^^
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbümü aldim. Bazi parçalar çok hosuma gitti. Özellikle ilk sarki baya bir farkli ve insani baska yerlere götürüyor. Albümde 11 sarki bulunuyor. Sankibiraz az gibi amaolsun. Bunun yaninda sarkilar çogunlukla duygusal ve yavas. Aysem Destani 2'de albümde bulunuyor. Son olarak keske Volkan Konak birde Necip Fazil'in siirleri sarki yapsa...dermişimm hehehe
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan konak ve necip fazıl çok zıt kutuplar... ayrıca ewet korsana hayır..şey biri mp3ünü siteye koyabilir midermişimm hehehe
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet dört gözle bekledigim albüm sonunda piyasada. Bu aksam gidip hemen alicam. Volkan Konak sen benim herseyimsin...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
album harikA olmuş......Teşekkürler Volkan Abi
- Alıntı
Yorum
-
volkan konak severleri mi yok yoksa bu sayfadan haberin olmayan mı cok yazdıklarımız 1 sayfa olmus ancak bu adam dinlenilmez mi bee.... hastasıyım walla muhabbeti de cok hos bende ilerde tanısmak isterim cok seviyorum yaa müziklerini dinledigim zaman içim kıpır kıpır oluyor tek de yolsam yolda da olsam horon oynarım walla
...bende dokunmaya çalişiyirum ince parmaklu elleruna kaldur öpülesi alninu ve bak bana gördün mü gülüm gene bir tek gözlerüm degişmedi yine bir tek gözlerümmBMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum