Evet tesekkürler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi
Kesinlikle. Arkadaslar bu konuda duyarli olup orjinal kaset veya cdsini almaliyiz.
KORSANA HAYIROLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
- Alıntı
Yorum
-
Albümü aldim. Bazi parçalar çok hosuma gitti. Özellikle ilk sarki baya bir farkli ve insani baska yerlere götürüyor. Albümde 11 sarki bulunuyor. Sankibiraz az gibi amaolsun. Bunun yaninda sarkilar çogunlukla duygusal ve yavas. Aysem Destani 2'de albümde bulunuyor. Son olarak keske Volkan Konak birde Necip Fazil'in siirleri sarki yapsa...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
tüm trabzonlulari ve trabzonspor taraftarlari göreve orjinal cd alip volkan abimize katkida bulunalim. onca emek sarfetmis simdi listeleri altüst etme zamaniBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
- Alıntı
Yorum
-
Kazim abinin vefaati ile karadeniz müziginin yükü biraz daha üzerine bindi Volkan Konak'in. Henuz daha CD sini alamadim ama en kisa zamanda alacagim. Tepkiler iyi yönde arti müzik marketlerin bir kaçinda bazi sarkilarini dinledim. DErtliyim mükemmel gene bir kaç sarkisinda kemence esintileri vardi. Tam ondan beklendigi gibi.
Volkan Konak'in müzigini zaten elestirmek haddime degil ama benim ondan beklendim su yonde bütün sarkilarinin içinde birazcikda olsa kemencenin o guzel sesini duymak. Bir önce ki Albumde 3 bilemedin 4 sarkisinda kemence vardi. Ins daha fazla kullanmistir bu albümünde.
Hayirli olsun Volkan Abi Allah utandirmasin...Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
- Alıntı
Yorum
Yorum