Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ^^
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• kolbasti bir numara

dur bir daha çalayim sunu

Yorum

• rumeli hisarındaki 17 ağustos konseri iptal oldu.

Yorum

• pek beğendim diyemem öncekiler daha iyiydi
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Biri bana alatsın,lütfen (ntv deki programın adı gibi oldu)

Hem destek olalım ağızları çekip,hem pc den korsan yollarla şarkı indirmeye çalışmak? Nasıl oluyor acep?
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• ya açık konuşiyim alıp almama konusunda kararsızım ama
              kolbastı ilgimi çekmedi değil eğer gerçekten güzelse sırf onun için alınır

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Albümü aldim. Bazi parçalar çok hosuma gitti. Özellikle ilk sarki baya bir farkli ve insani baska yerlere götürüyor. Albümde 11 sarki bulunuyor. Sankibiraz az gibi amaolsun. Bunun yaninda sarkilar çogunlukla duygusal ve yavas. Aysem Destani 2'de albümde bulunuyor. Son olarak keske Volkan Konak birde Necip Fazil'in siirleri sarki yapsa...
                volkan konak ve necip fazıl çok zıt kutuplar...yani aziz yıldırımın TRABZONSPOR forması giymesi gibi birşey....ayrıca ewet korsana hayır..şey biri mp3ünü siteye koyabilir mi dermişimm hehehe
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• kemence ağırlıklı bir albüm olmadığı için bazı arkadaşların beklentisini boşarçıkarmış olsada dinlenmeye değer bir albüm.Bence mükemmel olmuş.Ayşem Destanı2 favori şarkım.

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    volkan konak ve necip fazıl çok zıt kutuplar... ayrıca ewet korsana hayır..şey biri mp3ünü siteye koyabilir mi dermişimm hehehe
                    Bakış açısı önemli. İyi bir şair olduğuna inanabiliyorsa neden olmasın...
                    Malik bin Dinar

Yorum

• son kasedinde eledim şarkısı gerçekten harikaydı

Yorum

• Volkan Konak başlığı... Devam edelim...
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet dört gözle bekledigim albüm sonunda piyasada. Bu aksam gidip hemen alicam. Volkan Konak sen benim herseyimsin...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

album harikA olmuş......Teşekkürler Volkan Abi

(UEFA)

Yorum

• Trabzon'da bir dine bir de Trabzonspor'a küfür etmeyeceksin...
                            GERCEKTEN BIRI BENIMYANIMDA BASKA TAKIMDAN SOZ ACAMAZ LAFI ANINDA YAPISTIRIRIM.....
                            EEEEEE NEDE OLSA TRABZONLUYUM TRABZONSPORLUYUM.............

Yorum

• volkan konak severleri mi yok yoksa bu sayfadan haberin olmayan mı cok yazdıklarımız 1 sayfa olmus ancak bu adam dinlenilmez mi bee.... hastasıyım walla muhabbeti de cok hos bende ilerde tanısmak isterim cok seviyorum yaa müziklerini dinledigim zaman içim kıpır kıpır oluyor tek de yolsam yolda da olsam horon oynarım walla

...bende dokunmaya çalişiyirum ince parmaklu elleruna kaldur öpülesi alninu ve bak bana gördün mü gülüm gene bir tek gözlerüm degişmedi yine bir tek gözlerümm
                              BMN | ANTALYA
                              Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• çok güzel tespitlerde bulunmuş
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X