Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben tümprogrami kaçirdim.ahhhh ahhhh aptal kafam.En çokta HOPTEk i kaçirdigima üzüldüm.Dediklerine göre bizimkiler SOV yapmis yine.

Surdan bi tavsiye de bulunayim MORA gerçekten süper olmus.

Herkesin dinlemesi gereken bi albüm.Hele ki GARDAS .

Aldi götürdü baska yerlere.HEYYYY GIDI KAZIMMMMMEdited by: lazutlarlivera
    MİMOZA

Yorum

• kolbasti biraz yavas oldugu için yavas oynadilar

Yorum

• Albümü aldim Volkan Konak tarzinin tipik örnegi. Güzelde ben bir konuya takildim ses kalitesi çok düsük, insallahsadece benim cd böyledir. Yoksa Reha Falay mi? Reha Erdir midir ?bu isin sorumlusu öyleysegünahlari boynuna.Volkan Konaga tesekkürler

Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Volkan Konak, kolbastiyi okurken ona eslik eden, Akçaabatli kardeslerim "Armenik Halk Danslari Topluluguna"da tesekkür ederim. Bizim usaklar da...

Yorum

• Bmn'de resmi Volkan Konak basligi olarak kalmasi için basligin ismini degistirdim. Volkan Konak sarkilarini, düsüncelerini ve fikirlerini burada tartismaya ve konusmaya devam edelim...

Kuzeyin en güzel usagi.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• "Nefesim Nefesin" adli sarkiyi çok begendim.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 1 Haziran 2006 Saat 20:00 Maltepe Yayla Sanat Merkezindeki meme vakfi yararina verilen konserde davetiyelerde ismi olmasina ragmen Volkan Konak'in neden konsere katilmadigini bilen var mi?

Arkadaslar hisimla bana soruyorlarda[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• her zamanki gibi albüm harika... parçalarin hepsi birbirinden güzel ama özellikle "Kolbasti" da insan yerinde duramiyor...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Albümünü edineliepey oldu, lakin bir kaç gündür yogun biçimde dinliyorum. Rahmetli Kazim Koyuncu anisina seslendirdigi "Gardas" parçasi yürekleri dagliyor. Bir "Tas altinda karinca", bir "Halide" ne ise bu parçada benim için o derece kiymetlidir.

Albümü begenmeyenler, -düzeltirsek- "umdugunu bulamayanlar" olmus. Açikçasi son dönemlerde dinledigim en iyi yerli albüm. Ses kaydindaortaya çikan"bogukluk" bence ayri bir nostaljik hava katmis. Teknik yönleri göz ardi edersek bence gayet iyi bir çalisma. Neredeyse tüm parçalarda duygusal yogunluga ulasmaniz mümkün. Ama basta da belirttigim gibi "Gardas" çok farkli...

Volkan Konak - Gardas

gökten bir yildiz kaydi karadeniz'e düstü
                    aman aman gardas yara yaraliyim
                    onu sevenlerin yürekleri tutustu
                    susun kuslar susun kara karaliyim

bu amansiz hastalik tatli canini aldi
                    kemençesi duvarda gitari nerde kaldi

kalksin daglarin kari kervanim yürüyecek
                    o güzelim saçlari toprakta çürüyecek

gene geldi yaz basi senlenir yüksek daglar
                    demedi mi azrail var sevgilisi aglar

Edited by: saglam

Yorum

• kasetteki çogu sarki eski sarkilar

bn gardas i sewiyorum

Yorum

• bu kasette ki kemençeçi kim acaba bileniniz varmi......

Yorum

• selim bölükbasi ayretten albümü aldim süper bir albüm

Yorum

• İlk olarak Akin_61 tarafından gönderildi
                            bu kasette ki kemençeçi kim acaba bileniniz varmi......

Bu albümde kemençeyi Selim Bölükbasi çaldi. Kendisi Kazim abi ile çalmisligi vardir. Çok begeniyorum kendini ayrica ayri bir karizmasi olduguna da inaniyorum kendisini kemence çalarken. Sima olarak hatirlamak isteyenler için Kazim Abinin Yedikule zindanlarinda ki konserinde kemençe çalan abimizdir.
                            Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• çok güzel bir albüm yapmis ne de olsa yillarin volkan konak ' i o çok farkli biri!

albümünde kolbasti çok güzel bi hal almis onun yorumunda ayrica gardas,eledim eledim,aysem destani,zülfü livaneli sarkisi olan nefesim nefesine ve nazim hikmet'den karima mektup da dinlenilmesi gereken parçalardan![img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Herseyi güzel yapmis ancak kolbastisi olmamis...Kolbastimiz bu kadar yavas olmamali..Zira basit bir oyun havasi görüntüsünde oluyor ve bir farki kalmiyor
                                BMN TRABZON

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X