlar yöresel sanatçilar degil fuat saka zaten yillardir yurtdisinda yasiyor yabanci müzisyenlerle çalisiyor caz yapiyor volkan o yüzden bence ikisinin de albümü çok güzel. Ama ben defuat sakadan bir rapatma5 de beklerdim.
Volkan Konak'i kemençe kullanmiyor diye elestirmiyorum. Kaldiki gitari ile bile Karadeniz esintisini hissettiriyor ama Fuat Saka'dan ayni keyfi almiyorum.
Fuat Saka'dan kemençe istiyorsaniz "Seçmeler" isimli albümünü edinmelisiniz.Bütün Rap Atmalar var bu albümde,diger bütün eserler de hareketli,biraz popa dogru kaymis yeni aranjmanlar ama yine de çok keyifli bir albüm.
Volkan Konak ilk albümünden beri fazla kemençe kullanmaz.Ben Volkan Konak'i "Akdeniz enstrünmanlari ile Karadeniz Müzigi yapan adam" diye tanimlarim.
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildiaz önce carrefour daydim volkan konakin yeni kasetini bulamadim
Bende benzin istasyonundan aldim ordada kalmamisti siparis verdiler ertesi gün aldim,demekki talep var
Ayrica FUAT SAKA'ninda CD'sini aldim içinde karadeniz ezgileri kemençe veya yöresel sarkilar olmamasina ragmen oldukça güzel bi albüm,pop dinleyene kadar FUAR SAKA dinleyin arkadaslar,o da bizden türübünden yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
- Alıntı
Yorum
Yorum