Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi demin yemek yerken konuşuyoduk ailecek tıp kontejanları 1200 kişi faln artacakmış hadi hayırlısı...
    evet devlet üniversitelerinde 980 kişilik bir artış var.Çok degil yaw bu 980 nin yarısı hatta 300-350 si benim önümdeki fakultelerde olsa galiba benim için yeterli olur...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet devlet üniversitelerinde 980 kişilik bir artış var.Çok degil yaw bu 980 nin yarısı hatta 300-350 si benim önümdeki fakultelerde olsa galiba benim için yeterli olur...
      İnş. tıp tan başka bir bölüm düşünmüyor msunuz??
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar,hakkınızda hayırlısı.
        Tercih yaparken puanınızdan daha çok kendi sıralamanızı ve tercih yapacağınız bölüme geçen yıl yerleşenlerin sıralamasını kıstas alırsanız daha doğru olur kanımca.

Son olarak seçeceğiniz bölümün ileride iyi gelir getirmesi,saygın olması,rahat olması, popüler olması vs. elbette üzerinde düşünülmesi gereken ayrıntılar. Ancak eğer gerçekten hayatınızın geri kalan kısmında " sevdiğim işi yapmak istiyorum" diyorsanız bu ayrıntılardan önce gönlüzün sesinide ( her ne kadar bu sistem gönlümüzün sesini kıssada ) bir dinleyin derim.
        TSira- Şükran
        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar,hakkınızda hayırlısı.
          Tercih yaparken puanınızdan daha çok kendi sıralamanızı ve tercih yapacağınız bölüme geçen yıl yerleşenlerin sıralamasını kıstas alırsanız daha doğru olur kanımca.

Son olarak seçeceğiniz bölümün ileride iyi gelir getirmesi,saygın olması,rahat olması, popüler olması vs. elbette üzerinde düşünülmesi gereken ayrıntılar. Ancak eğer gerçekten hayatınızın geri kalan kısmında " sevdiğim işi yapmak istiyorum" diyorsanız bu ayrıntılardan önce gönlüzün sesinide ( her ne kadar bu sistem gönlümüzün sesini kıssada ) bir dinleyin derim.
          "Abi" geçen yılın sıralaması da para etmeyecek bu sene. Çünkü bir sürü yeni kontenjan açıldı.

Bu sene zor bir tercih dönemi olacak.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnş. tıp tan başka bir bölüm düşünmüyor msunuz??
            olmadı en kötü ihtimal dis hekimliği olabilir.Sağlık sektöründe çalışmak istiyorum.

Yorum

• Tedavi yapıcaksın illaki

Yorum

olmadı en kötü ihtimal dis hekimliği olabilir.Sağlık sektöründe çalışmak istiyorum.
                Worldmaster yanlış yoldasın

Yol yakınken dön. Yoksa haftada 2-3 gün nöbet, hayat boyu ders çalışma zorunluluğu, zorunlu hizmet belası ve 2. bir Öss sayılabilecek olan TUS sınavı seni bekliyor olacak)
                - Eomer -

Yorum

• Valla gören bütün mühendis arkadaşlardan uzun uzun açıklamalar bekliyorum.

Yorum

• Arkadaşlar Maliye okuyan ne oluyor allah için?
                    Ankara Ünv.
                    Siyasal Bilgiler Fak.
                    Maliye

buraya tutuyor benim puan ama ne oluyon sonunda
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Mekatoronik müh. çıktı ilerki yıllarda çok popüler olucağı söyleniyor birde genetik mühendisliği de gelecek vaad ediyormuş..

Yorum

• valla abiler ne derseniz deyin,beni yolumdan biraz zor çevirirsiniz.3 senedir bekliyorum tıp okumayı.3 senedir anam agladi desem yeridir.Lise de dersleri sallamanın bedelini fazladan 2 yıl sarfederek ödedim zaten.Sırf idealimi gerçekleştirebilmek için...

Yorum

valla abiler ne derseniz deyin,beni yolumdan biraz zor çevirirsiniz.3 senedir bekliyorum tıp okumayı.3 senedir anam agladi desem yeridir.Lise de dersleri sallamanın bedelini fazladan 2 yıl sarfederek ödedim zaten.Sırf idealimi gerçekleştirebilmek için...
                          O zaman yolun açık olsun kardeşim. Ülkenin böyle senin gibi mesleğini severek yapan gençlere, doktorlara ihtiyacı var.

Eğer mesleği seviyorsan tıptan alacağın tatmini hiçbir meslekten alamazsın. "Hayat kurtarıyorsun." Bu öyle basit birşey değil

İnşallah tutar puanın da aramıza katılırsın
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla gören bütün mühendis arkadaşlardan uzun uzun açıklamalar bekliyorum.

Açtırma kutuyu
                            TSira- Şükran
                            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bütün kardeşlerimize hayırlu uğurlu olur inşAllah sonuçlar.. Gerçekten çok stresli bir dönem, ben de o günleri çok zor bir şekilde geçirdim..

Üniversiteye giremeyen kardeşlerimiz, eğer kafalarında varsa, düşünüyorlarsa, Polis Meslek Yüksek Okulu sınavlarına girmelerini de tavsiye ederim..

Bu arada benim kardeşim de, Yabancı Dil'de sıralamada 7 bin civarındaymış, puanı ise 308.. Bir tahmin yapabilecek olan var mı acaba kardeşimin durumu hakkında?
                              Soruma cevap verebilecek birisi var mı?

Yorum

• Tıp okuyun tıp. Kıymetini bilememişiz zamanında.Bilsem azıcık da olsa uğraşırdım.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X