güzel bir albüm olmus sagolsun volkan konak hele ''bu gaybana sevdaluk'' sarkisi ayri güzel
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.AMESPACE PREFIX = O />
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Edited by: tigin"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildi
Kardes kusura bakma bu islerden pek anlamam,bahsettigin internetten bedava indirilen mp3'mü ? Yoksa sanatçiya bi geliri var mi ?
Eger bedava olan ise hiç duymamis olalim,,Herkez Volkan Abinin CD ve Kasedinin orjinal olanini almali,,,Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cengizc tarafından gönderildi
volkanin albümünü ben de aldim...daha tam manasiyla dinleyemedim...
peki fuat sakanin albümü hakkinda detayli bilgisi olan var mi?
Sanatçi : Fuat Saka
Albüm Adi : Bir Sürgünün Not Defteri
Yapimci : Artvizyon
Fuat Saka'nin Bir Sürgünün Not Defteri albümü müzik marketlerde ...
1. Dazlak
2. Romanlara Saygi
3. Sen
4. Beyaz Ölüm
5. Hamburg-Kopanhang
6. Bilmece
7. Kaptan-i Derya Servet-i Ziya
8. Arabesk Raci
9. Orient Express
10. Karacaoglan
11. Sürgün
12. Bize Dair
13. Hamburg-Samothraki
14. Daglarim Var
- Alıntı
Yorum
-
KORSANA HAYIR!!!!
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildifuat saka'nin albümünde "Kaptan-i Derya Servet-i Ziya" sarkisi lazutlar II deki "karayel ve kaptan" sarkisinin yeni versiyonu.bunu disinda da karadeniz sarkisi yok
Bir önceki albümü de bu sekildeydi. Hiç tat vermemisti bana. Bunda da sadece 1 sarki varsa pek alacagimi sanmiyorum artik.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
Yorum