kendisi bizim çok büyük değerlerdendir ben şanslıyımki onu maçkada gördüm tam karşımda oturuyodu heyecandan konuşamadım fotoğarfımı imzalamıştı kendisi muazzam bir insan orda insanlarla oturur konuşur oyun oynar onun gibisi yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Volkan Konak ın İstanbul Kartal da bir barı var adı Şimal Bar....Sonbaharda başlayıp mayıs ayına kadar her hafta cuma-cumartesi sahne alıyor...
Ben İzmir den sadece bu programı izlemek için gitmiştim...İmkanı olan herkese tavsiye ederim...
Ortam çok güzel,Volkan Konak çok başarılı,yaratıcı,samimi....
Hiç unutamayacağınız bir gece geçirirsiniz...A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak distinct tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePek dediği gibi olmuyor Volkan Bey'in.Ben Rize'liyim ama Trabzonspor'umu tutarım.Bu his meselesi.Hissetmek önemlidir.Tanıdığım o kadar Rize'li var ki; Trabzon'u tutan.Alırım TS formamı arkasına 53 yazdırırım; ki yaptım da.Bu kadar basit!Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Şu anda Medyada ve sanat camiasında Trabzonu ve karadenizi en iyi şekilde temsil eden kişi ama geçen ay Kültür sanat ve Trabzon adlı bir dergide okuduğum bir yazı var.Açıkcası epey bi hayal kırıklığına uğradım.Cerrahpaşa adlı şarkının gerçek sahibi olduğunu söyleyen kemence üstadı saffet gençle yapılan bir röportaj var.herkese okumasını tavsiye ederim.Tabi hiç birşey ona olan sevgimizi eksiltmiyor..ama üzülmedim desemde yalan olur..
- Alıntı
Yorum
-
Volkan konak,fatih akın gibi sanatçılarımız; camiamızda sıyasetın ılerı gelenlerının ve yakın tarihteki yöneticilerimizin yapamadığı hizmeti yapıyor, bizim derdimizin ne oldugunu, sevdamızı, yaşam biçimimizi haykırıyor tüm TÜRKİYEYE . ALLAH tan sanat camiasında lobimiz sağlamSöylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil.
adrenalinn
- Alıntı
Yorum
-
Volkan Konak l Kuzeyin Oğlu Facebook Grup Tekrar Açıldı
Kuzeyin Oğlu adını verdiği programla ekranlara dönecek olan Volkan Konak, 10 Eylül'den itibaren Kanal 1 ekranlarında olacak...
Volkan Konak, “Kuzeyin Oğlu” adlı yepyeni bir televizyon programı ile 10 Eylül Pazartesi akşamından itibaren her hafta Kanal 1 ekranlarına gelecek.
Videotek Yapım Şirketi tarafından hazırlanan “Kuzeyin Oğlu”nda Volkan Konak her hafta usta sanatçıları konuk olarak ağırlayacak.
Volkan Konak'a başarılar diliyorum. Umarım rayting kaygısı taşınmadan sürekli ekranlarda görebiliriz...
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
Yorum