arkadaslar alalim kasetini alalim korsana rahbet etmeyelim....fuat saka olsun volkan konak olsun bizim degerlerimiz onlar...sahip çikalim lütfen.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildi
helal volkan bir albümün daha adini yöresel seylerden seçtin....moranin anlamini bilene yazin köyden toplayip bir sepet götürecegim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazanist tarafından gönderildiİlk olarak cengizc tarafından gönderildi
helal volkan bir albümün daha adini yöresel seylerden seçtin....moranin anlamini bilene yazin köyden toplayip bir sepet götürecegim...
bravo ....ve hatta volkan konagin ilk albümünde mora nenem isimli bir sarkisi da vardi ve hep bizi anlatir o sarki...
- Alıntı
Yorum
-
Albumu bugün aldim.Daha birinci sarkida koptum ben dünyadan. Sarkinin sözleri mükemmel insanin içini titretiyor o lanet günü defalarca hatirliyorsun. Hele ki sarkida gecen "O güzelim saçlari toprakta çürüyecek" cümlesi öldürdü beni. Yaramizi bir kez daha desti. NE diyeyim muhakkak alinmasi gereken bir albüm.
Müzik anlaminda tatmin edici bence album. Ellerine, Yüregine saglik Volkan Konak.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
- Alıntı
Yorum
-
GARDAS
Gökten bir yildiz kaydi Karadenize düstü
Aman aman Gardas yara yaraliyim
Onu sevenlerinin yürekleri tutustu
Susun kuslar susun kara karaliyim
Bu amansiz hastalik tatli canini aldi
Kemnçesi duvarda gitari nerde kladi
Aman Gardas yara yaraliyim
Kalksin daglarin kari kervanim yürüyecek
Aman aman kgardas yara yaraliyim
O güzelim saçlari toprakta çürüyecek
Susun kuslar susun kara karliyim
Gene geldi yazbasi senlenir yüksek daglar
Demedi mi azrail var sevgilisi aglar
Aman aman Gardas yara yarliyim
Kazim abiyi bir kez daha hatirlatti Volkan Konak bizlere,tesekkürlerHer daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildiİlk olarak lazanist tarafından gönderildiİlk olarak cengizc tarafından gönderildi
bravo ....ve hatta volkan konagin ilk albümünde mora nenem isimli bir sarkisi da vardi ve hep bizi anlatir o sarki...
minik bir çilek türüdür.. misssss gibi kokar... biz onu çocukken (ey gidi büyüdük demek) tel gibi bisey vardir bitkisinde ona sira sira dizerdik.. sonra hepsini birden afiyetle yerdik..
adresimi veriim mieski nick "1461@61"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildiİlk olarak cengizc tarafından gönderildiİlk olarak lazanist tarafından gönderildiİlk olarak cengizc tarafından gönderildi
minik bir çilek türüdür.. misssss gibi kokar... biz onu çocukken (ey gidi büyüdük demek) tel gibi bisey vardir bitkisinde ona sira sira dizerdik.. sonra hepsini birden afiyetle yerdik..
adresimi veriim mi
tamam adresleri alayim..
- Alıntı
Yorum
-
Volkan konak dinlemem ,tarzim degil ama 2 parçasini dinleme firsatini yakaladim.
aysem destani gerçekten iyi olmus.Arada kemençe geçislerini güzel ayarlamislar.ayni zamanda parçanin basinda kemençe ile giris yapilmasi çok daha hosuma gitti.agir kemençe kaydelerine baslanirken ayni bu sekilde bir giris yapilmasi gerçekten güzel oluyor.bu püf noktasini iyi yakalamislar.
- Alıntı
Yorum
-
VALLAHI BUTUN LAZ SARKILARINI SEVERIM AMA
SAIT UCAR
ERKAN OCAKLI
KAZIM KOYUNCU
ISMAIL TURUT
VOLKAN KONAK
IBRAHIM CAN
FUAT SAKA
HACI KAHVECI
FENER KOPEGI D. GULOGLU NA ISE BUNLARA OLAN SEVGIMIN TAM TERSI VAROLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
- Alıntı
Yorum
-
Volkan KONAK in degerini bilelim. Kazim KOYUNCU için zamaninda sevgimizi belkide yeterince gösteremedik.Erken ayrildi aramizdan.hep insanlari kaybedince anliyoruz degerlerini. o yüzden Volkan Konaga olan sevgimizi her firsatta gösterelim.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
Sabah benzin alirken kasada Volkan Konak'in CD'sini gördüm hemen aldim ilk sarkiyi dinledin üstad yine aklimizi basimizdan aldi...
Her sabah otobanda kuduran arabam bile sakinlesti ehlilesti,yüregine saglik volkan abinin..Edited by: coachAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
- Alıntı
Yorum
Yorum