Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben almaya gitigimde,bir iki yer dolasmak zorunda kaldim.isparta gibi yerde kaseti kalmamis.yok demiyorlar,bitti diyorlar.sonunda buldum.. güzel olmus bencede.

bir iki tane daha hareketli kipir kipir sarki koysa dahada iyi olurdu. ama güzel.
    N e K ö T ü !

Yorum

fuat sakanin bu kasetinde bir çok arkadasin istedigi türden yani hareketli,kemençenin bol oldugu sarki yok.fakat eger kaseti biraz daha sakin kafayla algilayarak dinlersek kasette yapilan müzigin ne kadar kaliteli oldugunu ve bu müzigi baska hiç bir yerde bulamayacaginizi anliyabiliyorsunuz.

Yorum

bende cd'sini aldim dertliyim kederliyim manyak sarki yaff sessiz bi ortamda dinlemek lazim

Yorum

müzik buna denir volkan konak mora

Yorum

pardon[img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: O_F_L_U_61
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bu ne ?

biz burada korsan olmasin herkes gitsin alsin diyoruz...

siz buraya link yaziyorsunuz arkadaslar..

lütfen yapmayin böyle seyler...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

çok güzel olmus

işkenaz

Yorum

Volkan abimiz ATV de simdi izleyelim..

Yorum

Volkan Konak'i tekrar görmek çok güzeldi...
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• volkan konak gibi bir ismi ibo show gibi bir programda görmek canimi sikiyor[img]smileys/smiley18.gif[/img]
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

• Ibrahim Tatlises'i hiç sevmem ama sonuçta Volkan Konak katilmis programa izlememek olmaz. Zaten Serdar Ortaç ve I.Tatlises sarki söylemeye baslayinca kanal degistirdim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Yorum

• Arkadaslar Volkan Konakdan artik hareketli parçalar beklameyin..... babasi rahmetli olun ca adam hayata zor tutundu tipki kuzeyin çoçuklari gibi ama onu yinede çok seviyoruz.Trabzonlu olmasiyla gurur duyuyorum hele bide MAÇKALI olursa degmeyin keyfime [img]smileys/smiley32.gif[/img]sonuna kadar BORDO MAVIII[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• biraz önce aldim[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: lazikopat61

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
                                Ibrahim Tatlises'i hiç sevmem ama sonuçta Volkan Konak katilmis programa izlememek olmaz. Zaten Serdar Ortaç ve I.Tatlises sarki söylemeye baslayinca kanal degistirdim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]

bende öyle yaptim ama bu arada hopteki kaçirdim
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X