Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kendisi bizim çok büyük değerlerdendir ben şanslıyımki onu maçkada gördüm tam karşımda oturuyodu heyecandan konuşamadım fotoğarfımı imzalamıştı kendisi muazzam bir insan orda insanlarla oturur konuşur oyun oynar onun gibisi yok

Yorum

• Allah gecinden versin ama Volkan Konak a bişi olsa, ozaman tıpkı Kazım Koyuncu da olduğu gibi değeri daha bi fazla anlaşılır.
      hep öyle olmuyor mu ?
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Kendisiyle tanışmak birgün nasip olur İnşallah.

Yorum

• Volkan Konak ın İstanbul Kartal da bir barı var adı Şimal Bar....Sonbaharda başlayıp mayıs ayına kadar her hafta cuma-cumartesi sahne alıyor...

Ben İzmir den sadece bu programı izlemek için gitmiştim...İmkanı olan herkese tavsiye ederim...

Ortam çok güzel,Volkan Konak çok başarılı,yaratıcı,samimi....

Hiç unutamayacağınız bir gece geçirirsiniz...
          A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.... .

Yorum

• evet Trabzonspor tesisleri meşhur tesisimiz orda çıkıyor çok gitmek istiyorum

Yorum

• Pek dediği gibi olmuyor Volkan Bey'in.Ben Rize'liyim ama Trabzonspor'umu tutarım.Bu his meselesi.Hissetmek önemlidir.Tanıdığım o kadar Rize'li var ki; Trabzon'u tutan.Alırım TS formamı arkasına 53 yazdırırım; ki yaptım da.Bu kadar basit!

Yorum

• İlk olarak distinct tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pek dediği gibi olmuyor Volkan Bey'in.Ben Rize'liyim ama Trabzonspor'umu tutarım.Bu his meselesi.Hissetmek önemlidir.Tanıdığım o kadar Rize'li var ki; Trabzon'u tutan.Alırım TS formamı arkasına 53 yazdırırım; ki yaptım da.Bu kadar basit!
                evet evet Trabzonsporu tutan çok rizeli varmış fenerium tırını doğu illerinde gıda yardımı yapar tırı kuşatır gibi saran rizelileri görünce bunu daha iyi anladım.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• trabzon senin le gurur duyuyor be volkan abi

Yorum

• Şu anda Medyada ve sanat camiasında Trabzonu ve karadenizi en iyi şekilde temsil eden kişi ama geçen ay Kültür sanat ve Trabzon adlı bir dergide okuduğum bir yazı var.Açıkcası epey bi hayal kırıklığına uğradım.Cerrahpaşa adlı şarkının gerçek sahibi olduğunu söyleyen kemence üstadı saffet gençle yapılan bir röportaj var.herkese okumasını tavsiye ederim.Tabi hiç birşey ona olan sevgimizi eksiltmiyor..ama üzülmedim desemde yalan olur..

Yorum

• Sahnesi çok iyi.Formamı imzalattırmıştım.İnşallah ona birşey olmaz.

Yorum

• her zamanki gibi konusturmus Trabzonluluğunu volkan abi helal olsun abi iyi ki varsun iyi ki Trabzonlusun volkan abi
                        !!FaNaTiKhOrOZ!!

Yorum

• Volkan konak,fatih akın gibi sanatçılarımız; camiamızda sıyasetın ılerı gelenlerının ve yakın tarihteki yöneticilerimizin yapamadığı hizmeti yapıyor, bizim derdimizin ne oldugunu, sevdamızı, yaşam biçimimizi haykırıyor tüm TÜRKİYEYE . ALLAH tan sanat camiasında lobimiz sağlam
                          Söylesem tesiri yok
                          Sussam gönül razı değil.
                          adrenalinn

Yorum

• Volkan Konak l Kuzeyin Oğlu Facebook Grup Tekrar Açıldı

Kuzeyin Oğlu adını verdiği programla ekranlara dönecek olan Volkan Konak, 10 Eylül'den itibaren Kanal 1 ekranlarında olacak...

Volkan Konak, “Kuzeyin Oğlu” adlı yepyeni bir televizyon programı ile 10 Eylül Pazartesi akşamından itibaren her hafta Kanal 1 ekranlarına gelecek.

Videotek Yapım Şirketi tarafından hazırlanan “Kuzeyin Oğlu”nda Volkan Konak her hafta usta sanatçıları konuk olarak ağırlayacak.

************************************************** **********************

Volkan Konak'a başarılar diliyorum. Umarım rayting kaygısı taşınmadan sürekli ekranlarda görebiliriz...

Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• hayırlı olsun. İlk konuğu da ismail türüt olsun
                              T R A B Z O N S P O R L U Y U M, Şerefli Gururluyum...

Yorum

• inşallah seviyesini bozmaz.başarılar diliyorum.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X